Jaj, ezer bocsi, nem jól értelmeztem.
Kedves vagy, köszi. A PC-t nem napi szinten használva jó sokáig kihúztam vele, jó volt érte nyúlni, ha olyan nem “megjelenős” és nem is napon aszalódós napom volt. Akcióban vettem mindig. Ja, és alapozó alá alkalmilag, primernek is szerettem.
Értem, így tényleg nem hangzik vészesen, én csak barinőmét próbáltam ki, megértem miért szerette Aztán csalódott a márkéban, valami készítménye hatalmas májfoltot csinált az arcára, azóta szakítottak. Bár lehet a krémet megtartotta.
Nem Lidl, de most a douglasban akciós a szuperjó Revox Daily Sun Shield, 2843 Ft az 50ml-es. Egy sokkal drágábbat váltottam le vele nagy megelégedéssel, és ez az első, amit még a férj is szívesen ken (ami nagy szó, mert többnyire akkor is sivalkodik, ha sima hidratálókrémmel közelítek felé).
Nagyon köszi
Esetleg ha valaki lecsapna erre a kis utolsó eladó cuccmucomra, meg tudnám venni a Revoxot. https://kremmania.hu/elado/legallybrunette-real-techniques-alapozoecset-kis-szepsegcsomagban
Kedves Gloria!
Igen, a Fórum megmarad nekünk a megújulás után is!
Örülök
De édes, azok a szemek!
Egyem meeeeg!
(Teg)napi pozitív, túl az éves bőrgyógyászati szűrésen.
Igaz, még javában tart a nyár, de most volt lehetőségem megnézetni az anyajegyeim.
Ti se feledkezzetek meg róla!
Ősszel megyek én is
Na látszik milyen önző vagyok , elnézést az lemaradt, hogy nagyon örülök, hogy jól vagy @creammaniac !
Köszönöm, kedves vagy!
De jò, én is örülök, hogy minden oké Én is megyek majd augusztus végén. Azt hittem, hogy tavaly voltam; de rosszul emlékeztem; 2 éve már.
Ide kellett volna írni amit a csevegős topicba tettem ki, elnézést, nagyon hétfő van.
A hétvégén újabb nagy lépést tettem a szolárium függőségem legyőzéséhez.
A húsz évvel ezelőtti naponta / kétnaponta járást már nagyon régóta felváltotta az, hogy csak nyaralás előtt megyek el 3-5 alkalommal 10 percekre , letakart arccal.
Hétvégén Hévízen voltam, mondanom sem kell, hogy előtte nem volt lehetőségem barnulni és olyan fehér voltam mint a fal.
Párszor sápítoztam, hogy jajj, hogy nézek ki, milyen fehér vagyok, de ezzel túl is léptem a dolgon, egyrészt az emberek 98%-a hófehér volt, és 100%-ban nem foglalkoztak velem, hogy fehér vagyok-e vagy nem
Ami nekem nagyon pozitív, hogy szinte mindenki kente magát naptejjel, még a senior korosztály is, jellemzően ők kevésbé szokták, jó volt látni, hogy mindenkinél ott volt a napvédő.
Én egy 30 faktoros vízálló Niveát vittem testre, arcra pedig volt színezett Lancasterem és Shiseidom is + baseball sapi a vízbe és hatalmas Jackie Kennedys napszemcsi. Na meg egy csodacsini bikini.
Életem egyik legszebb élménye volt a tó ( 2x körbeúsztam) , kár lett volna, ha elrontja az, hogy azon szorongok, hogy világít-e a sonkám a víz alatt vagy nem.
( Világított )