Off topic: Csak a pozitív!

Sikerült időben abszolválnom és mindent áttolnom, ami a záróvizsgák megkezdéséhez szükséges :slight_smile: Egyfelől megkönnyebbültem :relaxed:, másfelől egy újabb hegyre mászom felfele :slight_smile: közben szülinapozások, családi ünneplések és borzasztóan jó érzés. :relaxed: Hajtós időszak jön, de most kezdem érezni, hogy megérte. :slight_smile: bár újra már nem kezdeném :sweat_smile:

13 Likes

Gratulálok! :blush:

1 Likes

Ma voltam kardiológusnál, minden vizsgálatot megcsinált, és úgy tűnik, megmaradok. :blush:
A következő az endokrinológus, nagyon remélem, hogy sikerül végre rendbetenni az egészségem.

@anon21269124 Gratulálok, nagyon ügyes vagy! Csak így tovább, a záróvizsga is biztosan sikerülni fog. :slight_smile: :clinking_glasses:Megkérdezhetem, mit tanulsz?

13 Likes

Drukkolok, hogy minden rendben menjen :slight_smile: ha endokrinológust keresel, tudok jót :wink:
Köszi :blush: a másoddiplomámat csinálom és jogász leszek :shushing_face: :face_with_raised_eyebrow: Egyszer :smiley: :grimacing:

@Piko888 nagyon köszönöm :slight_smile:

2 Likes

Az nagyon klassz, és nem kis meló eljutni odáig. Drukkolok! :kissing_heart:
Az endokrinológus tippet pedig megköszönném, még nem találtam orvost. :slight_smile:

1 Likes

Írtam pm :slight_smile:

Szia! Esetleg én is elkérhetem az endokrinológus kontaktot? Nagyon hálás lennék, jelenleg a diabetológusom (aki endo is) kezel, de nem tud válaszolni a(z egyébként sztem nem bonyolult) kérdéseimre… Köszi!

Írtam :slight_smile:

Es hogy legyen pozitiv is a fenyvedos csalodas utan: szerda este vettem 2 jegyet Ciprusra. Kedden indulunk. :smiley:

19 Likes

Szuper, jó szórakozást! :slight_smile: Melyik részére mentek a szigetnek ?
A quad túra is jó móka. :smiley:

image

6 Likes

Húú…most borzasztóan pozitív értelemben irigy vagyok :star_struck: érezzétek jól magatokat! :relaxed:

2 Likes

Koszi! :smiley:
A sziget legmainstreamebb helyere megyunk. :sweat_smile: Ayia Napa-n foglaltam szallast, mert az ido szuke miatt ez tunt a legoptimalisabb megoldasnak (buszokkal konnyen es gyakran megkozelitheto, vannak supermarketek, gyalog el lehet jutni tobb szep partszakaszra 10 km-s tavon belul, biciklivel pedig meg tobb szep helyre 20 km-s tavon belul).
A quad tura biztosan jo moka. Sose lehet tudni, talan meg az is lesz. :smiley:
Te a sziget melyik reszen voltal?
Ha vannak tanacsaid, tippjeid vagy barmi, nyugodtan ird le!

@anon21269124, koszi!
Ha rugalmas az “eleted”, akkor nezz szet a wizz oldalan, majusban meg vannak jo arban jegyek.
Sot, ha gondolod, privatban elkuldok egy dokumentumot, amibe kiirtam minden olcso jarartot junius elejeig.

2 Likes

Köszönöm, kedves vagy :slight_smile: nekem sajnos ez most nem aktuális :slight_smile: teljes bedobással tanulok :slight_smile:

1 Likes

voltam már mindkét részén, Pafosz és Aya napa térségében is. Aya napa körül vannak elképesztő éttermek, imádtam ott enni. ( A meze kihagyhatatlan! ) Azon a környéken szebbek a strandok, és a partok jobban kiépültek, Pafosz inkább autentikus régió, talán több romantikával. Mindkét régiót lehet miért szeretni. :sunglasses: :heart_eyes:

azért jó móka a quad túra mert sok olyan hely van ami lenyűgöző szépségű, de autóval nem lehet könnyen megközelíteni, cserébe mondjuk elég poros stb, tehát igényel azért némi elszántságot és hogy toleráld a nem megfelelő körülményeket. A naplementék valami elképesztőek a szigeten… ahh de hiányzik!

Első körben annyi ha lendoltok vegyetek folyadékot. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Azt hiszem ezen a teren mar nem erhet tul nagy meglepetes.
Par eve | Mallorca:
1
Nem megfelelo korulmenyek toleralasa part.1.
A hatam mogott a luxus lakosztaly lathato.
2
Nem megfelelo korulmenyek toleralasa part.2.
Az eloterben a nappali, a hatterben a spa es mosdo.

Mellesleg Paphos es a kornyeke nekem szimpatikusabb, de az most nem fert volna bele. Egyszer talan majd az is sorra kerul. :slight_smile:
Neked melyik resz tetszett jobban?
Tobbiek, ha voltatok mar Cipruson, neketek melyek a kedvenc helyeitek? Milyen benyomassal maradtatok?

10 Likes

húh, akkor nem szóltam! Akkor adjatok neki! :smiley: :sunglasses:

Nehéz lenne választanom, a lagunákat imádtam Aya napa környékén, én nagyon szeretek a vízben lenni órákig, és ott a strandok számomra élvezhetőbbek.

Pafoszon engem jobban megérintett a mediterrán életérzés, ott egy apartmant béreltem, és volt egy kis vegyesbolt a közelben egy templom tövében, egymáson átfonódva mentek a szűk kis utcák. Az ottani narancs egy álom, már az illatától kész voltam, minden nap narancsot ettem pedig nem is a kedvenc gyümölcsöm! :smiley: Illetve ott sok a természetvédelmi terület is, bárhol lehet fürdeni… :smiley:

SAM_8870

kép az Aphrodité sziklánál készült, nagyon élveztem a csendet -illetve csak a hullámok zaját- és a naplementét. :slight_smile:

12 Likes

Ez mind nagyon jol hangzik. :heart_eyes:
A leiras alapjan mostmar meginkabb szeretnek eljutni Paphosra is legalabb egyszer.

1 Likes

biztosan élvezni fogjátok, és abban a tekintetben szerencsétek van, hogy most még nincs ott olyan meleg. :sunglasses:

1 Likes

De jó! Jó pihenést! :blush: :palm_tree:

1 Likes

A környezet és a társaság a lényeg, nem a 4 csillagos szálloda, utóbbi itthon is van. Érezzétek jól magatokat!

1 Likes