Off topic: Csak a pozitív!

Mondanom se kell, én is “a női táskával” kezdtem és teljesen biztos voltam benne, hogy ott nincs! :smiley:

2 Likes

Ma sikeresen összeköltöztünk a párommal, minden rendben ment és már megvolt az erkélyen az első vacsoránk is. :slight_smile:
IMG_20210327_194511_215

29 Likes

Gratulálok a szintlépéshez! :heart:

1 Likes

Ma megvolt az assessment center, ami szerintem elég jól sikerült, főleg a prezentáció része. :smiley: A csoportos feladat is jó volt, de a szituációs játékot utáltam, mert akivel voltam 10 percen keresztül egyre hülyébb és hülyébb indokokat talált ki, én meg már a hajam téptem. :smiley: De jó esélyem van arra, hogy felvesznek (csak nehogy elszóljam magam, kopkopkop).

12 Likes

Azt hittem szereted a mostani helyed, jókat írtál róla korábban.
De mindegy, drukkolok, hogy sikerüljön! :slight_smile:

1 Likes

Szeretem egyébként, jó munkahely, jók a munkatársak.
Viszont úgy érzem, hogy az előrelépés nem nagyon megoldott (pedig azt mondták - de sajnos egy hónapja kiderült, hogy nem igazán várható most promóció). A főnököm is azt mondta, hogy érzi nagyon sok van bennem és nem szeretné, ha megrekednék itt, így ha esetleg cégen belül szeretnék magasabb pozícióba menni, ami nem a mi csoportunk, akkor abban támogat. Szóval bennem van egy nagy adag ambíció, úgy érzem többre vagyok képes, mint ahol most vagyok és keresném a kihívásokat. Ha minden igaz, akkor az a munkahely, ahová most felvételizek, sem lesz egy rossz hely, ott is van sok home office.
Persze kicsit keserédes ez az egész, mert tényleg nagyon szeretem a mostani helyem és a cég nagyon-nagyon hiányozna.

10 Likes

Oh, igen, ez nehéz döntés így, de meg tudlak érteni!
Sok sikert :slight_smile:

1 Likes

Köszönöm szépen :slight_smile:

Otthon, édes otthon. :heart:

12 Likes

Ma bikiniben napoztam délután a kertben! Nem is rossz március 31-én :star_struck:

10 Likes

Vigyázz, ha Caroline Hirons meglát baj lesz🤣

1 Likes

Ki ő? Nem támogatja a napozást? :face_with_hand_over_mouth: pedig én még szolikrémmel is bekentem magam! (Erről már többször írtam, pár éve felfedezett life hack, hogy sima napfényben is működik és többszörös barnulást biztosít egységnyi idő alatt a szolikrém, mindenkinek ajánlom!)

1 Likes

Angol skincare guru. Most azon megy a hacacáré, hogy a Gwyneth Paltrow egy napi rutin Vogue videóban azt mondta, hogy az spf-et úgy kell használni, mint egy highlightert. Kapott érte rendesen, minden platformon.
https://www.instagram.com/p/CMmIzo-AudQ/?utm_source=ig_web_copy_link

2 Likes

Bevallom, nekem nem tetszett annyira a könyv, a tudatos bőrápolóknak semmi újat nem mond, kezdőknek meg túl kusza a felépítése. Nem szeretem Hirons stílusát se, érzem rajta a fixa ideákra való ráfeszülést (a sminklemosó kendő neki olyan halálos veszedelem, mintha ólomtartalmú fehérítővel kenegetnénk magunkat) és egy kis lenézést a viccesnek szánt megjegyzéseiben, ez utóbbit kifejezetten utálom.

2 Likes

OK, értem :nerd_face: hát, Gwyneth Paltrow sok mindenről mondott már érdekeseket…

Nekem örök ellentmondás marad ez a napozzuk vagy se kérdés. :smiley: Imádom a nyarat, szeretek kiülni a napra. Persze tetőtől talpig fényvédőben, anélkül még délután se merészkedek ki. De nem tudok lemondani az élményről, és vámpírként bújkálni a nap elől. :woman_shrugging:

4 Likes

Szerintem kerüljük a szélsőségeket, és ennyi. Nem fekszem órákat a tűző napon nyaranta, de napozni szoktam, fényvédővel nyilván, ha strandra megyünk. De nem esek kétségbe ha fényvédő nélkül leviszem a szemetet vagy akár elugrom a boltba.

5 Likes

Szerintem is ez a jó szemlélet, mikor megpróbáljuk megtalálni az arany középutat. :slight_smile:
Nyáron amire hatványozottan figyelnem kell, azok a fehér foltjaim. Elég hamar meg tudnak égni, és hát nem egészséges, tud fájni, és csúnya is lesz.
Viszont ha lesz egy pici színem, akkor egészen vicces minták szoktak kirajzolódni rajtam :smiley:

4 Likes

Én abszolút napozás párti vagyok, persze nem kampányszerűen kell szétégetni magunkat déltől háromig hetente egyszer, hanem többször keveset csúcsidőn kívül. De, ha a hangulatomra meg az esztétikámra gyakorolt hatását nézem, egyértelmű, hogy napoznom kell! A D-vitamin meg ma már nem is kérdés…
Szerencsére nincs még egy “referencia” fejem, amin szörnyülködhetnék majd 70 évesen, mennyivel szebben néznék ki, ha porcelánban nyomultam volna egész életemben :smiley:

3 Likes

Nekem nincs gondom a napozással. Világ életemben utáltam. :grinning:
Szerintem utoljára gyerekkoromban voltam barna.

6 Likes