Off topic: Csevegős, barátkozós Krémmániások :)

Boldog karácsonyt mindenkinek :slight_smile:

9 Likes

Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek! :blush::gift::christmas_tree:

9 Likes

Nagyon boldog ünnepeket Mindenkinek! :relaxed:

10 Likes

Boldog karácsonyt kívánok! :hugs::evergreen_tree:

9 Likes

Boldog karácsonyt nektek :slight_smile:

10 Likes

Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!:evergreen_tree::candy::relaxed:

9 Likes

Boldog Karácsonyt!

8 Likes

greeting-postcard-happy-new-year-2023-with-black-cat-sitting-in-the-gift-box-free-vector

Boldog(abb) Új Évet!

15 Likes

Screenshot_20231231_182830_Google

15 Likes

hny

14 Likes

Boldog új évet Nektek! :gift_heart:
images

14 Likes

BÚÉK mindenkinek :slight_smile: :clinking_glasses:

10 Likes

image

6 Likes

Nagyon boldog új évet mindenkinek! :four_leaf_clover::partying_face::blush:

7 Likes

Na, ez igen, szinte könnybe lábadt a szemem, mikor megláttam. :grinning_face_with_smiling_eyes:

20240111_105206

10 Likes

Hogy fogok így leltárazni a kari és újév között? :smiley:

1 Likes

A DPD elveszítette a Huda Beauty rendelésemet. Már lehet rendelni ide az eredeti honlapról. EU-s rendeléseket Franciaországból szállítanak. Addig rendben is volt amíg az országba érkezett. Azután viszont nem a postának adták, hanem a DPD-nek. Borzalom. Velük csak a gond van, nem is rendelek semmit haza velük. Ma itthon voltam, mert leolvasták a fűtést és a vizet a mai napon. Látom a neten, hogy az utcában az autó, majd rá 5 percre, hogy úton van a kis csomag egy boxhoz. Elmentem a boxhoz, a megadott átvételi kóddal nincs csomag. Felhívtam az ügyfélszolgálatot, a hölgy azt mondta továbbítja a panaszomat. Azzal aztán sokra megyek. A nem hozza házhoz dolgot a postás is mindig eljátsza, de az legalább tényleg lerakja és ott is van. Volt decemberben egy rendelésem, amikor kinyitotta a DPD futár a csomagot és a rendeléshez járó ingyen ajándékot (3-as krémszett, aminek azért volt értéke) és egyik mintát lopta el, majd visszaragasztotta a dobozt. Látszott rajta, hogy az eredeti lezárás után mégegyszer leragasztották.

3 Likes

Nyüstölni kell őket, telefonon ha lehet, mert e-mailre nem nagyon válaszolnak. Én anno már feljelentéssel fenyegetőztem, mire másnapra kihozták a csomagom, amit addig 2 héten át nem sikerült nekik, pedig az országban volt…

2 Likes

Ez a rendszerük szerint a boxban van, de nincs. A futár részéről innen lezárva, ő kézbesítette, csak nem.
Lehet, hogy kiröhögnek majd a rendőrségen, de én feljelentem. 50 Euro mégis. Az a gond, hogy a feladó reklamálhat csak, mert ő a megbízó, kétlem, hogy a francia Huda majd a nyakukra jár.
Veszítettek már el olyan csomagot amit én adtam fel és országon belül nem ért célba soha, 3 hónap levelezés és semmi eredménye nem lett.
Otthon nem volt gond egyik futárszolgálattal se idáig. Itt lever a víz ha látom, hogy valamit a DPD szállít. A Douglas rendeléseket inkább az üzletbe rendelem, helyben fizetem, akkor ha elveszíti a csomagot nem nekem kell vele vesződni.IMG_20240115_152238

És azt be tudják bizonyítani, hogy valaki kivette a csomagot?