Nekem vidéki városban 21 ezer volt, amit örömmel kifizettem volna, ha nem égeti meg a hajam, de az történt, így kidobott pénz volt, pedig ő mesterfodrász volt. Egyszer egy fodrász azt mondta, hogy az én hajamat nem is kellene leszőkíteni, majd árnyalni. A mai festékek tudnak már sok árnyalatot világosítani a szűz hajon. Mehetne egy lépésben az egész. Már csak fodrászt kellene találni hozzá.
Megértem, a jó szakember megtalálása a legnehezebb.
Az én fodrászom kiírta Facebookra egy hónappal előbb, hogy mikortól fog emelni, de a végösszegem valahogy mégsem lett magasabb, sőt, ezelőtt fizettem már többet is, nem sokkal (sima festés, vágás).
Na, a PinkPanda válaszra sem méltatott. 5 napja írtam nekik. Aztán tegnap is.
Részemről ennyi, befejeztem velük
Volt szó itt feljebb a szolgáltatókról. Gondoltam, a témához kapcsolódóan megosztom a mai, finoman szólva is kellemetlen tapasztalatomat.
A kozmetikusom lebetegedett és érthető okok miatt lemondta a karácsony előtti időpontokat. Nekem havi nagy gyantázásom lett volna pont és karácsony után utazunk is barátokkal, ezért nem akartam így maradni. Gyorsan foglaltam mára egy gyors gyantaszalonba időpontot, ahol már jártam és elégedett voltam a kedvességgel és a munka minősége is megfelelőnek tűnt.
Lányok, keveredtem én már sok kozmetikushoz amíg a kozmetikusom szült, de ez botrány. Az, hogy a hölgy se kedves, se kommunikatív nem volt. Sőt, kimondottan bunkónak mondanám, amikor kiderült, nem törzsvendég vagyok. Ez egy dolog. Egy alkalommal kibírható. De amikor a lábgyantázás közben közli, hogy milyen narancsbőrös és vizesen ödémás vagyok és nyirokmasszázsra kéne járnom, természetesen hozzájuk, akkor pislogtam nagyokat. Ezek után teljesen hülyének nézett és felvilágosított az eljárásról úgy, hogy előtte jeleztem, köszönöm, járok amúgy is nyirokmasszázsra.
A kritikus, egyértelműen nem egyemberes területekhez felajánlottam, hogy segítek, közölte, hogy nem kell, megoldja. Itthon vettem észre, hogy a szőr fele fent maradt…
Más területnél megjegyezte, hogy szőrös vagyok, ő leszedi. Mondom jó, hát az adott felület a szolgáltatásban - gondoltam én naivan, mert eddig mindenhol így volt és a múltkor itt is- benne van. Kiderült a pénztárnál, hogy nem, az a 2 egész csík gyanta, amit letépett 3 ezrembe került. Az adott szolgáltatónál, aki úgy reklámozza magát, hogy kártyával lehet fizetni, természetesen nem működött a terminál…így karácsony előtt
Menet közben gondoltam,evezzünk biztonságos területek felé. Érdeklődtem a sminktetoválása felől, hogy szép az ajkán a színezés és bevált-e, amire az volt a reakció, hogy elmondta, rajtam! mit kellene áttetoválni, hogy jól nézzen ki…
A csúcs az volt, hogy mindezek után csendben voltam és úgy döntöttem, nem szólok hozzá, mielőtt megtépem vagy ordítozni kezdek. A jóképességűnek még volt képe megkérdezni, hogy valami baj van? Azt hittem, megverem Egy dolog biztos. Ide többet nem megyek és nem is fogom ajánlani másnak. A panasztételen még hevesen gondolkozom.
A dikert marketing lerondább formája! Micsoda seg.fej! El fogja ő intézni magának, hogy ne akarjon hozzá járni senki…
Fúú, de utálom ezt a stílust Mondjuk nekem mondaná valaki ilyen helyen, hogy narancsbőrös vagyok, meg nem dicsérnék rajta utána már semmit, az biztos!
Én egyszer fodrásznál tapasztaltam ilyet, szintén ilyen időpont nélkül beugrós helyen, mikor bejöttek ezek Mo-ra.
Mondja a ránézésre épp most végezte el a sulit fodrász lány, hogy “Te jó ég neked milyen kevés hajad van! Meg Úristen, hogy hullik!” Ott hűledezett nekem én meg kis 20-on évesként azt se tudtam mit reagáljak. Többet nem mentem a közelébe se ilyen helyeknek.
