Off topic: Csevegős, barátkozós Krémmániások :)

Van akinek nem számít hány fok van. 2 órája gyilkolja a krokodilt.

IMG_20230105_152525

22 Likes

De édes! :heart:

2 Likes

Búék mindenkinek! :slight_smile:

@Gloria azt a mindenit a koszadéknak :stuck_out_tongue: hú de megdögönyözném <3

3 Likes

Nekem is kell egy ilyen krokodil, biztos tud valamit, ha így leköti. Még hogy stresszlabda, krokodil kell!

7 Likes

Sípol, és tartós végre, mert mindent szétrág.
Vettünk egy rózsaszín malacot is, az meg röfög. :joy:
Nagyon szereti az ilyen sípoló játékot, el van vele egész délután, szaladgál vele, rágja, üti a tappancsával.
Jól kifárad, az meg nekünk jó.
Zooplusból szoktunk mindent rendelni, ott találtam.

9 Likes

Lucillenak pici plüss egeret vettem, de félt tőle :rofl:
Nem erőltetjük ezt a játék dolgot.
Előző kiskutyám meg annyira buta volt, hogy 10- ből 8x nem tudta a nevét se, egy nyaram ráment, hogy megtanítsam labdázni amit 2 hét alatt el is felejtett. :heart:

8 Likes

Jót nevettem a kutyin, nagyon cukker.:smiling_face_with_three_hearts:És ahogy kidőlnek a játék után. Mintha rettenetesen sokat dolgoztak volna. A miénk még jó nagyokat sóhajtozik is, mint egy öreg nénike​:grin:
Megkerestem azokat a képeket, amiken még picurka a kutyusunk. Itt is játszik a malac és a csirke is. Emlékszem, hogy a malac annyira röfögött, hogy féltem, hogy a szomszédok feljelentenek, hogy malacot nevelünk a belváros közepén. “Sajnos” most már ilyen játékokat nem vehetünk, mert a kutyusunk kb 3 másodperc alatt mindent szétrág. A vastag, csomózott kötelek jók csak, azokat szereti szétbontogatni. Még a drága Kong játékokat is kinyírja 1-2 nap alatt.
Mi is mindig a Zooplus-ról rendelünk. Most a kedvenc a szárított marhafül, meg a nyúlfül. :joy::blush:

IMG_20230106_093612
IMG_20230106_093532

17 Likes

Hú de szép kutyus. :star_struck: A kongot is szétrágja? Az kemény. Nálunk akáctuskókat forgácsol, a játékot csak addig, hogy kinyírja a sípoló hangot.
Reggel, este nem adjuk oda, csak délután, nem akarok a szomszédokkal kibacni. :rofl:

2 Likes

Majd rendelek magamnak és ezzel fogok minden idegesítő embert terrorizálni.:rofl::rofl::rofl::rofl:

5 Likes

Na képzeld el, hogy a szívbaj elkapott, amikor az 5000 Ft-os Kong labdát szétrágcsikálta másnap reggelre.
Amikor kicsi volt 4 seprűmet rágta szét, az egész udvar tele volt vele. Meg amúgy mindent, amit az útjába került. Mondjuk ez akkor nem volt annyira vicces​:grin::joy:

Itt a kép, amikor az utolsó malacát is kivégezte (volt neki vagy 5db). Na akkor mondtam azt, hogy több malac nem jön a portára.

Picurka volt, akkor meg ellopott egy zoknit és nem tudtam elvennni tőle, mert villámgyorsan futott. Na az örökös maradt, nem rágta szét. Már nem játszik vele, de benne van a játékos dobozában.

De legjobban a szárított malacfület szereti.:smiling_face_with_three_hearts:

IMG_20230106_112450
IMG_20230106_112304
IMG_20230106_111437
IMG_20230106_111331
IMG_20230106_110903

22 Likes

Na jó, én megláttam a legelső fotót és hivatalosan is szerelmes lettem. :heart: :heart: :heart: Kész, végem, elolvadtam. :smiley:

2 Likes

Én is olvadozom. :heart_eyes: Főleg attól, ahol be van takarva. Nagyon helyes kutyus, neki is van 4 kis fehér zoknija! :dog2:

2 Likes

Nagyon szép kutyus! :heart_eyes: Jól áll neki a piros nyakörv!

1 Likes

Én sosem értettem, amikor a presszónkban a vendégek puszilgatták, meg ölelgették a kutyájukat. Amikor 3 évvel ezelőtt elhoztuk Money-t, akkor mondtam, hogy a kutya nem jöhet be a házba, nem jöhet fel az ágyra. És nem fogom puszilgatni, ölelgetni. Természetesen minden máshogyan alakult. Imádjuk nagyon. Rendkívül okos és szófogadó és természetesen bent alszik a kanapén. 1,5 éves koráig rengeteget veszekedtem vele, szerintem azért lett ilyen jó kutya. Gondolta inkább megjavulok, mert hosszú ideig nem lehet elviselni ennek a kannibál asszonynak a sivalkodását​:joy::grin::blush:

7 Likes

Igen-igen😊mellénye és zoknija😁

Az utolsó képen az a pózolás :joy: haláli.

1 Likes

Hát bizony, a nagyasszony😂mindig úgy nézi végig az udvart, mint egy főfelügyelő. Szokott olyat csinálni, hogy a kert közepén megáll és minden irányba ugat egy párat. Tudod, mert tudatni kell az összes kutyával a környéken, hogy ez az Ő portája😂

1 Likes

Hatalmas állatbolond vagyok :slight_smile: gyerekkoromban minden is volt otthon, pedig külvárosi részen lakunk Pesten. Szüleimnél még mindig van egy idős (14 éves) németjuhász hölgy :slight_smile: De ide a kilencedikre nem akarok felszenveszteni egyetlen állatot sem, bár borzasztóan hiányoznak :slight_smile: főleg a kutya… :slight_smile: szerencsére haza tudok járni dögönyözni az öreglányt, itt vannak 3 utcányira :slight_smile:

3 Likes

Imádat az a boldog, csupa mosoly kis pofája😍 a 2. képen meg olyan, mint Money, amikor rettenetesen akar valamit😁

1 Likes

Éhenkórász. Épp valami nasi volt nálam, és az kellett neki is… :smiley:

1 Likes