Off topic: Csak a pozitív!

Édesem, nagyon sajnálom! :frowning:
Jobbulást kívánunk neki, gyógyuljon meg mihamarabb! :blush::heart:

2 Likes

Ó szegénykém, jobbulást a kis drágának! :heart: :four_leaf_clover:

3 Likes

Sajnálom. Mi most kezeltük ki a miénket.
Van egy protokoll, ami alapján ki lehet kezelni.
Sajnos eu-n belül nem engedélyezett gyógyszerről van szó.
Keress rá Facebookon a magyar FIP csoportra késedelem nélkül. Ott segítenek. Minden óra számít. Jobbulást nektek!

2 Likes

Babér nevében is köszönöm mindenkinek :heart:

Köszönöm @hevero12 utána fogok nézni mindenképpen. Mivel nem bizonyított még a FIP, megvárjuk a labort. Sanszosabb, hogy a pajzsmirigy betegség okozott szívproblémát, legalábbis a folyadék jellege alapján. Meglátjuk, reméljük a legjobbakat.

Jelentkezem majd a fejleményekkel!

4 Likes

Jobbulást az aprótalpúnak!
🥹

2 Likes

Drukkolok a kis drágának, gyógyuljon meg mihamarabb! :cat::heart:

1 Likes

Babér update:

Nehéz napokon vagyunk túl. A diagnózis HCM - a szívkamra falának megvastagodása. Sajnos nem gyógyítható, bármilyen életkorban kialakulhat, pajzsmirigy betegség mellett meg pláne. Lehet, hogy van még egy kis idő, lehet, hogy gyors lesz a vége. Az első napokban nem is sikerült a könnyeimet visszatartani.
Most azon vagyunk, hogy a lehető legjobb életminőséget biztosítsuk számára. Szerencsére jól reagál a gyógyszerekre, jó a kedve, jó az étvágya.
Képzeljétek, ha nem tudjuk épp máshogy megoldani, a főnököm simán elenged a munkából 1 órára, csak azért, hogy hazaugorhassak beadni a napközi gyógyszert és megetessem. Szerencsémre macskabolond :blush: Úgyhogy most itt tartunk, 1-2 hetente kontroll és mindenféle rossz gondolatot igyekszünk kizárni.
Köszönöm mindenkinek a cicacsít❤️

20240203_090219

24 Likes

Borzalmas, sajnálom. Az ilyen főnök viszont kincs.

4 Likes

Jaj szegény Babér cica, drukkolok neki, hogy sokáig legyen boldog cica :heart: A főnököd egy csoda! Olyan jó ilyenről hallani, nem csak a szemét, kapitalista, álmodban is dógózzá típusú van :blush:

5 Likes

Nagyon sajnálom! :frowning: Fájdalommentes, boldog napokat kívánok Babér cicának!:heartpulse:

4 Likes

Annyira sajnálom, minden létező gyógyító energiát küldök Babér babának. :heart:
Az nagyon jó jel, hogy jó a kedve és az étvágya, így szerintem van remény. A mi cicánkkal ugyanez volt a helyzet, de se étvágya nem volt, se bélműködése, és hát kedve se sok. 2 hétig bírta, de ő 16 éves volt már és a pajzsmirigy miatt erősen túlsúlyos…

3 Likes

Sok erőt, kitartást a kezelésekhez nektek és Babérnek is! Küldünk még cica-csít! :crossed_fingers: :crossed_fingers: :crossed_fingers: :revolving_hearts:

1 Likes

Nagyon sajnálom, hogy így alakult.
A főnököd tényleg szuper ember, hogy így is segít nektek! :slight_smile:
Három négylábú, szőrős kolléga és a szolgáik továbbra is küldi a cica-csít :slight_smile: :heart:

2 Likes

Babér tegnap este elköltözött a cicamennyországba🖤
Nagyon hiányzik

2 Likes

Jaj istenem, részvétem :crying_cat_face: :black_heart: :broken_heart:

1 Likes

Nagyon sajnálom! :disappointed_relieved:

1 Likes

Őszintén sajnálom, részvétem. :frowning_face:

1 Likes

Részvétem, kitartást Nektek! :black_heart: :pleading_face:

1 Likes

Fogadd őszinte részvétemet, tudom, hogy most mennyire rossz. De szerettétek, csodás élete volt veletek, és ő is boldoggá tett amíg veletek volt. Ez a fontos. :heart:

1 Likes

Ó, de sajnálom! Milyen hirtelen! :broken_heart: Fogadd részvétemet! :candle:

1 Likes