Off topic: Csak a pozitív!

remélem mindenki látja :slight_smile:

2 Likes

Ez annyira cukiiii :slight_smile:
Boldog pénteket Neked is ! :smiley:

1 Likes

Majd legközelebb! :slight_smile:
Igen, Aya Napa tényleg a turistákra és a bulizásra van kihegyezve, a merci “dinnyés” limókat sosem felejtem el, azóta sem láttam hasonlót sehol. :laughing:

dunaimano :raised_hands: :smiley:

2 Likes

Most nem akarok hülyeséget mondani, de sztem április közepére leérett a legtöbb citrusfa. Cipruson minden előbb érik mind gondolná az ember - északon van szedd magad eper is, de február végén.

2 Likes

Ma voltam felvételi beszélgetesen (2. kör), aztán rá 2 órára felhívtak, hogy felvettek, júliusban kezdek a konkurenciánál. Mondtam, hogy augusztusban műtenek, úgy tűnik elfogadták.

27 Likes

Wow, gratulalok!

Köszi

Gratulálok, sok sikert kívánok az új helyen! :slight_smile:

Köszi

Nem emlékszem “promóztam”-e már itt a nativ method módszert valamikor. Állat asszisztált terápia kategóriába tartozik. Reklámot nem akarok csinálni, a weben lehet róla olvasni.
Vasárnap ilyenen jártam második alkalommal és szeretném a szívem csücske lovat megmutatni. Ő Sárika :smiling_face_with_three_hearts: A világ legédesebb, legkedvesebb, legelfogadóbb, legodafordulóbb lénye, akit ismerek. Az az elgyötört 100 éves meg én vagyok. Épp szeretgetjük egymást. Olyan hatása van rám egy ilyen találkozásnak, mintha felemelkedett volna a lelkem, a sebek gyógyulásnak indultak volna és mikor visszaérkezem a valóságba, akkor nem lecsapódom, hanem puhán érkezem vissza (még ha ez elrugaszkodottan és drámaian is hangzik).
Félix, Sárika és én
Járt már közületek valaki ilyen tréningen/terápián?

33 Likes

Mennyire jó ez a kép, egyáltalán nem nézel ki 100 évesnek! Örülök, hogy ilyen csodálatos dologban volt részed :smiling_face_with_three_hearts: Én nem voltam állatterápián sosem, de 5 éve eléggé megzuhantam, barátnőm eljött értem és elvitt magához. Másnap lovagolhattam a lován, valami eszméletlen élmény volt. Az egyébként nyughatatlan, virgonc paci olyan kedves volt, lassan ment nyugodtan viselkedett, mintha érezné, hogy egy amatőr ült rajta.

6 Likes

Az mondják a hozzáértők, hogy a lovak MINDENT tudnak :smiling_face_with_three_hearts:

3 Likes

Biztos vagyok benne, hogy működik :smiling_face_with_three_hearts: Ha csak arra gondolok, hogy saját állatkáim is mennyire megérzik a hangulatom és próbálnak vígasztalni, ha rossz kedvem van. De ugyanígy a róluk való gondoskodás is terápiás nekem.

Más: úgy szeretném egyszer kipróbálni a lovaglást, de még sosem mertem :slightly_smiling_face:

1 Likes

Cicák, ugye? :smiley:

Egyszer én is- újra :horse_racing: . Gyerekként próbáltam, de egy iszákos hapi volt a tréner és semmit sem segített, szóval 2 alkalom után otthagytam. Nekem is félelmetes volt, de azt hiszem nem kell annak lennie, ha jó kezekbe és hátasra kerül az ember lánya :slight_smile:

1 Likes

Ó én 9 évesen kezdtem a lovaglást, azòta se tudom abbahagyni. Szerintem minden egyebet hamarabb adnék fel :grinning_face_with_smiling_eyes:

3 Likes

Az szuperjó lehet! :pleading_face: :gift_heart: Mennyi időnként tudsz lovagolni?

Sokáig kéthetente tudtam járni. Sajnos a költözès óta mèg nem voltam, mert Budapesten elèg nehèz olyan lovardàt talàlni, ahol nem kerül egy vagyonba, de nagyon keresem :blush:

1 Likes

Valaki ma egy bentről kimustrált kanapé boldog és elégedett tulajdonosa lett a kazánházban. :smiling_face_with_three_hearts:

20230614_115612

26 Likes

Lányok, a mai napon lediplomáztam mint UX/UI designer, előtte 2 évig grafikát hallgattam. Iszonyú nagy hajtás volt, nagyon izgultam, de sikerült minden és nagy sikere volt az előadásomnak is :heart_eyes:
Reszkess világ, rátok szabadultam :rofl:
Ráadásul azzal a barátnőmmel végeztem akivel elkezdtem az iskolát, míg ő egy évet halasztott, én közben szakot váltottam, de végül újra összekerültünk :heart:

32 Likes

Gratulálok!!! :blush:

1 Likes