Van akinek nem számít hány fok van. 2 órája gyilkolja a krokodilt.
De édes!
Nekem is kell egy ilyen krokodil, biztos tud valamit, ha így leköti. Még hogy stresszlabda, krokodil kell!
Sípol, és tartós végre, mert mindent szétrág.
Vettünk egy rózsaszín malacot is, az meg röfög.
Nagyon szereti az ilyen sípoló játékot, el van vele egész délután, szaladgál vele, rágja, üti a tappancsával.
Jól kifárad, az meg nekünk jó.
Zooplusból szoktunk mindent rendelni, ott találtam.
Lucillenak pici plüss egeret vettem, de félt tőle
Nem erőltetjük ezt a játék dolgot.
Előző kiskutyám meg annyira buta volt, hogy 10- ből 8x nem tudta a nevét se, egy nyaram ráment, hogy megtanítsam labdázni amit 2 hét alatt el is felejtett.
Jót nevettem a kutyin, nagyon cukker.És ahogy kidőlnek a játék után. Mintha rettenetesen sokat dolgoztak volna. A miénk még jó nagyokat sóhajtozik is, mint egy öreg nénike:grin:
Megkerestem azokat a képeket, amiken még picurka a kutyusunk. Itt is játszik a malac és a csirke is. Emlékszem, hogy a malac annyira röfögött, hogy féltem, hogy a szomszédok feljelentenek, hogy malacot nevelünk a belváros közepén. “Sajnos” most már ilyen játékokat nem vehetünk, mert a kutyusunk kb 3 másodperc alatt mindent szétrág. A vastag, csomózott kötelek jók csak, azokat szereti szétbontogatni. Még a drága Kong játékokat is kinyírja 1-2 nap alatt.
Mi is mindig a Zooplus-ról rendelünk. Most a kedvenc a szárított marhafül, meg a nyúlfül.
Hú de szép kutyus. A kongot is szétrágja? Az kemény. Nálunk akáctuskókat forgácsol, a játékot csak addig, hogy kinyírja a sípoló hangot.
Reggel, este nem adjuk oda, csak délután, nem akarok a szomszédokkal kibacni.
Majd rendelek magamnak és ezzel fogok minden idegesítő embert terrorizálni.
Na képzeld el, hogy a szívbaj elkapott, amikor az 5000 Ft-os Kong labdát szétrágcsikálta másnap reggelre.
Amikor kicsi volt 4 seprűmet rágta szét, az egész udvar tele volt vele. Meg amúgy mindent, amit az útjába került. Mondjuk ez akkor nem volt annyira vicces:grin:
Itt a kép, amikor az utolsó malacát is kivégezte (volt neki vagy 5db). Na akkor mondtam azt, hogy több malac nem jön a portára.
Picurka volt, akkor meg ellopott egy zoknit és nem tudtam elvennni tőle, mert villámgyorsan futott. Na az örökös maradt, nem rágta szét. Már nem játszik vele, de benne van a játékos dobozában.
De legjobban a szárított malacfület szereti.
Na jó, én megláttam a legelső fotót és hivatalosan is szerelmes lettem. Kész, végem, elolvadtam.
Én is olvadozom. Főleg attól, ahol be van takarva. Nagyon helyes kutyus, neki is van 4 kis fehér zoknija!
Nagyon szép kutyus! Jól áll neki a piros nyakörv!
Én sosem értettem, amikor a presszónkban a vendégek puszilgatták, meg ölelgették a kutyájukat. Amikor 3 évvel ezelőtt elhoztuk Money-t, akkor mondtam, hogy a kutya nem jöhet be a házba, nem jöhet fel az ágyra. És nem fogom puszilgatni, ölelgetni. Természetesen minden máshogyan alakult. Imádjuk nagyon. Rendkívül okos és szófogadó és természetesen bent alszik a kanapén. 1,5 éves koráig rengeteget veszekedtem vele, szerintem azért lett ilyen jó kutya. Gondolta inkább megjavulok, mert hosszú ideig nem lehet elviselni ennek a kannibál asszonynak a sivalkodását:joy:
Igen-igen😊mellénye és zoknija😁
Az utolsó képen az a pózolás haláli.
Hát bizony, a nagyasszony😂mindig úgy nézi végig az udvart, mint egy főfelügyelő. Szokott olyat csinálni, hogy a kert közepén megáll és minden irányba ugat egy párat. Tudod, mert tudatni kell az összes kutyával a környéken, hogy ez az Ő portája😂
Hatalmas állatbolond vagyok gyerekkoromban minden is volt otthon, pedig külvárosi részen lakunk Pesten. Szüleimnél még mindig van egy idős (14 éves) németjuhász hölgy De ide a kilencedikre nem akarok felszenveszteni egyetlen állatot sem, bár borzasztóan hiányoznak főleg a kutya… szerencsére haza tudok járni dögönyözni az öreglányt, itt vannak 3 utcányira
Imádat az a boldog, csupa mosoly kis pofája😍 a 2. képen meg olyan, mint Money, amikor rettenetesen akar valamit😁
Éhenkórász. Épp valami nasi volt nálam, és az kellett neki is…