Csak egy hetvege erejeig laktunk itt a to partjan satorban.
Ejjelente zuhogott az eso es komoly szelek fujtak, de fura modon nem faztunk egyaltalan. Sot nagyon is jol aludtunk. Vadallatok nincsenek, attol nem kellett tartani. Ember se nagyon jart arrafele, ugyhogy teljes nyugalomban aludtunk az alattunk csorgadozo viz hangjara.
Ezen kivul volt meg egy lakokocsis ejszakank. Tudtuk melyik ejjel lesz legnagyobb eselyunk eszaki fenyeket latni. Azon az esten elkocsikaztunk a varos kozeleben levo egyik kemping helyre, ott a fjord mellett megvacsoraztunk es ejfelig kinn maradtunk megnezni a fenyeket. Ejfel utan mar semmi nem volt. Az egesz jelenseg kb. 1 ora erejeig volt lathato.
Volt egy biciklituras napunk is, ekkor egy felszigeten bicikliztunk korbe. Komppal jutottunk at es aztan vissza Trondheimba.
Check out my activity on Strava: 75.3 km Ride Activity on September 14, 2023 by Melinda A on Strava
Az a szerencse ert bennunket, hogy a napi 30 percnyi napsutes helyett aznap szinte vegig jo ido volt. Eso mar csak az ut utolso 20%-ban volt.
Ezen a napon lattam a legszebb tajakat, partokat es hazakat (pl. to kozepen picike szigeten picike hazat). Kepeket nem nagyon keszitettem, teljesen el voltam telve a latvannyal es a biciklizes okozta orommel. Valahogy ott es akkor nem jutott eszembe dokumentalni.
Nagyjabol ezt tudom megmutatni a teljes utvonalbol:
(Ok ott nem szobrok, igaziak. )