Hú, melyikőtök ilyen ügyes fotós?
Naná, hogy Te Nálad van a művészi véna
Koszonom, ezt parom fotozta:
Na jó, ez se rossz
De gyönyörű!
Merre jártatok?
Salzburg tartomanyban kalandozunk
Lattunk tegnap mormotat. Nagyon cuki, mint egy dagi horcsog es egy hod kevereke😊
Nagyon hálás vagyok, hogy ezt láthattam élőben, naplemente Naples-ben.
Váó, Florida?
Igen!
Képzeljétek, belevágok egy sminkes képzésbe. A nyáron volt néhány megkeresésem, és úgy éreztem, nem halasztgathatom tovább. Egyelőre nem tudom, hogy szeretnék-e vele komolyan foglalkozni, vagy megmarad hobbinak, de nagyon várom a képzést. Úgy éreztem, youtube videókból már nem tudok többet tanulni, de szeretnék még fejlődni. Majd mesélek, ha érdekel titeket, hogy milyen, hogy érzem magam, mit nyújt.
Gratulalok a dontesedhez, szerintem jol dontottel, akkor is ha csak magadat sminkeled Meselj majd feltetlen, es ha van kedved megosztani miket alkotsz azokat is kivancsian varjuk
Úúú, mindenképp mesélj! Régen én is sokat gondolkoztam rajta.
Fáradt kutya jó kutya. Ez így van.
Végre teljesen átköltöztünk az új lakásunkba!
Ennek örömére a kislányom az utolsó költözős dobozok valamelyikében megtalálta egy highlighterem. Kérdezte mi ez? Nem volt jobb ötletem, azt mondtam tündérfény.
Jelentem a tündérfény csodálatos, de a padlóról nagyon nehéz feltakarítani.
Viszont még mindig sokkal szebben mutat, mintha a Sudocreme lenne mindenhová is kenve.
Tündérfény, ez nagyon tetszik!
Bezzeg az arcról sokkal könnyebben lejön…
Tegnap kivételesen aranyos esetem volt futás közben.
Kislány: Apa, a néni miért fut?
Apa: Hogy egészséges legyen.
(Apa jó fej.)
Én: És hogy beleférjen az S-es méretű ruhákba.
Azt már nem tettem hozzá, hogy azért is, mert képes vagyok este fél 10-kor sorozatnézés közben muffint zabálni.
(Kettőt.)
(Szerencsére csak ennyi volt.)
Tegnap végre lefoglaltuk a jövő évi esküvőnk helyszínét, a Deák Udvarházba. <3