Off topic: Csevegős, barátkozós Krémmániások :)

Elvileg december 7-én lesz egy záróelőadás, ami nyilvános lesz, és a többi projektet is meg lehet majd nézni. De röviden azért majd itt is beszámolok a tapasztalatokról, ha érdekel titeket :slight_smile:

3 Likes

Köszi, persze, csak nagyjából, röviden, ahogy írtad.

2 Likes

Kitöltöttem.

1 Likes

kitöltöttem :slight_smile:

1 Likes

Kitöltöttem én is! :slightly_smiling_face:

1 Likes

Szuperek vagytok! :slight_smile:

Kitöltöttem :slight_smile:

1 Likes

Sziasztok, nem Kremmania zsibi, de egy hasonló típusú oldal: most kaptam meg a csomagot, benne volt amit megvettem + egy adag szemét. Mécsestartókat vettem és bele volt még csomagolva néhány konkrétan ès nyilvánvalóan már a csomagolás előtt törött üveg mécsestartó. A töröttek is külön bele voltak göngyölve papírtörlőbe. Azok a mécsestartók amik miatt leütöttem a hirdetést nem voltak töröttek, a szemetet plusszban kaptam.

Én ilyet még nem láttam, csak tátom a számat. Mit akarhattak ezzel, talán hogy a súly miatt nagyobb legyen a postaköltsèg? Egyszerűen nem értem

3 Likes

Ez nagyon random, elképzelni se tudom miért tették bele. :open_mouth:

Hát én se :grinning_face_with_smiling_eyes:

Valamelyik topikban beszéltünk a végtelen Karácsonyról… hát, nálam a végtelen black Friday üti ki a biztosítékot. Most nem november utolsó pénteke lenne a black Friday? Ehhez képest egész hónapban black Friday van, különös tekintettel mára… miért?! :triumph:

7 Likes

Én már nem tudom követni mi mikor lesz, pedig jó volna tudni, hogy ilyen alkalmakkor még csak véletlenül se menjek a plazák közelébe.

2 Likes

Gondolom rájöttek, hogy így több a bevételük. Ha csak egy napon/hétvégén akcióznak, jó eséllyel a vevő nem jut el mindenhova és nem biztos, hogy pont náluk költi a pénzét. Kitolták ezt az időszakot, most van ideje mindenkinek bevásárolni mindenhol.
Ha korábban is annyi százalékot vonnak le, amennyit a fekete pénteken akartak, az nem zavar, főleg ha aznap dolgozom.

1 Likes

Én is megnéztem reggel, hogy melyik az utolsó péntek, mert ma nagyon megy. :rofl:

1 Likes

Főleg úgy, hogy ez lenne a nagy akciózás ideje, minimum 50-70%-kal. Ehhez képest jó, ha van 30% úgy, hogy előtte egy hónappal felviszik az árakat. Egy vicc az egész nálunk.

2 Likes

Hú, engem is kiborít. Nem győzöm a Black friday emaileket is törölgetni, meg se néztem hol milyen akció van. Idén nálam a vásárlás nagyon nem akaródzik, pedig előző években sosem tudtam hogyan beosztani, hogy mi minden fér bele ebbe a hónapba.

1 Likes

Nekem a kedvencem, amikor a nyár kellős közepén van black friday.
WTF??? Mert csak…

Amúgy a hálaadást követő péntek, és mivel a hálaadás a november 4. csütörtöke, ezért a negyedik péntek hivatalosan a black friday.
A gyakorlatban azt látom, hogy mostmár a külföldi webshopok sem kizárólag azon a napon tartják.

-25% van az osztrák Douglas oldalán szinte mindenre, pár márka kizárva és ingyenes szállítás országon belül.
A Marionnaud oldalán - 33%.

2 Likes

Egyszer vettem egy vintage táskát valakitől, és a dobozt kitöltő anyag tojástartóból volt. Az egyikben egy fél tojáshéjat is találtam. :joy:

2 Likes

Az se rossz :laughing: