Off topic: Csak a pozitív!

Sajnálom a kis manót :frowning:

1 Likes

Nagyon sajnálom, részvétem. :frowning: :frowning: :frowning:

1 Likes

Sajnálom. Minden cica a mennybe jut.

4 Likes

Nagyon sajnálom.

1 Likes

Borzasztóan sajnálom.:sweat:

1 Likes

Nagyon sajnálom! :frowning:

1 Likes

Nagyon sajnálom :disappointed_relieved: a kis családtagot; vígasztaljon egy picit a tudat , hogy nálad szép élete volt! :white_heart::white_heart:

Nagyon szomorú,a mi cicánk is nem olyan régen ment el. Átérzem, mindig hiányozni fog a kis szőrös. :frowning:

Képzeljétek, az utóbbi hetekben harmadszor lettem kisorsolva tesztelőnek :grin: Már nálam van egy Revox hialuronsavas fejbőrszérum, úton van egy szintén Revox peptides sampon és most kaptam emailt, hogy a Bondi Sands barnítóhabnál is bekerültem. Nagy az örömöm, egyrészt mert évekig nem nagyon lettem ilyesmire kiválasztva, pedig minden játékra jelentkeztem, másrészt mert nagyon összejöttek most a dolgok és annyira jó valami kis pozitívum ebben a nehéz időszakban :blush:

17 Likes

Ó, de jó! Gratulálok! Nagyon reménykedem, hogy a mostani fényvédő permet egyike hozzám kerül. Soha nem nyertem még semmit, és ez most nagyon-nagyon jól jönne. Épp a napokban gondolkodtam rajta, hogy elhagyom az oldalt, annyira le vagyok gatyásodva, és nem csak átmenetileg, hogy épp azt nézegetem, hogy melyik a legolcsóbb drogériás vagy szupermarketes fényvédő, mert az eddig rendeltekről (egyik sem luxuskategória volt) le kell mondanom ezután. Nem akarom a szívemet fájdítani azzal, hogy napi szinten azt nézegetem, ki milyen újdonságokat zsákmányolt ésatöbbi. A szignatúra parfümöm elfogyott, és nem engedhetem meg magamnak, hogy másikat vegyek.
Nem együttérzést akarok kicsiholni senkiből, csak jólesik valahol elmondani, ahol megértenek, hogy milyen rettentő rossz érzés, hogy ha amim van, elfogy, utána már nem tudok utánpótlást venni. Nagyjából semmiből, csak ami szó szerint alapszükséglet (krém, fényvédő, ilyesmiből 1-1). Próbálom nem sajnálgatni magamat, inkább elfogadni, hogy más világ érkezett el számomra, és örülni annak, hogy van fedél a fejem felett, meleg víz a csapban, van ételem, italom, szerető párom, családom, békében élhetek, és tudatosítani magamban, hogy akkor is szép leszek, ha a képemet megmosom szappannal és kenek rá egy krémet, aztán szevasz. :slight_smile:

14 Likes

Kémiai fényvédőket használsz?

Erre nagyon szívesen adnék egy szívet, de pont ugyanannyira tesz végtelenül szomorúvá is… :frowning:

2 Likes

Vegyesen, eddig sokfélével kísérleteztem, a Paula Daily Wrinkle volt a kedvencem, illetve 50-esből az Eucerin Hydro Protect van még valamennyi, ennek keresek most utódot. Láttam a Lidlben egy saját márkásat, szimpinek tűnt. Esetleg próbáltad?

1 Likes

Aranyos vagy, köszönöm. Próbálom a jó oldalát nézni, amíg bármit megvehettem, a magánéletem volt romokban, de fordult a kocka, és azt hiszem, a boldogság személyekhez kötődik sokkal inkább, nem tárgyakhoz. :slight_smile:

9 Likes

Aldi saját márkásat próbáltam, nem volt rossz, de eléggé dewy volt a végeredmény.
Sajnos a szemérzékenységem miatt el kell engednem a kémiai spf-et. De szerintem te mattot keresel, az nekem nincs.
Instán fut egy olcsó és szép összetevős Rossmann spf, ő lenne az a képen.
Egyébként drogériás vonalon is elég jó kis rutint lehet összeállítani, pl DM Balea.

Screenshot_20240521_180500_Instagram

1 Likes

A signatúrát meg lehet kérdezni, hogy mi az? Ha mégsem, nem gond. :slightly_smiling_face:

Az az illat, amiről megismernek, ami hozzád kötődik, amit télen-nyáron viselsz, mert te vagy. Rengeteg parfümöt vettem és adtam el az évek során, de sosem találtam a nagy őt, amihez hűséges lettem volna. Egy ideig gyűjtöttem is őket, mert mindig új szerelem lépett be a képbe, aztán megtaláltam azt, amiből többször is vásároltam, és másra nem is igazán vágytam mellette. Mint amikor végigpasizza valaki az életét, aztán lenyugszik az igaz mellett. :slight_smile: Amúgy ez a Montale Dark Purple volt, sajnos az a kategória, ami már luxusnak számít nálam, de legalább ezzel is tanulom az elengedés művészetét. :slight_smile:

5 Likes

Nagyon köszi, megnézegetem!

A Neroliban nagyon durván felment a Montale parfümök ára, de ha egyszer mégis úgy jönne ki, más oldalakon olcsóbb, (pl.: vivantis ott eredeti minden) csak érdemes lecsekkolni ezeket az oldalakat előtte. Remélem mihamarabb rendbe jönnek a dolgaid és egy-két finomság becsúszhat azért :slight_smile: Nem csak a Montale, hanem kencefice. Én koreaiakat használok, árban is jobbak, sajnos a PC nekem is nagyon drága bevallom.

3 Likes

Bocsi, úgy értettem melyik parfüm a szignatúrád. :grinning: A signaturával tisztában vagyok, én még keresem. Bár nem vagyok biztos benne, hogy egy illatnál le tudnék ragadni, mármint télen szeretem a balzsamos meleg illatot, de nyáron csak citrus.

1 Likes