Mondanom se kell, én is “a női táskával” kezdtem és teljesen biztos voltam benne, hogy ott nincs!
Ma sikeresen összeköltöztünk a párommal, minden rendben ment és már megvolt az erkélyen az első vacsoránk is.
Gratulálok a szintlépéshez!
Ma megvolt az assessment center, ami szerintem elég jól sikerült, főleg a prezentáció része. A csoportos feladat is jó volt, de a szituációs játékot utáltam, mert akivel voltam 10 percen keresztül egyre hülyébb és hülyébb indokokat talált ki, én meg már a hajam téptem. De jó esélyem van arra, hogy felvesznek (csak nehogy elszóljam magam, kopkopkop).
Azt hittem szereted a mostani helyed, jókat írtál róla korábban.
De mindegy, drukkolok, hogy sikerüljön!
Szeretem egyébként, jó munkahely, jók a munkatársak.
Viszont úgy érzem, hogy az előrelépés nem nagyon megoldott (pedig azt mondták - de sajnos egy hónapja kiderült, hogy nem igazán várható most promóció). A főnököm is azt mondta, hogy érzi nagyon sok van bennem és nem szeretné, ha megrekednék itt, így ha esetleg cégen belül szeretnék magasabb pozícióba menni, ami nem a mi csoportunk, akkor abban támogat. Szóval bennem van egy nagy adag ambíció, úgy érzem többre vagyok képes, mint ahol most vagyok és keresném a kihívásokat. Ha minden igaz, akkor az a munkahely, ahová most felvételizek, sem lesz egy rossz hely, ott is van sok home office.
Persze kicsit keserédes ez az egész, mert tényleg nagyon szeretem a mostani helyem és a cég nagyon-nagyon hiányozna.
Oh, igen, ez nehéz döntés így, de meg tudlak érteni!
Sok sikert
Köszönöm szépen
Otthon, édes otthon.
Ma bikiniben napoztam délután a kertben! Nem is rossz március 31-én
Vigyázz, ha Caroline Hirons meglát baj lesz🤣
Ki ő? Nem támogatja a napozást? pedig én még szolikrémmel is bekentem magam! (Erről már többször írtam, pár éve felfedezett life hack, hogy sima napfényben is működik és többszörös barnulást biztosít egységnyi idő alatt a szolikrém, mindenkinek ajánlom!)
Angol skincare guru. Most azon megy a hacacáré, hogy a Gwyneth Paltrow egy napi rutin Vogue videóban azt mondta, hogy az spf-et úgy kell használni, mint egy highlightert. Kapott érte rendesen, minden platformon.
https://www.instagram.com/p/CMmIzo-AudQ/?utm_source=ig_web_copy_link
Bevallom, nekem nem tetszett annyira a könyv, a tudatos bőrápolóknak semmi újat nem mond, kezdőknek meg túl kusza a felépítése. Nem szeretem Hirons stílusát se, érzem rajta a fixa ideákra való ráfeszülést (a sminklemosó kendő neki olyan halálos veszedelem, mintha ólomtartalmú fehérítővel kenegetnénk magunkat) és egy kis lenézést a viccesnek szánt megjegyzéseiben, ez utóbbit kifejezetten utálom.
OK, értem hát, Gwyneth Paltrow sok mindenről mondott már érdekeseket…
Nekem örök ellentmondás marad ez a napozzuk vagy se kérdés. Imádom a nyarat, szeretek kiülni a napra. Persze tetőtől talpig fényvédőben, anélkül még délután se merészkedek ki. De nem tudok lemondani az élményről, és vámpírként bújkálni a nap elől.
Szerintem kerüljük a szélsőségeket, és ennyi. Nem fekszem órákat a tűző napon nyaranta, de napozni szoktam, fényvédővel nyilván, ha strandra megyünk. De nem esek kétségbe ha fényvédő nélkül leviszem a szemetet vagy akár elugrom a boltba.
Szerintem is ez a jó szemlélet, mikor megpróbáljuk megtalálni az arany középutat.
Nyáron amire hatványozottan figyelnem kell, azok a fehér foltjaim. Elég hamar meg tudnak égni, és hát nem egészséges, tud fájni, és csúnya is lesz.
Viszont ha lesz egy pici színem, akkor egészen vicces minták szoktak kirajzolódni rajtam
Én abszolút napozás párti vagyok, persze nem kampányszerűen kell szétégetni magunkat déltől háromig hetente egyszer, hanem többször keveset csúcsidőn kívül. De, ha a hangulatomra meg az esztétikámra gyakorolt hatását nézem, egyértelmű, hogy napoznom kell! A D-vitamin meg ma már nem is kérdés…
Szerencsére nincs még egy “referencia” fejem, amin szörnyülködhetnék majd 70 évesen, mennyivel szebben néznék ki, ha porcelánban nyomultam volna egész életemben
Nekem nincs gondom a napozással. Világ életemben utáltam.
Szerintem utoljára gyerekkoromban voltam barna.