Ma reggel fogorvos volt a program, ellenőrzés, fogkőszedés és sós polírozás.
Nagyon meg lettem dicsérve, hogy minden rendben van és, hogy lelkiismeretesen járok évente 2x. Még jó, hogy járok, szerintem a prevenció és a rendszeres ellenőrzés nagyon fontos. Örömmel mentem, nem volt még csak kellemetlen sem, mondjuk a végén a só az nem finom , de egy öblítés és el is tűnik
Mindenkinek jó szívvel ajánlom Csigi doktor urat és Tímeát a tündéri dentálhigiénikust.
https://dentomix.hu/
Tényleg nagyon rendes vagy! Kb. senkit nem ismerek, aki panaszok nélkül is eljár félévente!
A fogkő kapcsán nekem nagyon bevált az elektromos fogkefe. Azelőtt minden évben le kellett vetetnem, amióta elektromos fogkefére váltottam egyáltalán nem képződik.
Én évente járok, vagy panasz esetén évente 2x. Ehhez nagyban hozzájárul, hogy tavaly vették le a fogszabályzóm (előtte 3 hetente voltam), isteni cuki doktornőm volt, vér profi, és soha nem éreztem kellemetlenül magam nála. Igen, a fogászat néha fájdalmas, de jobb a megelőzés.
Az elektromos fogkefét én is nagyon tudom ajánlani, valamint az aktív szenes fogkrémeket. Nálam ez a kombináció segít sokat a fogkőképződés megakadályozásában. Illetve fogselyem, fogköztisztító… A fogápolási rutinom se rövid, de a fogszabályzás alatt hozzászoktam.
Nagyon jó ez a szám, pilláztam is, hogy IDÉN jött ki. Imádom a 80-as évek zenéit, zseniális újraértelmezést csináltak
bizony!
Már régen is Csigi doktorékhoz jártam , aztán átszoktam a Király utcába, mert ott sokkal rugalmasabb a nyitvatartási idő, mehettem este 8- ra is. Amit kellett, ott megcsináltak, az nem tetszett, hogy futószalag és 1 foggal néha 4x is vissza kellett menni…. A kaput egy tragikusra sikerdett bölcsességfog húzás tette be, ahol hiába mondtam, hogy ez így nagyon nem oké, ömlött a könnyem is amit leszartak. Utána a panaszlevelemet szintén…pedig nem 2 Ft- ot hagytam ott az idők során.
Egy utazás előtt gondoltam ránézetek a fogakra, hogy minden oké- e, a régi helyemre mentem a Dentomixba. Atyaég mi van a számban !!! Én abban a tudatban voltam, hogy minden rendben, kiderült, hogy amit a Királyban barkácsoltak több százezerért az mind kuka, kaptam kezelési tervet úgy 400- ért. Ezt továbbvittem a röntgennel együtt még 5 helyre, hogy tényleg kell- e amit mondanak, mert akkor már megrendült a bizalmam minden fogorvosban a Föld nevű bolygón. Mindenhol mondták, hogy igen cserélni kell az anyagokat. Szuper. Amúgy “ semmi komoly” , csak tömésekről volt szó, ezek lettek végül inlayezve + fehérítés , így kb. 500- ban állt meg a dolog + a Királyban is majd ugyanennyit otthagytam igaz, hogy több év alatt.
Szóval ha nekem Csigi doktor azt mondja, hogy félévente kell mennem akkor én bizony félévente odatolom magam, nehogy még egyszer belefussak egy ilyen sztoriba.
Nagyon megviselt lelkileg és anyagilag sem volt egyszerű a dolog, de összességében sikersztorinak könyveltem el, mert azóta ( 3 éve) minden rendben van és ez a lényeg.
Dentomix
Nagggggyon tetszik! Köszi
Huh, ez állat jó zene!
Egész nap szinte esik az eső nálunk (hála az égnek, annyira kellett már, hogy elmondani nem lehet). Ráadásul szabadságon voltunk a héten, nyaraltunk pár napot a tengernél, aztán itthon voltunk. Úgyhogy a macskáink most kissé megzavarodva, de annál nagyobb örömmel alszanak a lakás minden pontján.
De édesek!
De tüneményesek
@Blanky @Alsace köszönjük
Mostanában sportot űznek abból, hogy ki tud nyakatekertebb pozíciókban aludni
Igazi cicák
Micsoda cirógatnivaló pocak!
Egy ideje sajnos nincs időm komolyabb szemsminkekre. Viszont úgy néz ki, a kislányomnak van ideje festegetni.
Szerintem egy palettám se nézett még ki ilyen koszosnak. De olyan szép napocskát és szíveket tudtunk vele festeni a karunkra…
Csodálatos. Imádom a nyugalmat, amit ezek a tájak sugároznak.