Off topic: Csak a pozitív!

Nagyon örülök, hogy jól sikerült a műtét, nagyon erős Anyukád van :heart:
Gyors gyógyulást és nagyon boldog szülinapot kínánok neki :bouquet: :sunflower: :birthday:

1 Likes

Igen szerencsére ezen kívül nem volt semmi baja , (a magas vérnyomás az post- covid miatt alakult ki)az általános állapot+ sport múlt nagyon sokat számít.
Köszönjük a jókívánságot! :slightly_smiling_face:

2 Likes

Igazi hős Anyukád van :heart_eyes: Mit sportolt?

Kézilabdázott :slight_smile:

2 Likes

Tegnap délután végre ecseteket mostam, ez a látvány pedig most nagyon boldoggá tesz. :blush:
20220530_091147

23 Likes

Menő! :star_struck: Van kedvenced?

1 Likes

Hú, hát ez nehéz kérdés :smiley: Főleg, hogy ez csak az ecseteim egy része. De a bal sarokban az RT Setting brush óriási kedvenc, van belőle vagy 3-4 darab emiatt. Felső sor balról az 5. Bőszecset is nagy kedvencem pirosítóhoz. Illetve a középső sor Sigma ecsete (kétvégű). Talán őket emelném ki most. :slight_smile:

2 Likes

Szép kis család!
Én is tegnap tartottam “nagymosást”, nagy megkönnyebbülés volt, igaz, ma elkezdődött az újratermelés.

1 Likes

Sajnos könnyebben újratermelődnek, mint amilyen macera megmosni őket. :smiley:

1 Likes

Nagyon vártam a hosszú hétvégét, fárasztó napok vannak mögöttem. Már annyira nem fogott az agyam, hogy elfelejtettem a fórum jelszavam és számtalan próbálkozás után rámentem a jelszó visszaállításra. Bepötyögöm az új jelszót, erre kiírja: this is your current password… :sweat_smile:
Úgyhogy ezennel a péntekkel a hetet lezárom.
Szép hétvégét mindenkinek!

20 Likes

Ez nagyon aranyos volt! :grinning_face_with_smiling_eyes:

Férjem ma, indulás előtt 15 perccel:

• És akkor sminkmesterkedsz?
  • Ahhoz több idő kellene.
  • Az igazi sminkmesterek rövid idő alatt olyan szépet készítenek mint te.

Tud bókolni, na. :blush:

23 Likes

Jaj, de cuki :heart_eyes: :smiling_face_with_three_hearts: :yum:

Lezártam az idei évet dicséretes ötössel, elkezdődött az utolsó nyári szünetem ezzel :crazy_face: :bouquet:

23 Likes

Hatalmas gratula, megérdemled a pihit! :heart: :four_leaf_clover: :blush:

1 Likes

Szupernő vagy! :partying_face: :heartpulse: Gratulálok :heavy_heart_exclamation: :clap: :clap: :clap: :muscle:

2 Likes

Köszönöm szépen @Blanky és @umpalumpa :sparkling_heart: :sparkling_heart: :sparkling_heart:

2 Likes

Szívből gratulálok! :sunflower::champagne::clinking_glasses:Naagyon ügyes vagy !!

1 Likes

Nagyon szépen köszönöm :heart_eyes: :smiling_face_with_three_hearts: :heart_eyes_cat:

1 Likes

Gratulálok, jó pihenést! :blush:

1 Likes