Köszönöm Iszonyatosan jól aludtam ma este
Lányok, tegnap megvettem életem első autóját. Tavaly lakást vettem, jogsit csináltam, elvaltam, most végre megvan az autó is… Nem tudom hogy csináltam meg, de sikerült. A jogsi is és az autó is annyira kívül esett a komfort zónamon és az érdeklődésemen, hogy kínszenvedés volt végigcsinalni és autókat nézegetni… Kremmania helyett… De szingli anya vagyok, így sokkal könnyebb lesz az életünk.
Kemény csaj vagy Ezek szerint mindenre képes vagy
#grlpwr
Gratulálok minden sikeredhez!
Bubi 2 hónapos korában és most 1 év és 2 hónaposan.
Szépséges kutyus!
Az első képen milyen kis ártatlan a tekintete! És azok a pöttyök! Szépen megnőtt!
Gyönyörűség!
Roti? Farkincával. Apumnak volt egy nőstény , hatalmas volt széles hàttal. A palacsintábòl mindig ő kapta az elsőt. Nagyon jòl volt tartva , kényeztetve. 13 évet élt, az oltàson kìvül nem kellett dokinak làtnia.
Gyönyörű
Csodaszép kutyus!
Bár ha találkoznék vele, valószínűleg felugranék az első fára, de én egy tacskó méretű kutyától is tudok nagyon félni.
Köszönöm. Nagyon szereti az embereket, nem kell tőle félni. Igen, roti. Már nem vágják le a farkát, az állatvédelmi törvény miatt. De mi nem is vágattuk volna le neki, nem véletlenül van az ott.
Családi kedvenc, nagyon szeretjük. Nincs fogatva vagy ilyesmi.
De rotit csak tapasztalt, jó fizikumú gazda (férjem, nem én ) vállaljon be, mert nagyon erős felépítésű, akaratos fajta. Amiről nem nagyon beszélnek, az etetése jó kis összeg, ezt is érdemes figyelembe venni.
Időigényes, sokat kell mozgatni, de hálás kutya, nagyon ragaszkodik hozzánk, imádjuk na.
Ma voltunk oltáson, megmértük, 47,5 kg és még kölyök, nőni és főleg szélesedni fog.
Mindent leírtál, amit nem is mertem megkérdezni! Hány kilós lesz -várhatóan - felnőtt korában?
Kb. 55-60 kg a kan felnőtt roti súly.
Lehet kicsit okoskodtam is, de a felelős állattartás fontos dolog.
A miénk visszaadott kutya, elvitték, 1 hét múlva visszadták, hogy extrém sokat rág. Ja, roti, az olyan fajta. Akkor már várólistán voltunk a tenyésztőnél, telefonált, hogy megnézzük-e? Őszintén mondom, akkor is elhozzuk, ha három füle van.
Azt meg, mikor idősebb kutyák bekerülnek menhelyre, mert már nem KELL a gazdának…nem is értem. 🤦
Ha a miénk felnőttebb, idősebb és higgadtabb lesz szeretnék mellé egy menhelyes öreg kutyit, akinek jó helye lenne itt öreg napjaira.
Bárcsak mindenki így gondolkodna a témáról!
A Netflixen van egy nagyon édes sorozat: A kis kedvenceink rejtett élete - nagyon tetszik, főleg a kutyás részek!
Ne is írd, megszakad a szìvem, amikor làtom, milyen kòbor kutyusok kerülnek be menhelyre. De nagyon sok francia bullit mentenek ki felelőtlen tenyésztőktől is, akik csak szülőgépnek hasznàljàk őket és itt Németországban örökbe adják. Megfogadtam, hogy én is menhelyről fogok legközelebb kutyust hozni. Imádom őket , minden fajtàt. Bàtyáméknál egy 15 éves kis túlélő nőstény kutyus van, a legszelídebb , szintén menhelyről, ő Chili.
Azèrt írtam, hogy farkincával, mert örülök végre, hogy a csonkítàst megtiltottàk.
Nagy örömmel írom le, hogy a mai naptól számítva 2 hétig balatoni lakos leszek
Csomagolási technikám rendkívül egyszerü: mindent viszek .
Érezd jól magad!
Köszönöm szépen
Észak vagy dél?