remélem mindenki látja
Ez annyira cukiiii
Boldog pénteket Neked is !
Majd legközelebb!
Igen, Aya Napa tényleg a turistákra és a bulizásra van kihegyezve, a merci “dinnyés” limókat sosem felejtem el, azóta sem láttam hasonlót sehol.
Most nem akarok hülyeséget mondani, de sztem április közepére leérett a legtöbb citrusfa. Cipruson minden előbb érik mind gondolná az ember - északon van szedd magad eper is, de február végén.
Ma voltam felvételi beszélgetesen (2. kör), aztán rá 2 órára felhívtak, hogy felvettek, júliusban kezdek a konkurenciánál. Mondtam, hogy augusztusban műtenek, úgy tűnik elfogadták.
Wow, gratulalok!
Köszi
Gratulálok, sok sikert kívánok az új helyen!
Köszi
Nem emlékszem “promóztam”-e már itt a nativ method módszert valamikor. Állat asszisztált terápia kategóriába tartozik. Reklámot nem akarok csinálni, a weben lehet róla olvasni.
Vasárnap ilyenen jártam második alkalommal és szeretném a szívem csücske lovat megmutatni. Ő Sárika A világ legédesebb, legkedvesebb, legelfogadóbb, legodafordulóbb lénye, akit ismerek. Az az elgyötört 100 éves meg én vagyok. Épp szeretgetjük egymást. Olyan hatása van rám egy ilyen találkozásnak, mintha felemelkedett volna a lelkem, a sebek gyógyulásnak indultak volna és mikor visszaérkezem a valóságba, akkor nem lecsapódom, hanem puhán érkezem vissza (még ha ez elrugaszkodottan és drámaian is hangzik).
Járt már közületek valaki ilyen tréningen/terápián?
Mennyire jó ez a kép, egyáltalán nem nézel ki 100 évesnek! Örülök, hogy ilyen csodálatos dologban volt részed Én nem voltam állatterápián sosem, de 5 éve eléggé megzuhantam, barátnőm eljött értem és elvitt magához. Másnap lovagolhattam a lován, valami eszméletlen élmény volt. Az egyébként nyughatatlan, virgonc paci olyan kedves volt, lassan ment nyugodtan viselkedett, mintha érezné, hogy egy amatőr ült rajta.
Az mondják a hozzáértők, hogy a lovak MINDENT tudnak
Biztos vagyok benne, hogy működik Ha csak arra gondolok, hogy saját állatkáim is mennyire megérzik a hangulatom és próbálnak vígasztalni, ha rossz kedvem van. De ugyanígy a róluk való gondoskodás is terápiás nekem.
Más: úgy szeretném egyszer kipróbálni a lovaglást, de még sosem mertem
Cicák, ugye?
Egyszer én is- újra . Gyerekként próbáltam, de egy iszákos hapi volt a tréner és semmit sem segített, szóval 2 alkalom után otthagytam. Nekem is félelmetes volt, de azt hiszem nem kell annak lennie, ha jó kezekbe és hátasra kerül az ember lánya
Ó én 9 évesen kezdtem a lovaglást, azòta se tudom abbahagyni. Szerintem minden egyebet hamarabb adnék fel
Az szuperjó lehet!
Mennyi időnként tudsz lovagolni?
Sokáig kéthetente tudtam járni. Sajnos a költözès óta mèg nem voltam, mert Budapesten elèg nehèz olyan lovardàt talàlni, ahol nem kerül egy vagyonba, de nagyon keresem
Valaki ma egy bentről kimustrált kanapé boldog és elégedett tulajdonosa lett a kazánházban.
Lányok, a mai napon lediplomáztam mint UX/UI designer, előtte 2 évig grafikát hallgattam. Iszonyú nagy hajtás volt, nagyon izgultam, de sikerült minden és nagy sikere volt az előadásomnak is
Reszkess világ, rátok szabadultam
Ráadásul azzal a barátnőmmel végeztem akivel elkezdtem az iskolát, míg ő egy évet halasztott, én közben szakot váltottam, de végül újra összekerültünk
Gratulálok!!!