Sikerült időben abszolválnom és mindent áttolnom, ami a záróvizsgák megkezdéséhez szükséges
Egyfelől megkönnyebbültem
, másfelől egy újabb hegyre mászom felfele
közben szülinapozások, családi ünneplések és borzasztóan jó érzés.
Hajtós időszak jön, de most kezdem érezni, hogy megérte.
bár újra már nem kezdeném 
Gratulálok! 
Ma voltam kardiológusnál, minden vizsgálatot megcsinált, és úgy tűnik, megmaradok. 
A következő az endokrinológus, nagyon remélem, hogy sikerül végre rendbetenni az egészségem.
@anon21269124 Gratulálok, nagyon ügyes vagy! Csak így tovább, a záróvizsga is biztosan sikerülni fog.
Megkérdezhetem, mit tanulsz?
Drukkolok, hogy minden rendben menjen
ha endokrinológust keresel, tudok jót 
Köszi
a másoddiplomámat csinálom és jogász leszek
Egyszer

@Piko888 nagyon köszönöm 
Az nagyon klassz, és nem kis meló eljutni odáig. Drukkolok! 
Az endokrinológus tippet pedig megköszönném, még nem találtam orvost. 
Írtam pm 
Szia! Esetleg én is elkérhetem az endokrinológus kontaktot? Nagyon hálás lennék, jelenleg a diabetológusom (aki endo is) kezel, de nem tud válaszolni a(z egyébként sztem nem bonyolult) kérdéseimre… Köszi!
Írtam 
Es hogy legyen pozitiv is a fenyvedos csalodas utan: szerda este vettem 2 jegyet Ciprusra. Kedden indulunk. 
Szuper, jó szórakozást!
Melyik részére mentek a szigetnek ?
A quad túra is jó móka. 

Húú…most borzasztóan pozitív értelemben irigy vagyok
érezzétek jól magatokat! 
Koszi! 
A sziget legmainstreamebb helyere megyunk.
Ayia Napa-n foglaltam szallast, mert az ido szuke miatt ez tunt a legoptimalisabb megoldasnak (buszokkal konnyen es gyakran megkozelitheto, vannak supermarketek, gyalog el lehet jutni tobb szep partszakaszra 10 km-s tavon belul, biciklivel pedig meg tobb szep helyre 20 km-s tavon belul).
A quad tura biztosan jo moka. Sose lehet tudni, talan meg az is lesz. 
Te a sziget melyik reszen voltal?
Ha vannak tanacsaid, tippjeid vagy barmi, nyugodtan ird le!
@anon21269124, koszi!
Ha rugalmas az “eleted”, akkor nezz szet a wizz oldalan, majusban meg vannak jo arban jegyek.
Sot, ha gondolod, privatban elkuldok egy dokumentumot, amibe kiirtam minden olcso jarartot junius elejeig.
Köszönöm, kedves vagy
nekem sajnos ez most nem aktuális
teljes bedobással tanulok 
voltam már mindkét részén, Pafosz és Aya napa térségében is. Aya napa körül vannak elképesztő éttermek, imádtam ott enni. ( A meze kihagyhatatlan! ) Azon a környéken szebbek a strandok, és a partok jobban kiépültek, Pafosz inkább autentikus régió, talán több romantikával. Mindkét régiót lehet miért szeretni.

azért jó móka a quad túra mert sok olyan hely van ami lenyűgöző szépségű, de autóval nem lehet könnyen megközelíteni, cserébe mondjuk elég poros stb, tehát igényel azért némi elszántságot és hogy toleráld a nem megfelelő körülményeket. A naplementék valami elképesztőek a szigeten… ahh de hiányzik!
Első körben annyi ha lendoltok vegyetek folyadékot. 
Azt hiszem ezen a teren mar nem erhet tul nagy meglepetes.
Par eve | Mallorca:

Nem megfelelo korulmenyek toleralasa part.1.
A hatam mogott a luxus lakosztaly lathato.

Nem megfelelo korulmenyek toleralasa part.2.
Az eloterben a nappali, a hatterben a spa es mosdo.
Mellesleg Paphos es a kornyeke nekem szimpatikusabb, de az most nem fert volna bele. Egyszer talan majd az is sorra kerul. 
Neked melyik resz tetszett jobban?
Tobbiek, ha voltatok mar Cipruson, neketek melyek a kedvenc helyeitek? Milyen benyomassal maradtatok?
húh, akkor nem szóltam! Akkor adjatok neki!

Nehéz lenne választanom, a lagunákat imádtam Aya napa környékén, én nagyon szeretek a vízben lenni órákig, és ott a strandok számomra élvezhetőbbek.
Pafoszon engem jobban megérintett a mediterrán életérzés, ott egy apartmant béreltem, és volt egy kis vegyesbolt a közelben egy templom tövében, egymáson átfonódva mentek a szűk kis utcák. Az ottani narancs egy álom, már az illatától kész voltam, minden nap narancsot ettem pedig nem is a kedvenc gyümölcsöm!
Illetve ott sok a természetvédelmi terület is, bárhol lehet fürdeni… 

kép az Aphrodité sziklánál készült, nagyon élveztem a csendet -illetve csak a hullámok zaját- és a naplementét. 
Ez mind nagyon jol hangzik. 
A leiras alapjan mostmar meginkabb szeretnek eljutni Paphosra is legalabb egyszer.
biztosan élvezni fogjátok, és abban a tekintetben szerencsétek van, hogy most még nincs ott olyan meleg. 
De jó! Jó pihenést!

A környezet és a társaság a lényeg, nem a 4 csillagos szálloda, utóbbi itthon is van. Érezzétek jól magatokat!