Azért mertem elmenni, mert már voltam itt és kivétel nélkül kedvesek voltak. Eszembe sem jutott, hogy egy ennyire intim szituációban, amikor ugye bárki beeshet bármilyen gyantára, ekkora bunkót alkalmaznak. Ja és a honlapos értékelés szerint ő a legjobb kozmetikus. Hát…nem tudom kinek a dimenziójában, de az enyémben biztos nem. Emberileg és szakmailag is hagyott a hölgy kívánnivalót maga után. Azt már meg sem említettem, hogy milyen fújtatva és fintorogva húzta meg a bőrömet egy-két helyen
Mondom ezt úgy, hogy eddig mindegyik szolgáltatóm teljesen el volt ájulva az ápoltságomtól
Számomra elképzelhetetlen, hogy megfelelő ismeretség nélkül valaki ilyesmit mondjon. Honnan veszi a bátorságot? Fogalma sincs ki mivel küzd, mit nem tett meg korábban, hogy megoldja a jelzett problémát. Másrészt nem egészségügyis, és rosszat is tehet egy nem megfelelő tanáccsal. Egyébként ha jól értem, az ő szempontjából maximum annyi jelentősége volt a dolognak, hogy nehezebb a gyantázás. Akkor mondhatta volna azt.
Sajnálom, hogy így jártál.
Én egyébként pont az ilyen rossz élmények miatt halogatom azt, hogy a környéken keressek szolgáltatókat (fodrász, kozmetikus, stb). Valamilyen szinten ez bizalmi állás. És sokszor nemcsak szakértelem, hanem tapintat is kell a munkához.
Pont ezek miatt járok amúgy a kozmetikusomhoz 20 éve, és minden egyéb szolgáltatómmal is kb ilyen időtávval “vagyunk viszonyban”. Tapintatosak és normálisak. Kivéve a fodrászom, de ő meg csak szimplán kattant. Csak ugye most nem volt opció a kozmetikus betegsége miatt, hogy hozzá menjek. Viszont tanultam belőle ismét sokat és nem fogok kitekintgetni, mert mint kiderült, semmi értelme.
Én sem tudok mit kezdeni ezzel a stílussal, de hogy utoljára látna engem az illető az biztos.
17-18 lehettem, amikor egy kozmetikus csaj kezelés közben a hódolóiról mesélt, meg hogy ennyi meg annyi virágcsokrot kap tőlük. Hát én csendben hallgattam, mert nemhogy virágcsokrot nem kaptam, de a kezemet sem fogta még meg senki. Mindezek mellett tele voltam gátlásokkal, utáltam magam és a külsőmet, és bevallom, valahogy rosszul esett hallgatni azt, hogy neki meg milyen jól megy mindez. (Huszonéves, vagy max 30 körüli lehetett, és hát szép meg csinos, minden amilyen én szerettem volna lenni de nem voltam.)
Az már csak hab volt a tortán, hogy amikor elmondtam neki, hogy még nem volt barátom, lazán megkérdezte, hogy akkor a lányokhoz vonzódom-e.
Úristen, Lányok, ezek elég durva sztorik! Én az érzékeny lelkemmel lehet el is sírnám magam.
Engem idáig “csak” orvos bántott meg nagyon…
Most kezdtem el kozmetikushoz járni 10 év kihagyás után, de ő egy nagyon kedves, csupaszív hölgy, valószínűleg nem is mennék máshoz jelenleg, de teljesen megértem, ha muszáj, muszáj.
Hihetetlen, hogy ilyen emberek is dolgoznak a szolgáltatóiparban.
Szerk.:
Egyszer csak írtak és közölték, hogy feladták a vágyott lakkot saját költségükön és elnézést kérnek a kellemetlenségért. Cserét nem említettek. Kivi vagyok az-e, amit tényleg rendeltem, mert a honlapon már más van helyette.
Ezek szerint fejlődtek @mlnda
Én őszintén nem értem, hogy tudnak bizonyos emberek empátia és kedvesség nélkül élni/kommunikálni/működni…
Békés, boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
Áldott, meghitt karácsonyi ünnepeket kívánok Szeretettel Mindenkinek!
Boldog Karácsonyt!
Nagyon boldog karácsonyt kívánok Nektek!
Kedves KM-Fórumozók!
Áldott, békés ünnepeket kívánok Nektek!
Üdv, Fórummodi