Boldog karácsonyt mindenkinek
Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
Nagyon boldog ünnepeket Mindenkinek!
Boldog karácsonyt kívánok!
Boldog karácsonyt nektek
Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!
Boldog Karácsonyt!
Boldog(abb) Új Évet!
Boldog új évet Nektek!
BÚÉK mindenkinek
Nagyon boldog új évet mindenkinek!
Na, ez igen, szinte könnybe lábadt a szemem, mikor megláttam.
Hogy fogok így leltárazni a kari és újév között?
A DPD elveszítette a Huda Beauty rendelésemet. Már lehet rendelni ide az eredeti honlapról. EU-s rendeléseket Franciaországból szállítanak. Addig rendben is volt amíg az országba érkezett. Azután viszont nem a postának adták, hanem a DPD-nek. Borzalom. Velük csak a gond van, nem is rendelek semmit haza velük. Ma itthon voltam, mert leolvasták a fűtést és a vizet a mai napon. Látom a neten, hogy az utcában az autó, majd rá 5 percre, hogy úton van a kis csomag egy boxhoz. Elmentem a boxhoz, a megadott átvételi kóddal nincs csomag. Felhívtam az ügyfélszolgálatot, a hölgy azt mondta továbbítja a panaszomat. Azzal aztán sokra megyek. A nem hozza házhoz dolgot a postás is mindig eljátsza, de az legalább tényleg lerakja és ott is van. Volt decemberben egy rendelésem, amikor kinyitotta a DPD futár a csomagot és a rendeléshez járó ingyen ajándékot (3-as krémszett, aminek azért volt értéke) és egyik mintát lopta el, majd visszaragasztotta a dobozt. Látszott rajta, hogy az eredeti lezárás után mégegyszer leragasztották.
Nyüstölni kell őket, telefonon ha lehet, mert e-mailre nem nagyon válaszolnak. Én anno már feljelentéssel fenyegetőztem, mire másnapra kihozták a csomagom, amit addig 2 héten át nem sikerült nekik, pedig az országban volt…
Ez a rendszerük szerint a boxban van, de nincs. A futár részéről innen lezárva, ő kézbesítette, csak nem.
Lehet, hogy kiröhögnek majd a rendőrségen, de én feljelentem. 50 Euro mégis. Az a gond, hogy a feladó reklamálhat csak, mert ő a megbízó, kétlem, hogy a francia Huda majd a nyakukra jár.
Veszítettek már el olyan csomagot amit én adtam fel és országon belül nem ért célba soha, 3 hónap levelezés és semmi eredménye nem lett.
Otthon nem volt gond egyik futárszolgálattal se idáig. Itt lever a víz ha látom, hogy valamit a DPD szállít. A Douglas rendeléseket inkább az üzletbe rendelem, helyben fizetem, akkor ha elveszíti a csomagot nem nekem kell vele vesződni.
És azt be tudják bizonyítani, hogy valaki kivette a csomagot?