Hétfő óta karanténban vagyok, sajnos kontakt lettem. Ellenben van időm a reggeli arcápolásra, ami eddig csak futva, jó lesz az alapon történt. Olyan jól esik, hogy van reggel 10 percem az arcomra.
Megszületett kolléganőm kislánya!
Csajok, végre péntek van! Ez persze a sima munkarendben dolgozóknak érdekes, mint én.
Megérkezett a majdnem 1 hónapja leadott BH Cosmetics rendelésem! Ezután a kemény hét után pont jókor jött.
Több eladó dolgot is lefoglaltak nálam aztán jöttek a kifogások. Hála istennek mindegyikre akadt új vevő.
Ez egy biztos pozitív pont minden héten - pont.
Sütöttünk sütit.
Az alján van a gyümölcsréteg, felül a tészta, és ez tökéletesen készül el olyan sütőben, ami régifajta és az alsó részén süt már csak.
Délután sétálni mentünk a kicsi lányommal, szép napos idő volt, és végre egyszer nem azon kattogott az agyam, hogy majd hazaérve be kéne tenni egy mosást, gyorsan legalább a nappaliban porszívózni, és holnap hogyan is legyen a napirend, hanem csak úgy voltam, tudjátok, az a laza érzés
Elmentem sétálni, mert egész héten ideges vagyok.
Ma fodrásznál voltam. Szeretek oda jàrni, mindig feltöltődök és sokat nevetünk. Utána pedig a postán voltam 2 csomagért, amik szintén feldobták a napomat.
De szép!
Segített a séta?
Pàrom fiàèk ès kislànyuk meglepetès làtogatàskènt megjelentek. Annyia cuki kiscsaj 2 èves lesz, de tudja, ha nàlunk van , hogy lehet menni a kincses làdàkhoz- a sminkjeim- az olyan drogèriàs cuccok amiket nem sajnàlok annyira. Ès akkor kivesz egy pirosìtòt + ecsetet ès kezdődik a sminkelès: anyàt, apàt, papàt sőt engem is ki kell festeni… Annyira èlvezi , hogy amikor elvette az apukàja tőle, hogy elèg lesz, elkezdett hisztizni . Azutàn kapott egy arckrèmet, mindenki keze tiszta krèm volt meg az ő arca is. Mèg a kutya is krèmet nyalt a padlóról. Szòval ő is biztosan olyan sminkmàniàs lesz idővel , mint mi . Hiàba nem lehet elèg koràn kezdeni
Nem nagyon, az úton odafelé végig a futáros dolgon kattogott az agyam. Viszont jó volt végre levegőzni maszk nélkül szép környezetben.
Vittem biorépát és megetettem 3 dámszarvast.
Ma délután aludtam 3 órát imádok aludni, de nem szeretek délután lefeküdni, mert nem tudok fél órákat-egy órákat hunyni, ha egyszer elkezdem, az nálam masszív 2-3 óra időről időre eljön az a péntek, mikor kérlelhetetlenül eldőlök
Nyami! Az egyik kedvenc nasim …és az a tányér milyen csinos
Gesztenyepüré=élet habos oldala!
Erre a szépségre vigyázunk a párommal a hétvégén.
Micsoda szemek!
De finom lehet a nagy bundája! olyan ismerősen viselkedik. Volt már nálatok?