Dél . Mindig dél.
Szerintem mutattam tavaly is de csinálok képet megint, eszméletlen, hogy a kert végében ott a tó.
Volt egy dolog, ami az elmúlt hét hónapomban szinte minden napomra rányomta a bélyegét és azt hittem, nem lesz belőle kiút. De csütörtökön megtaláltam a kijáratot.
Még fel kell dolgoznom, le kell zárnom magamban pár dolgot, de végre lekerül rólam egy hatalmas teher. Remélem 2022 mádodik fele szuper lesz.
Hasonlóan érzek. Nekem is volt egy dolog, ami olyan nyomást és stresszt okozott az elmúlt 2 évben, hogy minden nap minden percében szorongatott. Sajnos már gyógyszereket is szednem kellett. 1 hónapja döntöttem úgy, hogy lesz, ami lesz, el kell végre engednem, mert ez így nem mehet tovább. Azon a napon leültem a szeretteimmel, megvitattuk és olyan nagy megkönnyebbülés volt, hogy le se tudom írni. Még nekem is odébb van a teljes lezárás, de csatlakozom a pozitív előretekintéshez
Sok kitartást neked!
Délutáni pihenésem fénypontjai a harmadik elvonult, de most ketten is nagyot alkotnak, már vagy húsz perce vigyorgok rajtuk. Imádom a macskáinkat, és azt, hogy képesek folyton meglepni
Aww de édesek
A szürke mosolyog, és az a mancstartás.
De édesek
@Alsace imádom őket, a legnagyobb kincseim
@lumena tényleg, ezt észre sem vettem, hogy mosolyog. egyébként Maya szokott ilyen pozíciókban aludni, vicces macska
@Blanky köszönjük
Babér cicánk túl van a bőrbiopszián. Kapott cuki bodyt, hogy ne piszkálja. Már jó ideje nyalja hasát és a lábát, annyira, hogy megkopaszodott és sebes is lett. A doki random kezelgette, nem javult, úgyhogy állatorvost váltottunk. Most már jó kezekben lesz, úgy érzem. Sajnos 1 hónapot kell várni az eredményre. A kontakt allergiától a stresszig bármi lehet. Utóbbi elég sanszos, mert tavaly ősszel az utcáról befogadtunk mellé egy pajtit, Köményt, és nem zárta nagyon a szívébe.
Az alsó képen látható a teljes “fűszerkertünk”.
Nagyon szép a kerti termés!
Remélem, kezelhető probléma okozza a viszketést és minden rendben lesz.
Tűri a ruhácskát, nem akarja leszedni?
Nagyon édesek, Babérnak mihamarabbi jobbulást kívánok
Pompásan fest ebben a szerkóban! jobbulást neki!
Babér nevében is köszönöm a jókívánságokat
Meglepően jól viseli a rugdalózót, de a biztonság kedvéért kértünk egy gallért - mindenképp jól jön amíg mosásban lesz a ruci. Egyedül a szobafogságot nem tűri most, megszokta, hogy eddig jött ment az udvar és a ház között.
Mihamarabbi gyógyulást a cicusnak!
A mi macskánk is allergiás volt, ezért kivakarta a szőrét meg könnyezett nyaranta.
Olyan rossz, hogy a házi kedvenceket is tudják ilyen emberi nyavaják gyötörni.
Nagyon cuki a ruhája, imádnivalóan mutat benne
Gyors gyógyulást kívánok neki, és hogy mihamarabb legyen meg a gond
A másik cicátok is csodaszép
Jelentem van víz a Velencei tóban
3 év után először el tudtam jönni 2 hét szabira most indul, keddtől lecuccolunk Hévízre pár napra
ma vettem pár könnyű, nyári darabot a pihihez
már alig várom
Nagyon jó pihenést!
Tisza.
Tényleg alacsony a víz, de legalább a kutyi élvezte.