Mi vagyunk itt rá vigyázni, tehát otthon van. De amúgy már többször vigyáztunk rá.
Ma vendégeink voltak, magukkal hoztak egy rokon kisgyereket is aki egyidős a fiammal. Olyan jól elvoltak, mi meg jót beszélgettünk. Jó kis délután volt
Elég betegnek éreztem magam délelőtt, de már jól vagyok , plusz belerepült ma faforgács a szemembe, nagyon fájt, de szerencsére az a fájdalom is alább hagyott :).
Eddigi legjobb 5 kilcsi ma, mikor végtelenül nem akartam elindulni futni és már pörgettem fejben a kifogasokat.
Aztán erre még 2 km-t rátettem a végén.
Nagyon-nagyot sétáltunk ma a környéken és a Duna-parton, sütött a nap, gyönyörű idő volt, nagyon jó érzés volt végre kint lenni az egész hetes home office után. Apró dolog, de az utóbbi egy év távlatában nagyon tudom értékelni.
A mai napot Zebegényben töltöttem, teljes felüdülés volt.
Pocsék napom volt, a hangulatom a béka popója alatt volt. Munkából hazaérve úgy voltam vele, hogy semmit nem akarok csinálni. Aztán úgy döntöttem, mégis megcsinálom az egyik edzésemet. Kellemesen elfáradtam, feltöltődtem, és a lelki békém is helyreállt
Megérkezett a BH Cosmetics palettám. Ez egy jó dolog a mai extra pocsék napon.
Eljutottam ma kicsit szépülni fodrászhoz.
Szép vagy
Csini vagy.
Wow, nagyon szép vagy!
Nagyon szép vagy és csinos lett a frizurád. Én tegnap reggel hatkor voltam, délután már előre látó döntésnek tűnt, hajnalban még azt gondoltam, nem vagyok normális.
Beautiful
Én is elmentem a héten levágatni egy kicsit a hajam végéből, éreztem, hogy hamarosan itt a zárás sőt, még a férjemet is gyorsan elküldtem, neki úgy nő a haja, mint a bolond gomba. Szóval igen, ez mindenképpen a pozitív kategóriában indul, ha még volt szerencséd a zárás előtt bármilyen szolgáltatást igénybe venni
Ma végre képes voltam megcsinálni azt a minimum listát, amit tegnap előirányoztam magamnak. Ezt kb. fél éve nem sikerült összehozni és nekem ez nagy dolog mostanában. Mellesleg csodásan sütött a nap ma is
Én előző héten voltam, 7 hónap után már nagyon kellett egy vágás, korábban azért 2,5-3 havonta mentem. Csak vágatni mertem elsőre, az se olyan lett, mint amilyet szerettem volna, de ráment 40 Euro. Ez egy bejelentkezést nem igénylő olcsóbb szalon volt, a bejelentkezéses helyeken 3 hetes várólistát láttam a neten és 60 Euro egy mosás-vágás-beszárítás, lapocka alatt extrahosszú árat számolnak ami min. +10 Euro. Negatív teszteredményt kellett vinni. Értem már miért jártak át sokan a határon csak a fodrász miatt, azért otthon nem csak olcsóbb, de szerintem jobban vágnak. Egy tapasztalattal gazdagodtam. Itt bezárnak a fodrászok is ha újra egész napos kijárási korlátozás lesz, akár hónapokra is. Igyekszem pozitívan visszagondolni az egészre, maradt hajam.
En egy osztrak csajhoz jarok, nagyon ügyes, mesterfodrasz. 32-35 euro kozott szokott mosni-vagni-beszaritani (hosszu haj). 4. kerületben dolgozik, ha nem tudsz hazamenni kovetkezo vagasra, ot nagyon tudom ajanlani
Ez nagyon olcsó a fővároshoz képest. Ő szalonban dolgozik vagy otthon kér ennyit? Lehet élnék a lehetőséggel 2 hónap múlva. A hajam egy török nő vágta. A DM szalonjában is 60 lenne minimum ill. 70, ott váll alá érő haj már extrahosszúnak számít. 3 hetet nem akartam várni a többi fodrászra akinek online láttam az árait, addig simán bezárják újra a boltokat és az egyéb testközeli szolgáltatásokat.
A nap fénypontja ma az lesz, hogy eszek egy sütit vagy kettőt.