Ó dehogy! Nem bántódtam meg. Örülnék még egy gyerkőcnek csak nem akar jönni.
A héten, -hetek óta először- végre sikerült végre nyugalomban megreggeliznem.
Valamilyen szinten együtt tudok érezni veled, nekem van egy 4 éves lányom. Nagy családot szerettem volna, kis korkülönbség, stb… Aztán még nem volt 1 éves, amikor az apja elhagyott minket… Már jól vagyok, de most kezdi el feszegetni a kislány, hogy neki mikor lesz testvére és ilyenkor azért nagyon fáj a szívem…
A hétvégén tudtunk pihenni végre. Az elmúlt 2 hétben keveset voltam itthon (sajnos a covid lassan utol éri a környezetünket, így óvatosságból hazacuccoltam - előtte voltam önkéntes karaténban 1 hétig.) Ennek a cicáink örülnek a legjobban, ahogy a mellékelt ábra is mutatja. Úgy szeretnék még egy vöröset örökbe fogadni, de már így is népes a négylábú táborunk
Hogy les a szeme sarkából.
Ő mindig
Ma úgy döntöttem, színekre van szükségem, így felvettem az új tavaszi ingem és a sminkemet is hozzá igazítottam.
Nekünk két fekete cicánk van, meg három ugyancsak fekete kóborcicát is etetünk. Errefele minden macska fekete, a szobacicáink is kóborak voltak, de ők kérdezkedtek be hozzánk olyan 5 hónapos korukban.
A feketéket is úgy szeretem Oké, igazából minden négylábút szeretek, de a cicák a gyengéim.
Sajnos nálunk az udvaron nem lehetnek, nagy a forgalom, és főleg a busztól féltem őket. Így mindketten bent laknak. Egyébként mentettek, az egyikük utcalakó volt, a másikukat egy alapítványtól hoztuk el, miután meggyógyult a kis lába.
Juhhú, ma nincs semmi dolgom, úgyhogy netflixezek. Ezt vettem hozzá.
A marketing csapatnak adok egy ötöst.
Ma érkezett meg a pozitív hitelbiralat a banktól, enyém a kis lakás
Nagyon nagy dolog, hogy egyedül sikerült vennem, necces is volt, hogy megkapom, de már tuti.
Gratulálok, nagy dolog saját ingatlanhoz jutni. Örülök, hogy sikerült.
Gratulálok!
Sziasztok! Ez a topik valami szuper, hiánypótló!
Azt hittem ma csak az a jó dolog történt velem, hogy megszerelték a gázkazánt.
Mondjuk azért is nagyon hálásnak éreztem magam, a tegnapi fagyoskodás után hihetetlenül tudom értékelni, hogy van fűtés… és még az sem rontotta el a kedvem, hogy potom 150ezer forintba került (áfa nélkül, számla nélkül ugyebár) és anyukámat kellett lehúznom pénzzel.
Szóval velem ez a pozitív dolog történt és most meg még rátaláltam erre a topikra is és öröm nézni a sok jóságot
Én is örülök ennek a topiknak.
Segít rávilágítani az élet apró örömeire, hogy vegyük észre minden napban a pozitívat.
(Mondjuk az “Akciók- Tudsz róla?” t. is hasonló reflexeket indít be )
Jelentkeztem egy pár állásra és ma visszahívtak az egyiknél egy második körre.
Kicsit megijedtem, mert a következő kör egy “assessment center” lesz, ami összesen 4 óra hosszát fog tartani, ezalatt pedig lesz egy interjú, csoportos feladatok, ráadásul egy prezentációt is kell tartanom negyed órában… Természetesen mindezt angolul. Még van másfél hetem, de úgy gondoltam jobb, ha letudom már ma a prezi készítést. Adott egy kis löketet az egész, hogy menni fog ez, úgy érzem nagyon jól összeszedtem a gondolataimat, úgyhogy most délutánra egész jó kedvem lett. :))
Ma sikeresen megtartottam az első ”távórámat”. Közben a kislányom elment vásárolni apával, ahonnan fülig érő mosollyal ért vissza.
@blessed: Az “Akciók- Tudsz róla” topik hasonló reflexet indít be ez mekkora mondás!
A mai napi pozitívom: az elmaradt kár öröme. Nem veszítettem el a személyimet! Ez külföldön, útlevél nélkül igen érzékenyen érintett volna, szóval jól megörültem neki, mikor 3 órával és egy teljes vészforgatókönyvvel a hátam mögött mégis előkerült a női táska egyik bugyrából
Ez az az érzés, amit egy pasi soha nem fog megismerni! .
Hű de ismerős! volt olyan,hogy 3x àttùrtam a tàskàm ès nem talàltam. Kipakoltam ès előkerült. Ezt többször is eljàtszottam màr. Volt olyan is hogy mèrgemben mindent kiborìtottam a padlòra.