Off topic: Csak a pozitív!

Keddig megint macskaszitter vagyok, ma Hugó háromszor is úgy gondolta, rajtam a legkényelmesebb feküdni. :slight_smile: 20210307_130557

21 Likes

Elfogadnám ezt a macsekot…

3 Likes

Én is. :slight_smile:

1 Likes

Az a pamacsos fül! :heart_eyes:

2 Likes

A bátyám ma ismét meglepett (a múltkori Nabla palettakánaán után) :heart_eyes: Ezzel a csodával kívánt 700 km távolságból boldog nőnapot. :heart: Nagyon jólesett a kis lelkemnek, főleg hogy kereken 1 éve nem találkoztam sem vele, sem a szüleimmel. :pleading_face:
Megragadva az alkalmat én is kívánok mindannyiotoknak boldog nőnapot! :tulip::blossom:

IMG_20210308_112248

20 Likes

Nagyon szép kosár, jófej, lovagias Tesód van.:slight_smile: Boldog Nőnapot Csajok!:slight_smile:

5 Likes

https://fb.watch/46fJFUgFVM/
Nem tudom megjelenik-e, ha nem FB tag valaki vagy nincs bejelentekzve, de egy próbát megér.
Boldog Nők napját! :woman: :woman_artist: :woman_astronaut: :woman_bald: :woman_cartwheeling: :older_woman: :woman_red_haired: :woman_curly_haired: :woman_white_haired: :blonde_woman: :ok_woman: :woman_technologist: :woman_singer: :woman_pilot: és még sokan mások

5 Likes

Nekem a nap híre, hogy a Garnier megkapta a cruelty free minősítést. :slight_smile: Igyekszem amennyire lehet CF termékeket vásárolni csak, nem mindenben jön össze, de úgy örülök, hogy most már őket is nyugodt szívvel vásárolhatom. :slight_smile:

9 Likes

A hétvégén megkaptam a Covid-19 elleni védőoltás első adagját. Bár nagyon tudok örülni a napokban érkezett Skinsmart csomagomnak is, de az oltás most mindent felülír.

13 Likes

Óh, de szerencsés vagy… :innocent: norvég erdei a fiatalúr…?

1 Likes

Nem, ő egy maine coon :slight_smile:

2 Likes

Ma megkaptam a szülinapi ajándékom, ami egy csodás fésülködő asztalka :heart_eyes::heart_eyes:. Nagyon vágytam rá, de totál meglepetés volt :). (Nem most van szülinapom, csak most tudta megrendelni a párom.) Elmesélte hogy üzletben is volt, eladóktól is érdeklődött, nagyon alaposan választott. Nagyon szép, de még össze kell rakni, majd mutatok róla képet. :slight_smile::slight_smile:

17 Likes

Hú, gondoltam :). Csodás cicus :)).

1 Likes

Az egyik kollégám + lett :frowning: , persze pont aznap volt vele egy 2 órás értekezletem (heti egyszer megyek be…Murphy… :zipper_mouth_face:) Persze maszkban vagyunk, meg a meeting szobákban plexi falak…de persze a hír hallatán az agyam már generálta is a tüneteket… :rofl:
Rögtön teszteltek, meg utána 3 nap múlva is - ami “csodás” élemény, amikor agyadig felnyomják a pálcikát - mindkettő negatív lett, de most telt el a 10. nap amikor már biztonsággal mondhatom, hogy nem kaptam el…És szerencsére a kollégám is jobban van. :grinning:

13 Likes

Nem tudom, hovà írjam, ezèrt ide : @Alsace nem ìrt màr több hete. Èletjelet, füstjelet, vmit kèrünk, jelentkezz kedves sminkmániàs !

10 Likes

Van valami csoport FB-on, hátha oda ír, esetleg PM-et írj neki.

Elmentem ma az Intimissimi rendelésemért (gondoltam a DPD inkább a boltba vigye, mint hozzám, úgy ahogy legutóbb), 50-70%-os leárazás volt, minden passzol méretre. Jó volt végre sminkelni, akkor is ha nem mentem fontos helyre. Érzem a tavaszt, bár a következő napokban esni fog.

8 Likes

Köszönöm, hogy írtál :blush: Itt vagyok itt vagyok csak nagy a hajtás a suliban :grimacing:

A prezentációim és az információs architektúrám jól sikerültek a UX kutatásomban, tudom kínai így olvasva, de nem könnyű anyag és örültem, hogy megbirkóztam vele és csak picit kell javítanom rajta.

12 Likes

Ez nekem is eszembe jutott, nem írt @Alsace már nagyon régóta. Örülök, hogy jól vagy, sok sikert! Nekünk se túl könnyű most :/.

2 Likes

Tegnap utolértem magam a munkában a heti feladatokkal, így a péntek délután végre nem kapkodással telik nekem. :slightly_smiling_face:
Süt a :sunny: is!

6 Likes

Juj átérzem, kitartást neked is :heartpulse:

1 Likes