Off topic: Csak a pozitív!

Pam-pam! Harom ev utan sikerult elmenni egy nyaralasra es ezert nagyon halas vagyok.
(Eredetileg Sziciliaba keszultunk, ez fustbe ment. De nem baj, mert utolso pillanatban az egesz atalakult egy Kanari-szigetek-i utazassa. Es milyen jo, hogy igy alakult, mert itt aztan minden van: hegyek, vizek, sivatag, forrorsag, husito szel, sportlehetosegek vagy sima pihenes valamelyik parton.)
Itthagyok nehany kepet:
1
3
4
2
5
7
6

32 Likes

Ó hát ez igazán gyönyörű hely, örülök, hogy eljutotattok :heart:

(A popós bácsi meg… :sweat_smile:)

4 Likes

Eddigi eletem alatt osszesen nem lattam annyi pucer embert, mint itt egy-egy (nem nudi) parton. :joy:

8 Likes

Legalább a táj szépsége ellensúlyozza :rofl:

3 Likes

Remélem a bácsi kente a naptejet :rofl: különben fájdalmas lesz az este.

3 Likes

Ó, szerintem ő még a Bronzolajas generáció… :smiley:

2 Likes

Wooow! Szép képek, és nagyon jól megkomponált fotók! Gratula a fotósnak! :+1::ok_hand:

1 Likes

De kedves vagy! Koszonom!
Szeretek fenykepezni. :grinning:

1 Likes

A fehér granulátum a parton a korallokból van vagy más eredetű?

Algakovulet, ha minden igaz.

1 Likes

:open_mouth: még ilyenről nem hallottam. Nagyon mutatós

1 Likes

Igen, tenyleg mutatos es erdekes.
Az egyik partszakasznak, amit beteritenek ezek a kavicsok, szo szerint az a neve, hogy Popcorn Beach. :popcorn: :beach_umbrella: :dark_sunglasses:

6 Likes

Tényleg olyan :smiley:

1 Likes

Kis kopaszhasú Babéromnak megjött a biopszia eredménye. Szerencsére betegség nincs a háttérben, stresszes szegény az új kolléga miatt.
Valami ilyesmi a kórkép, szervezete küzd a Kömény-antigének ellen:
ImageForNews_temporary_1650451923894191

Az állatorvos javaslatáta most megy ezerrel a Beaphar és Feliway cicanyugtató párologtató változó eredményekkel. Vannak nyugisabb és feszültebb pillanatok is.
Itt a két fűszer-cica egy meghittebb esti összebújása, remélem alakul a helyzet.
20220917_170514

29 Likes

Szuper hír, hogy konolyabb betegség nem áll a háttérben! :blush: Ugyanakkor mennyire érdekes, hogy a cicák lelki békéje milyen könnyen felborul. Tudom, hogy stresszel lények, csak mindig elcsodálkozom rajta, mikor kiderül, hogy egy-egy komolyabbnak hitt problémát ez okoz náluk.

1 Likes

De szép ébenfekete cicuk! :cat2::cat2: Hosszú, boldog életet nekik! :relaxed:

1 Likes

Szépséges cirmosok! :heart_eyes::gift_heart::heart_eyes_cat:

1 Likes

Hoztam még egy jó hírt!
Nővéremnek 5 évvel ezelőtt nagyon nehezen, de sikerült a lombik, született egy kis hercegnő. Akkor azt mondta az orvos (Finnország), hogy felejtsék el, hogy lesz még egy pici, lombik is esélytelen. Erre most teljesen spontán másodszoros nagynéni leszek :blush:

Nővérem: Fogalmam sincs, hogy történhetett!
Férje: Én azért sejtem
:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

35 Likes

Gratulálok! :heart:

1 Likes

Gratulálok! :angel::heartpulse:

1 Likes