Off topic: Csak a pozitív!

Lányok, a szívem szakad meg mikor látom ezen a menhelyen mennyi állatot mentenek meg és milyen állapotban kerülnek oda be a kutyák.
Állandóan pénzt gyűjtenek, sosem elég, nagyon drágák a műtétek. Most megint kitettek egy szerencsétlen sorsú kutyust. Utaltam 5000-et.
Akinek van lehetősége légyszi segítsen.

Anikó Állatmentő Alapítvány
10103829-79809200-01005003

4 Likes

Ment az utalás. :two_hearts:

2 Likes

Köszönöm, már megérte. :pray:
Nagyon örülök, remélem, összejön nekik valamennyi.

3 Likes

Még nem robbant le a MÁV vonata és működik a fűtés (nem szokott).

3 Likes

Akit érint: Van G&G Mighty Melt a DM-ben :slight_smile: 4599 forintért :slight_smile:

3 Likes

Jaj de jó, ennek nagyon örülök! :heart: Mindig tartok itthon belőle egy bontatlant, hogy nehogy nélküle maradjak, de így könnyebb lesz beszerezni. :slight_smile:

Azt hiszem mostantól a highlighterekről @Blanky fog eszembe jutni. :sweat_smile:

6 Likes

Lányok és esetleges Fiúk! Vettem egy Alfa Romeo Red aftershave-t karácsonyra ajándékba. A blokk persze nincs meg. A fújóka kampec, kb. 90 százalék benne rekedt az üvegben. A Rosmann üsz blokk hiányában lepattintott. Dobja ki a tulaj, és ennyi? Van értelme továbbmennem? Ha egyáltalán van hová…

Esetleg a fújókába egy másik parfüm kupakját rápróbálni?
A kis porlasztós kupakot gondolom , hátha egy másikkal működik jellemzően kompatibilisek szoktak lenni.

2 Likes

Ez eszembe sem jutott. Köszi, megpróbálom.

Illetve első körben a vízzel való átmosás is segíthet, hajlakkot mentettem így . :slight_smile:

2 Likes

Alkhollal mostam át a fújókát, és jól át is fújtam rajta. :smiley: Megjavult.

5 Likes

Dejó :slight_smile:

1 Likes

Köszi a jó tanácsot!

1 Likes

Jajjj, ez sem semmi. :rofl:

1 Likes

Küldjétek nekünk a cica-csít :frowning:

Babérkáról december elején derült ki, hogy pajzsmirigy túlműködése van. Kapott egy jó erős gyógyszert, amit élete végéig szednie kell.
Már egy hónap után tökéletes vérképet produkált, erre most itt az újabb baj.
Tegnap éjjel nagyon szaporán lélegzett, úgyhogy reggel rohantunk a dokihoz. Tele van a mellüreg folyadékkal, le is csapolták. Megszakadt a szívem, ahogy a váróba kihallatszott a sírása. Vagy szívprobléma, vagy FIP :frowning::frowning::frowning:
Kapott vízhajtót, hétfőn pedig újabb csapolás laborvizsgálathoz.
Drukkoljatok, hogy rendbejöjjön a kis szőrös.

received_1047584913175105
(Háttérben a fogadott tesó, Kömény)

21 Likes

Drukkolok, és jobbulást neki! :heart::heart::heart:

2 Likes

Jézusom, a csapolás borzalmas. Sok lelkierőt és gyógyulást kívánok!:heartpulse::heartpulse::heartpulse:

2 Likes

Szorítunk Lestivel, hogy mihamarabb meggyógyuljon :heart: :cat: 336521311_730379855246627_1031192663107236263_n

15 Likes

Ajj, egyem meg, szegényke! Küldöm a cica-csít! :woman_mage:
Neked pedig sok pozitív erőt kívánok! Nem lehet könnyű :slightly_frowning_face:

1 Likes