Ez egy végtelenül édes történet, szuperek vagytok, hogy begyűjtöttétek, és végül helyet is találtatok neki
És cica bármikor jöhet, lehet kellene nyitnunk egy “cuki állatok” topikot, hátha
Behaltam a kis dögön Nagyon édes és valóban kisimultabbnak tűnik az utolsó adag fotón, mint az elején
Sikeresen eljutott az ideiglenes gazdikhoz, akik a találkozás után gyorsan arra jutottak, hogy megtartják a többi cicájuk mellé.
Egyelőre karanténban van a saját és a többi macskusz biztonsága érdekében, de az utazást jól bírta, nem stresszelt, és jól van.
Az is kiderült (bár nem teljesen tudom, hogy honnan), hogy nem kislány, hanem kisfiú.
(Így aztán Nina helyett Berni lett, mindkét név a cég egyik forgalmazott márkájából ered. )
Igen, délutánra megnyugodott, szívesen játszott, és már nem nyávogott panaszosan mint délelőtt. Kapott rendszeresen finom cicanyámit és annyi dédelgetést meg simogatást, hogy szerintem teljesen feltöltődtek a kis cicaelemei. Bár ahogy elnéztem, ha egész nap valaki ölében lenne és simogatnák, az ellen sem lenne kifogása, feneketlen a szeretetéhsége.
És igen, szerintem jó kis cég vagyunk, nem hiába dolgozom itt 11 éve. Jófej mindkét főnök, és per pillanat egy nagyon klassz kis csapat jött össze.
Azért az érdekes, hogy ki hogy éli meg a dolgot: én nap végére teljesen fel voltam dobva (mégiscsak segítettünk egy kis állatkának), kolléganőm meg teljesen kikészült, hogy el kell válni a szőrgombóctól. Ami érthető, mert pár éve vesztette el a 20 éves macskáját aki ugyanilyen színű/mintájú volt. Alább az ő ölében látható őcicasága.
Köszi a beszámolót!
Szuper ideiglenes gazdi vagy!
Nagyon örülök, hogy jó helyen van!
Köszi szépen, de erősen csapatmunka volt.
Én is örülök, örök emlék lesz ez a hétfői cicás nap.
Olvastátok, hogy jön a kövi KM Box? 18. KM Box
Fogtok rendelni?
Én eddig egyet rendeltem meg (asszem a másodikat és egyet nyertem). Bár sokszor vannak szuper holmik benne, mégis kihagyom.
Kíváncsi vagyok, hogy aki megrendeli mi készteti rá? Van benne valami, ami feltétlenül kell és ami jön még mellé az is jó lesz? Rajongója az adott márkának? Csak mert kell (nem ítélkezem, én is sokszor vagyok így )? Jó meglepit kapni- tőlem magamnak?
Régen azért rendeltem, mert kevés volt a pénzem, és relatíve olcsón tudtam termékeket kipróbálni. És igen, ajándéknak fogtam fel a dolgot: magamtól magamnak .
Általában az volt az elv, hogy ha 2-3 dolog tetszett a leírás alapján (esetleg konkrétan be is azonosítottam), akkor megvettem. De idővel rájöttem, hogy nem éri meg. Az extra termékek vagy nem voltak számomra érdekesek, vagy nem feleltek meg a bőrtipusomnak. Volt, amit éveken keresztül csak balra-jobbra pakolgattam. Ami meg hasznos volt már nem tűnt olyan jó vételnek. (Volt, hogy akciósan olcsóbb lett volna egy boltban, vagy volt otthon belőle kettő és mire sorra került, megromlott.)
Szóval én mostanában biztos nem rendelek.
Én nem vagyok nagy beauty boxos, ez meg ráadásul olyan márkákat tartalmaz, amit pont kerülök egy ideje, mióta ellepték a piacot a tudatos bőrápoló márkák.
Idén adventi naptárakkal szemezek, rám jött a bontogathatnék.
Áh, már a L’Oreal sem annyira vacak, mint régen
Na, mesélj, melyiket nézted ki vagy vetted már meg!
És ez felhívás mindenkinek: meséljetek, lesz adventi naptár vagy nem lesz? Van már esetleg? Mutiiiiii!
