Elvileg december 7-én lesz egy záróelőadás, ami nyilvános lesz, és a többi projektet is meg lehet majd nézni. De röviden azért majd itt is beszámolok a tapasztalatokról, ha érdekel titeket
Köszi, persze, csak nagyjából, röviden, ahogy írtad.
Kitöltöttem.
kitöltöttem
Kitöltöttem én is!
Szuperek vagytok!
Kitöltöttem
Sziasztok, nem Kremmania zsibi, de egy hasonló típusú oldal: most kaptam meg a csomagot, benne volt amit megvettem + egy adag szemét. Mécsestartókat vettem és bele volt még csomagolva néhány konkrétan ès nyilvánvalóan már a csomagolás előtt törött üveg mécsestartó. A töröttek is külön bele voltak göngyölve papírtörlőbe. Azok a mécsestartók amik miatt leütöttem a hirdetést nem voltak töröttek, a szemetet plusszban kaptam.
Én ilyet még nem láttam, csak tátom a számat. Mit akarhattak ezzel, talán hogy a súly miatt nagyobb legyen a postaköltsèg? Egyszerűen nem értem
Ez nagyon random, elképzelni se tudom miért tették bele.
Hát én se
Valamelyik topikban beszéltünk a végtelen Karácsonyról… hát, nálam a végtelen black Friday üti ki a biztosítékot. Most nem november utolsó pénteke lenne a black Friday? Ehhez képest egész hónapban black Friday van, különös tekintettel mára… miért?!
Én már nem tudom követni mi mikor lesz, pedig jó volna tudni, hogy ilyen alkalmakkor még csak véletlenül se menjek a plazák közelébe.
Gondolom rájöttek, hogy így több a bevételük. Ha csak egy napon/hétvégén akcióznak, jó eséllyel a vevő nem jut el mindenhova és nem biztos, hogy pont náluk költi a pénzét. Kitolták ezt az időszakot, most van ideje mindenkinek bevásárolni mindenhol.
Ha korábban is annyi százalékot vonnak le, amennyit a fekete pénteken akartak, az nem zavar, főleg ha aznap dolgozom.
Én is megnéztem reggel, hogy melyik az utolsó péntek, mert ma nagyon megy.
Főleg úgy, hogy ez lenne a nagy akciózás ideje, minimum 50-70%-kal. Ehhez képest jó, ha van 30% úgy, hogy előtte egy hónappal felviszik az árakat. Egy vicc az egész nálunk.
Hú, engem is kiborít. Nem győzöm a Black friday emaileket is törölgetni, meg se néztem hol milyen akció van. Idén nálam a vásárlás nagyon nem akaródzik, pedig előző években sosem tudtam hogyan beosztani, hogy mi minden fér bele ebbe a hónapba.
Nekem a kedvencem, amikor a nyár kellős közepén van black friday.
WTF??? Mert csak…
Amúgy a hálaadást követő péntek, és mivel a hálaadás a november 4. csütörtöke, ezért a negyedik péntek hivatalosan a black friday.
A gyakorlatban azt látom, hogy mostmár a külföldi webshopok sem kizárólag azon a napon tartják.
-25% van az osztrák Douglas oldalán szinte mindenre, pár márka kizárva és ingyenes szállítás országon belül.
A Marionnaud oldalán - 33%.
Egyszer vettem egy vintage táskát valakitől, és a dobozt kitöltő anyag tojástartóból volt. Az egyikben egy fél tojáshéjat is találtam.
Az se rossz