Pontosan! A kornyezet, a tarsasag, a legkor az igazi lelke az egesznek. Ez pedig egy vicces, csajos het lesz.
Koszi @Montelino es @Piko888!
várjuk a beszámolót!
Eljutottam New Yorkba!
Jesszus, de irigyellek! Érezd jól magad, ha még ott vagy!!!
Szerk: másik topicban olvastam, hogy már itthon vagy
Szuper élmény lehetett, én is irigyellek
Wooow
Szuper lehetett, igazi élmény
Imádom az usát! csak ne lenne olyan hosszú az út.
Pantachou Beach-re vezetett az első utunk.
Ez egy hozzánk közeli partszakasz volt sekély és tiszta vízzel.
Ezen a napon (délelőtt) nagyon meleg volt, enyhe szél, nyugodt és hullám mentes víz. A forróságban nagyon jól esett a kellemesen hideg (20-22 fokos) vízben úszkálni.
Délután már jóval szelesebb lett az idő, a nap sem sütött nagyon, a part mentén elsétáltunk az Ammos Kambouri Beach-ig. Odáig megnéztük a barlangokat és sziklákat.
Előző este még úgy terveztük, hogy ezen a napon felfedezzük a másik irányban fekvő partokat. Viszont már reggel beborult az ég és akkora szél kerekedet, hogy a strandolásból városnéző nap lett. Ez a nap többnyire eszegetésekkel, borozgatással és városnézéssel telt.
Este elmentünk a Bridge of Lovers szikláihoz fókákat nézni, később pedig a naplementét.
Másnap elmentünk az előző napra betervezett helyekre: Loukkos Tou Mandi Beach, Αποβάθρα Λούκκος του Μάντη és további pici, névtelen partok.
Este pedig vidámparkozás volt a Paliatso Luna Park-ban. A testvérem nagyon szereti a hullámvasutakat és társait, kipróbált párat.
A következő reggel bicikliket béreltünk és elmentünk a Cavo Greco National Park-ba. Ott elég sokáig időztünk, néztük a bátrakat, ahogyan ilyen-olyan módon leugranak a sziklákról.
Nagyon jó hangulat volt itt, az ugrálók hívogatták a bámészkodó turistákat, hogy ugorjanak ők is. Így bővült és változott a csapatuk. És ami nagyon tetszett, hogy mindenki ujjongott mindenki ugrásánál (attól függetlenül, hogy az mennyire volt sikeres vagy sem). Olyan érzésem volt, mint pl. bmx vagy deszkás versenyeken, ahol a közösség együtt örül mindenki legkisebb trükkjének is.
Innen visszafelé megálltunk több parton is, ami útbaesett és szimpatikus volt. Több pici és névtelen öböl is van itt, ami szép és élvezhető. Ember pedig alig. Úgyhogy maga a tökély.
Nissi Beach-re mindenképp el akartunk menni. Itthonról ez tűnt a legszebb helynek, amit mindenképpen be kell iktatni, ha már Larnaca környékén jár az ember. Ezt hagytuk az utolsó napra.
Ott, előben látva sajnos hatalmas csalódas volt. Durván ki van építve, el van csúfítva és akkora a tömeg, hogy alig bír megmozdulni az ember. Az egész hét legrosszabb élménye ez a partszakasz volt.
Olyan szinten taszító számomra, hogy még egy képet se készítettem. Nem is lett volna miről.
Dél körül átmentünk egy közeli öbölhöz, Latchi Adams Beach-re. Szép, sziklás, ember alig. Ha korábban rábukkanunk, Nissi Beach-et valószínűleg meg se parittyázzuk.
Álomszép, csodálatos, gyönyörű képek!!!
Mesés képek! Nagyon csalogató helyek és jól elkapott pillanatok
És láttatok is fókákat? Sose hallottam hogy itt Cipruson vannak fókák…
Gyönyörű helyeken jártatok!
Mi tavaly voltunk Cipruson, de a sziget másik részét jártuk be. Imádtam! mindenkinek nagyon tudom ajánlani, mert ár-érték arányban szerintem a legjobb nyaralásunk volt.
Igen, voltak. Kettot lattunk.
Egyik szomszedunk adta a tippet, helyi lakos. Azt mondta, hogy normalis esetben nem szoktak kijonni a partra, de most valamiert rendszeresen megmutatjak magukat. Es igy is volt.
Ha megnezned, kozvetlenul a Bridge of Lovers sziklai mellett boldogitjak a nepeket.
klassz képek
, nagyon átjön a hangulat
, kellemesen borzongató… már alig várom én is hogy utazhassak valahová!
Hát ez valami csodaszép örülök, hogy jól sikerült
nagyon szép helyen jártatok! És azok a színek
Es meg csak szerkesztve sincsenek a kepek. A termeszet eleve filterezi a kepeket. Tenyleg szep helyekre sikerult eljutni na, ez nem kerdes. En is nagyon orulok neki!
ettél narancsort ?
Helyi kisbolt nem volt, legalabbis nem lattam. A supermarketekben alig volt zoldseg es gyumolcs. Ez nagyon meglepett.
Erzodik rendesen, hogy Ayia Napa egy turistakra kihegyezett hely. Az uzletekben fokent gyorsfagyasztott eteleket lehet kapni. Normalis alapanyagokat nem annyira.
(Egy bokor toveben talaltam egy illatos, ping pong labda meretu kis citromot. Ha ez szamit.)
Es azt is bevallom, hogy a quadot sem probaltuk ki. Abban az egy hetben, amig ott voltunk, annyi buggy-zugast hallgattam akaratlanul, hogy mar az elso nap utan megutaltam. Egesz nap azzal jon-megy mindenki. Bug egesz Ayia Napa. Borzaszto hangos, es borzaszto vadul kozlekednek vele.
Nem mondom, biztosan jo szorakozas, de nem nekem valo.
Mi autóval ahogy járkáltunk a partok között, elmentünk egy narancs ültetvény mellett. Na ott megálltunk, és fejenként egy narancsot leszedtünk. Életem legfinomabb narancsa volt. De mi ugye a sziget másik oldalán voltunk. Szívesen visszamenék még máskor is felfedezni a kimaradt helyeket.
Uuu, ez aztan a narancsmennyiseg!
Biztosan a legjobb lehetett, foleg ha mar ketten is ezt mondjatok.