Csórikám! Jobbulást neki! Az biztos, hogy jó helyen van Nálatok
Jobbulást neki, simizd meg a fejecskéjét helyettem.
Édes cirmó, jobbulást neki!
Mi is most folyamatosan hordjuk a cicánkat dokihoz. Neki a szőre hullott ki a pocakján és számtalan vizsgálat után 2 különböző rendelőben sem tudják mi a gond. Úgyhogy tippelés alapú kezeléseket kap.
Szegénykém! Gyors jobbulást a drágának!
Köszönöm szépen Lányok
Eddig is úri dolga volt, de hát mindent a kis betegért, ugye
@Piko888 Nagyon sajnálom, nálunk is tippelés ment, ő kikaparta a buksiján a szőrt meg csomókban hullott Eliminációs diétát kellene csinálnunk de utálja a gyógytápot, most a kazal gyógyszere miatt a kedvenc nyuszis nedvesét kapja, abba dugjuk el.
Nem tudom, hasi ultrahangot csináltak-e és ivaros-e a cica, illetve milyen nemű? Ha kislány és nem volt hasi UH, illetve nem ivartalan, petefészekcisztára gyanakodnék. Tengerimalacoknál a nőstényeknek szokott pocakrészen kihullani a szőr és teljesen megváltozik a természetük a hormonális behatás miatt.
Annyira szép cicó ő brit rövidszőrű vagy orosz kék?
Köszönjük Inkább orosz kék lehet benne, mentett cicus, mi egy néni fiától fogadtuk örökbe. Sajnos semmit de semmit nem tudunk az előzményeiről, csak azt, hogyha szerette is a néni a cicát nem vitte el állatorvoshoz sosem a kiskönyve alapján
Nem baj, örülök, hogy hozzánk került, gatyába rázzuk és matuzsálem cica lesz
Szegény cica, mennyi szenvedett! Gyors gyógyulást kívánok neki!
Szuper gazdik vagytok!
Jobbulást neki!
Annyira jó, hogy végül hozzátok került, gondos gazdi kezekbe.
Kandúr, ivartalan. Igaz, már 8 éves. Volt hasi UH, negatív. Fogkőleszedés volt legutóbb, mert gyulladt volt az ínye. Ez az egyik tipp, hogy azért harapdálra ki a szőrt, mert irritálta a szájseb. De az még gyógyulófélben van, most szteroidos injekciókat kap. A másik tipp, valamilyen allergia. Most gabona és szárnyasmentes kajákat kap.
Mi cicánknak is kihullott a szőre a hasán, pontosabban szanaszét nyalta folyton, volt, hogy borzalmasan pöttyös is volt. Mi próbálkoztunk mindenféle kajával, drágával, olcsóbbal, mindenmentessel, végül egy kombónál maradtunk, és azóta egy év alatt visszanőtt neki, megint szép fehér ott a bundája. Előtte viszont évekig tartó küzdés, hogy mi a fene ez. Igazából ráadásul bármit adtunk neki, nem is ette meg, csak ezt a kombinációt, lehet ő is tudta mi a jó neki. Mindenesetre kitartást hozzá, lehet nem lesz könnyű menet.
Nekem ugyan kutyusom van, de neki allergia miatt volt ilyen sebes-pöttyös-véresre vakarós-szőrkihullós problémája. A doki nem javasolta az ételallergia vizsgálatot, mert drága és pontatlan, úgyhogy hosszú hónapok alatt egyesével kellett próbálgatni, hogy mit bír és mit nem. A tapasztalatok alapján “csak” a gabonát, csirkét, sertést, marhát és az egyéb szárnyasokat nem bírja. Megvan a bevált lazacos burgonyás hipoallergén tápja, azóta semmi baja.
Bocsánat, hogy megszakítom az állatos kommenteket. Az egyik napi pozitív nekem is egy cica, sétálni voltunk a környéken és szembejött egy fekete-fehér gyönyörűség. Rögtön rárepültem, vetette is le egyből magát a földre, dorombolt, irtó kedves kis jószág. Imádom a cicákat!
A másik pozitív, hogy megejtettem az éves bőrgyógyászati szűrést és minden anyajegyem rendben van. Nagyon fontosnak tartom a vizsgálatot, mert régen voltam olyan csacska, hogy időnként betévedtem a szoliba…
Plusz pár napégést is elszenvedett a bőröm. Az utolsó ilyen eset óta szigorúbban fényvédőzök.
Köszönöm szépen @umpalumpa és @Brunettee Mindent megteszünk érte, imádjuk a kis szőrgombócot
Most már le merem írni.
Anyukám tavasz elején panaszkodott, hogy fullad, a háziorvos megvizsgálta és tovább küldte a szívével egyéb vizsgálatokra.
Sztk- ba most kapott volna időpontot , így inkább elvittem magánba ahol megállapították, hogy születési rendellenesség aortában 3 billentyű helyett csak 2 van, amíg ok a vérnyomása addig nem lesz gond, de azért fulladt mert a vérnyomása szállt el. Kapott gyógyszereket a vérnyomásra minden szép és jó de azért a Gottsegen Intézetbe majd menjen el kap időpontot.
A Gottsiegen időpontot egy héttel halasztották, na onnantól kezdve rosszul volt. Aznap mikor indultunk a kórházba olyan rosszul lett, hogy mire beértem vele már újra kellett éleszteni.
Intenzív, aztán 2 hét múlva nyitott mellkasi műtét, utána még két hét kórház és 3 hét rehabilitáció Balatonfüreden.
A műtétje kiválóan sikerült az összes lelete jó és a kedve is.
Múlt hét végén lett 76 éves , idén ez volt a harmadik születésnapja:relaxed:
Fuh, elolvasni is izgalmas volt, átélni meg aztán el sem tudom képzelni milyen lehetett!
De örülök, hogy jól végződött! Minden jót kívánok Anyukádnak a továbbiakban is!
Nagyon szépen köszönjük
Én ha soha többet nem kapok semmit sem nekem az sem baj, ez a legnagyobb ajándék, hogy anyukám egyben van és működik.
🥹
Örülök, hogy jól sikerült a műtét és édesanyád jól érzi magát! Maradjon minden így!
Köszönöm, szépen, nagyon kedves vagy.