Off topic: Csak a pozitív!

Ma délelőtt végre tudtam picit sminkelni, a januárban zsibin vett essence make wish little fish palettájából csináltam ezt a sminket, erre a postás meghozza az egyik alis fülit, tökre passzolnak egymáshoz, úgy örülök neki!

12 20210312_132021

15 Likes

5 perc alatt elkészült!20210313_160008

20 Likes

Ú de jól néz ki.:yum:

1 Likes

És nagyon finom volt!
Akartam is már itt kérdezni, nem Tőled, mert Te lelkesen sportolsz, hanem a többiektől, hogy a karanténkilókkal mi a helyzet??
Nem vagyok büszke rá egyáltalán, de a ruháim mintha összementek volna, pedig megfelelő hőfokon mosom őket, úgyhogy jobban oda kell figyelnem a kajára…

4 Likes

Ne is mondd! Elfogadtam a végzetem, melegítőben vagyok egész nap. Új farmerekre lesz szükségem ha vissza kell mennem az irodába… :sweat_smile:

1 Likes

Én a kabátaimmal, a nadrágokkal és a blúzokkal szenvedek. Amit újat vettem, az 38 helyett 40 lett. Utálok tükörbe nézni.
De a cipőim legalább jók…

Ma kiderült, hogy novemberben valóban átestem a covidon. Pozitív lett a tesztem ellenanyagra. Több mint 4 hónapja voltam beteg és még mindig kimutatható az ellenanyag a szervezetemben. Azért mentem el mert egy hónapja rossz ízeket érzek (szinte minden ételnek olajos hal íze van, a parfümömet cigarettaszagúnak érzem, a mentolos fogkrèm és rágó annyira rossz, hogy le kellett őket váltanom) a pozitívum az, hogy végre biztos lehetek benne, hogy a Covid mellékhatása ez, és nem valamiféle daganat: mert mindenhol azt olvastam, daganat okozhat ilyesmit. A tesztet végző hölgy azt mondja ez nagyon gyakori panasz a gyógyulást követő hónapokban.

18 Likes

Én tavaly nagyon beparáztam, hogy az egyébként is szép túlsúlyomra, felpattan egy 10 kilo a karanten következtében, legrosszabb rémálmom ez, mert anno voltam 15 kiloval is több. Úgyhogy dietazni kezdtem, többet mozogtam, és még fogytam is. Aztán kiderült decemberben az IR, azóta nem kérdés, hogy jol kell enni es mozogni, egy életen át.
Amugy két végletet latok a karanténkilokban, vagy felpattan vkinek par kg, vagy lemegy. Végülis ez teljesen érthető, mármint a plusz kilók, kb. mindenkinek egyik napról a másikra valtozott meg az addigi eletritmusa.

9 Likes

Nálam is nagy kérdés volt, hogy mi lesz a bezártság alatt. A motivációm a mozgásra gyakran ingatag lábakon áll(t), és erre jött még az itthoni edzés. Nem híztam, de nem is fogytam az elmúlt egy évben, viszont igényem lett a rendszeres mozgásra. Heti 3x muszáj csinálnom valamit, mert hiányzik. Szigorúan itthon, vagy néha futok, de mivel 15 fok alatt van a hőmérséklet, így az most még várat magára. Ezért mondjuk végtelenül hálád vagyok, hogy van olyan mozgásforma amit szeretek, és eljutottam oda, hogy hiányzik, ha kimarad.
Párom viszont ellustult, neki az itthoni edzés nem ment. Drasztikusan nem hízott, arra azért figyeltem, de januárban életmódváltásba kezdett.

10 Likes

Ez nálam is para…Kilókban nem nagyon változtam (1-2 kg mozgott fel-le), viszont a mozgás nagyon elmaradt, és növesztettem jó kis babahájat a derekam köré… :zipper_mouth_face: Illetve -bár nem mentség- de nincs energiám külön figyelni a saját étkezésemre, és azt eszem, mint a kislányom és a férjem (és egyikük sem a zöldségben gazdag, egészséges ételeket preferálja)… :shushing_face:

6 Likes

Mi nem zártunk be, nem álltunk le egy napra sem, home office nincs az én munkakörömben, az én részlegem nem érintette a csökkentett munkaidő sem tavaly nyáron. Viszont egyfolytában ideges vagyok és feszült, hogy mi lesz, mit hogyan oldunk meg, pl most itt az iskolabezárás. Az étkezési szokásaim nemigen változtak, viszont még ez előtt az őrület előtt elkezdtem itthon tornázni mert kissé leharcoltnak találtam magam a terhességeim után. Ezek a 20-30 percek nagyon jól esnek a lelkemnek is most is, ebben az időszakban, minden kis molekulányi boldogsághormon jól jön.

8 Likes

Ami nekem az első hullámban lement a stressz miatt, most a 3-ban visszajött. :frowning:
Van aki főzzön nekem, ami könnyebbség a mindennapokban, viszont nem túl diétásan, ami meg nem jó.
Muszáj nagyon figyelnem az evésre, amíg nem lesz több lehetőségem mozogni.

5 Likes

A terhesség is ilyen tüneteket okozhat :face_with_hand_over_mouth:

1 Likes

Én itt tartok. Az alsó nadrágot hordtam tavaly ilyenkor, a felsőt két hete vettem, hogy legyen már egy olyan, ami nem nagy rám. Két mérettel kisebb.

IMG_20210303_111501

25 Likes

Óriási változás, eszméletlen ügyes vagy! :blush:

1 Likes

Ez igen!

1 Likes

Köszönöm!

Hát van még bőven mit leadni…, de alakul.

1 Likes

Motivációt nekem is nehéz volt régen talalni, mindig az esztétika mozgatott, de ebből kinőttem. Egyrészt itt az IR. Másrészt nekem még ezután lesz remélhetőleg családalapítas, ha megtalalom a páromat, es akkor jó lenne olyan eü. állapotban lenni, hogy rövid időn belül össze jöjjön a babó. De bárhogy is alakul, az egészsegem az első.

Csak így tovább @Kokapu, nagyon kitartó vagy!

7 Likes

Az nem vagyok. Sajnos :thinking:

1 Likes

Nem akartalak megbántani! :heart: Csak nálam éppen így volt.

1 Likes