Off topic: Csak a pozitív!

Dél . Mindig dél.
Szerintem mutattam tavaly is de csinálok képet megint, eszméletlen, hogy a kert végében ott a tó.

7 Likes

Volt egy dolog, ami az elmúlt hét hónapomban szinte minden napomra rányomta a bélyegét és azt hittem, nem lesz belőle kiút. De csütörtökön megtaláltam a kijáratot.
Még fel kell dolgoznom, le kell zárnom magamban pár dolgot, de végre lekerül rólam egy hatalmas teher. Remélem 2022 mádodik fele szuper lesz. :slight_smile:

19 Likes

Hasonlóan érzek. Nekem is volt egy dolog, ami olyan nyomást és stresszt okozott az elmúlt 2 évben, hogy minden nap minden percében szorongatott. Sajnos már gyógyszereket is szednem kellett. 1 hónapja döntöttem úgy, hogy lesz, ami lesz, el kell végre engednem, mert ez így nem mehet tovább. Azon a napon leültem a szeretteimmel, megvitattuk és olyan nagy megkönnyebbülés volt, hogy le se tudom írni. Még nekem is odébb van a teljes lezárás, de csatlakozom a pozitív előretekintéshez :slightly_smiling_face:
Sok kitartást neked! :blush:

19 Likes

Kép
:ocean::heart:

26 Likes

Délutáni pihenésem fénypontjai :smiley: a harmadik elvonult, de most ketten is nagyot alkotnak, már vagy húsz perce vigyorgok rajtuk. Imádom a macskáinkat, és azt, hogy képesek folyton meglepni :smiley:

20220709_142611

28 Likes

Aww de édesek :heart_eyes:

1 Likes

A szürke mosolyog, és az a mancstartás. :heart:

1 Likes

De édesek :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

@Alsace imádom őket, a legnagyobb kincseim :blush:
@lumena tényleg, ezt észre sem vettem, hogy mosolyog. :slight_smile: egyébként Maya szokott ilyen pozíciókban aludni, vicces macska :slight_smile:
@Blanky köszönjük :blush:

1 Likes

Babér cicánk túl van a bőrbiopszián. Kapott cuki bodyt, hogy ne piszkálja. Már jó ideje nyalja hasát és a lábát, annyira, hogy megkopaszodott és sebes is lett. A doki random kezelgette, nem javult, úgyhogy állatorvost váltottunk. Most már jó kezekben lesz, úgy érzem. Sajnos 1 hónapot kell várni az eredményre. A kontakt allergiától a stresszig bármi lehet. Utóbbi elég sanszos, mert tavaly ősszel az utcáról befogadtunk mellé egy pajtit, Köményt, és nem zárta nagyon a szívébe.
Az alsó képen látható a teljes “fűszerkertünk”.:wink:

20220804_132032
received_401862481964078

26 Likes

Nagyon szép a kerti termés! :smiley:
Remélem, kezelhető probléma okozza a viszketést és minden rendben lesz.
Tűri a ruhácskát, nem akarja leszedni?

2 Likes

Nagyon édesek, Babérnak mihamarabbi jobbulást kívánok :heart_eyes_cat:

1 Likes

Pompásan fest ebben a szerkóban! :star_struck: jobbulást neki!

1 Likes

@Amadea @Alsace @asianlover

Babér nevében is köszönöm a jókívánságokat :smiling_face_with_three_hearts:

Meglepően jól viseli a rugdalózót, de a biztonság kedvéért kértünk egy gallért - mindenképp jól jön amíg mosásban lesz a ruci. Egyedül a szobafogságot nem tűri most, megszokta, hogy eddig jött ment az udvar és a ház között.

2 Likes

Mihamarabbi gyógyulást a cicusnak! :star_struck:
A mi macskánk is allergiás volt, ezért kivakarta a szőrét meg könnyezett nyaranta.
Olyan rossz, hogy a házi kedvenceket is tudják ilyen emberi nyavaják gyötörni. :frowning:

1 Likes

Nagyon cuki a ruhája, imádnivalóan mutat benne :heart_eyes:
Gyors gyógyulást kívánok neki, és hogy mihamarabb legyen meg a gond :slight_smile:
A másik cicátok is csodaszép :blush:

1 Likes

Jelentem van víz a Velencei tóban :slight_smile: Kép
Kép

19 Likes

3 év után először el tudtam jönni 2 hét szabira :slight_smile: most indul, keddtől lecuccolunk Hévízre pár napra :relaxed: ma vettem pár könnyű, nyári darabot a pihihez :slight_smile: már alig várom :slight_smile:

17 Likes

Nagyon jó pihenést! :partying_face:

1 Likes

Tisza.
Tényleg alacsony a víz, de legalább a kutyi élvezte.

IMG_20220812_155317

21 Likes