Off topic: Csak a pozitív!

Sziasztok! Gondoltam, indíthatnánk egy topikot, amiben hétköznapi jó dolgokat osztunk meg egymással. Olyan sok a negatív hír, illetve szinte csak az van, meg az ember amúgy is hajlamos a nehézségekre/akadályokra/mindenki hülyeségére kihegyezve lenni, így lélekápoló jelleggel létrehozhatnánk egy teret, ahol csak a pozitívat osztjuk meg egymással.

Kezdem is:

  • Ma visszaküldte hozzám az Isten - meg a KM piactere :smiley: - azt a Manifesto L’Elixir parfümöt, amit irtóra megbántam, hogy pár hónapja leépítettem. Azóta is ettem a kefét, honnan fogok egy ilyen friss üveget, ebben az árkategóriában behúzni, mikor már a legtöbb helyen nem is árulják.
  • Meghozta a futár a Tchibós rendelésem és sikerült vakon eltalálnom a melltartó méretét! :sunglasses:
    Ennyit a mai jóságokról!
17 Likes

Tegnap szabad napom volt a munkában, mert a külképviselet, ahol dolgozom, tartja a nemzeti ünnepeiket itt nálunk is. Ennek nagyon kell örülni, mert amúgy nincs szabi, nem lehet nyáron elmenni 1 hétre sem (nyáron sem meg máskor sem). Tegnap este felhívtak, míg itthon voltam, hogy ma sem kell dolgozni menni, mert hosszabbítanak. 1000 évente 1 ilyen eset fordul elő. Rettentően boldog voltam :relaxed:

22 Likes

Mi az hogy nincs szabi? :roll_eyes:

Akkor itt az én pozitívom, idén 30 nap szabim lett, eldöntöttem, hogy 6*1 hét leosztásban veszem ki. Minden második hónapban egy hét pihi, mert nekem ez jár.:smile:

18 Likes

Nagyon helyes, hogy kiveszed :+1:

Én holnap és hétfőn szabin leszek, nagyon boldog vagyok, még az sem érdekel, hogy egész héten túlóráztam. :smiley:
A másik pozitív, hogy ma felhívott az egyik ügyfél és elmondta, hogy mennyire szeretnek velem dolgozni, ha valamire szükségük van mindig engem hívnak inkább a csapatból (aminek sokszor nem örülök az okozott plusz munka miatt :smiley: ). De jólestek a dícsérő szavak, ilyenkor úgy érzem megéri belefektetni az energiát. :slight_smile:

14 Likes

Pont ezen gondolkoztam pár napja, ha végre meglesz a 30 nap szabim, akkor tuti így fogom kivenni, kéthavonta pihi! :laughing:

1 Like

Nekem ez a hét borzalmas volt eddig, de ma azt mondta a főnököm, hogy én vagyok a csapatának legerősebb tagja, és nagyon szeretné ha egyszer vezető lennék, mert bennem minden megvan. Néha még irigykedik is rám, hogy nekem mennyire természetesen mennek ezek a dolgok, amik neki nem… :roll_eyes: :laughing:
Bár van bennem egy olyan, hogy ezt biztos csak a borzalmas hét miatt mondta… :smiley:

14 Likes

Évek óta tervezem.:grin:

1 Like

Hosszu-hosszu ido utan ugy alakultak a dolgok, hogy szombaton sikerul elmenjek egy kiados turara. Hihetetlenul orulok ennek! :smiley:

14 Likes

Imádom, ezt a topikot! Csak ezt fogom olvasni :grinning: egy párhuzamos univerzumba kerültünk :smiley:

8 Likes

Tény, hogy jó ötlet volt, és nekem biztos jót fog tenni, mert mindig pesszimista vagyok és negatív :smiley:
De legalább csak pozitívan csalódhatok, hehe. :smiley:

4 Likes

Jó, túlzás az évek óta, de az előző munkahelyemen 2 napokra tudtam elmenni szabira, akkor is rosszul voltak.
Most hálaistennek szipi-szupi helyen vagyok és megvalósítom dédelgetett tervemet, olyannyira, hogy már ki is írtam. Szóval ez tuti. :rainbow:

5 Likes

Ma szabadnapom van igaz szombaton dolgoznom kell. Végre volt időm a szemöldökömekkel foglalkozni . Nagyítós tükör kell hozzá és erre csak akkor vagyok képes ha nem vagyok fáradt.

12 Likes

Végre nem egyedül járok ki az építkezésre, hanem egy munkatársam is velem tart :slight_smile: Még jobb, hogy egy mazda mx5-össel jön értem. Nem annyira érdekelnek az autók, de ez kétségkívül a legmenőbb, amiben valaha ültem. Mondjuk én nem is vinném el építkezésre.

15 Likes

Tök jó ez a topik, csak olvasni is lélekemelő… :blush:
Velem ma semmi extra nem történt, ha csak azt nem könyvelem el pozitívumnak, hogy ma 16:00-kor lekapcsoltam a gépem… (pedig itthon vagyok) :grinning:

11 Likes

Ma kisütött végre a nap! :sunny:

10 Likes

Nekem tegnap szülinapom volt és a párom annyira figyelt mindenre. Direkt szabadságot vett ki, bulit is szervezett és emlékezett mennyire szerettem volna jácintokat :)).received_811321969741522

19 Likes

Isten éltessen!
:birthday:

1 Like

Isten éltessen! Imádom a jácintot én is, amikor megjelenik a Lidlben, televeszem a konyhaablakot :blush: :tulip:

1 Like

Boldog szülinapot :tada::balloon::sun_with_face::rainbow::birthday:

1 Like