Nekem tavaly a Dior tetszett, az idei nem olyan mutatós és 600 euró, úgyhogy nem lesz vásárlás.
https://www.dior.com/en_hu/beauty/products/le-30-montaigne-advent-calendar-C400100618.html?gad_source=1&gclid=CjwKCAjwkNOpBhBEEiwAb3MvvbeUMztbuo0isPD95psyz-Lfe_T0_-Y7N5RDwms9BXoFsbem60LMwBoCFvAQAvD_BwE
Sosem vettem boxot és naptárat sem, nem is tervezem. Őszintén nem értem a funkcióját Az esetek jelentős részében semmi olyat nem tartalmaz, max 1-2 dolgot, de jellemzően annyit sem, amit ténylegesen használnék. Nemhogy a termék funkciója, de a márka sem stimmel. Innentől számomra teljesen érdektelen. Időnként megnézegetek ilyen bontogatós videókat, de amikor rájövök, hogy pl a tavalyi Dior naptárban 600 dollárért volt kb 2 rúzs, amire az mondtam, hogy tetszene…a többi ablakban meg gyertya és mindenféle egyéb bizbasz volt…hát ott anyáztam, pedig én nem is vettem a boxokkal ugyanez meghagyom másnak
Bevallom, @zalla és @anon21269124 álláspontján vagyok én is. Ha volt is olyan a dobozban, ami tetszett, a nagy részétől nem voltak elragadtatva, és az adventi naptárakban is egy csomó olyan dolog van, amiről már megvétel előtt tudom, hogy nem érdekel.
Ilyenkor inkább úgy vagyok, hogy megveszek pár dolgot, amit egész évben szerettem volna, és amiről tudom, hogy szeretni és használni fogom.
Nem mondom, hogy ha hozzám vágnának egy adventi naptárat, akkor nem repesnék örömömben. Ó, dehogyisnem, biztos, hogy izgatottan bontogatnám minden nap.
De mivel nem vágnak, és ahhoz túl sok pénzbe kerül, hogy olyanokkal rakják nekem tele, ami amúgy nem érdekel, így inkább passzolom.
Egyelőre csak egy csokisat néztem ki. A sminkes-bőrápolósok indokolatlanul drágák nekem.
A Dior meg inkább a hard core fanoknak készül, akiknek amúgy is van már 40 db rúzsuk a márkától, de illatgyertyához meg más CD logós bizbaszhoz így hozzá lehet jutni.
Amíg többet ért a pénzünk, addig szívesebben költöttem (volna) adventi naptárra, most már nem. Az az egy Rituals, amit hm… asszem tavaly előtt vettem, nekem tetszett és mindent tudtam hasznosítani belőle, az ár/érték aránya sem volt rossz. Idén körülnézni sem mertem a témában, nehogy kísértésbe essek (így is sokat költöttem a lehetőségeimhez képest kenceficére).
@blessed , melyik az a csokis, ha szabad kérdezni?
Ez:
Vagy az arany macis kiadás. Kb. 3.000 huf, de ha már édesség, legalább minőségi.
Nyam! Nem bírnám ki, hogy csak 1 ablakot nyissak minden nap
Hallod, én se.
De tisztán emlékszem, hogy gyerekkoromban mindig meg tudtam állni, becsülettel számoltam vissza karácsonyig, most meg úgy érzem Mikulásra már elfogyna.
Én IKEAs csokis naptárat vettem úgy, hogy a gyerekeké a csoki, enyém az utalvány .
Kencéset, sminkeset nem vennék. Maximum ha dm kihozna egy baleas naptárat mini tusfürdőkkel. Azt garantáltan elhasználnám. (És a pénztárcám se rokkanna bele).
Én eddig 2x vettem adventi naptárat, mindkettőt jóval ár alatt karácsony után. Nekem személy szerint nehéz 24 db cuccnak helyet találni. Mindkettővel az volt, hogy még 1.5 év után is rakosgattam jobbról balra, balról jobbra az elhasználásra váró kencéket.
Nekem is van Ikeás, az nagyon izgi az utalványok miatt, tavaly vettünk először.
Idén esetleg az Yves Rocher naptárjának örülnék, de csak max ha megnyerném valahol, magamtól nem venném meg.