Küldjetek nekem energiát csajok, 9kor kezdődik az első válóperes tárgyalásom.
Sok erőt és + + + energiát küldök! Nehéz okosat mondani ilyenkor, de kitartást hozzá
Kissé soká olvastam, gondolom már túl vagytok rajta. Remélem, minden rendben ment!
Mikorra tűzte ki a bíró a másodikat?
Ma reggel biztosan én vagyok a legboldogabb Pesten
Rokonom vezeti az egyik budapesti fürdőt és családtagoknak lehet igényelni belépőt. Ma reggel olvastam, hogy jóváhagyták a kérelmét és hamarosan úton lesz felém egy olyan “ óra” amivel az összes pesti strandra és fürdőbe ingyen bemehetek.
Nekem ennél nagyobb ajándékot nem lehet adni, imádom a vizet , amikor nem Balatonon leszek ki se lehet majd húzni az úszómedencékből.
Oh, de klassz, veled örülök.
Én a Gellert mellett lakom, de nem vagyok odáig érte.
Viszont a Balcsi a legnagyobb szerelmem és strandra is imádok járni.
Lehet, hogy lemaradtam, de kétféleképpen tudom értelmezni a mondatod 1. válsz, 2. te, mint a folyamatban közreműködő (bíró, ügyvéd stb.) veszel részt bármelyik is, remélem minden rendben ment
Nekem a Gellért a kedvenc fürdőm, a Balaton pedig nekem is a kedvenc tavam
Next mission: bikini és koala macis naptej beszerzése.
Kedden lesz a következő, már nagyon várom. Én kértem, hogy minél hamarabb legyen.
Minden rendben ment.
Szuper!
Akkor tényleg minden rendben, ha ilyen hamar lesz a következő alkalom.
Igen de 4 éve húzódik ám, szóval ez most nagyon nagy lépés.
Továbbra is jók a tapasztalataid a piercinggel? Én is gondolkodom rajta hogy szeretnék csináltatni.
Igen, nagyon jó, december elején rakattam be őket és azóta 2x fájt a fejem , nem olyan brutálisan, mint ahogy eddig szokott.
Voltam cserélni, egyelőre maradtak ugyanazok a vasak, mert ahol készíttettem ott csak sima ékszerek vannak , “ Ez nem az Apacs ékszer Tündérkém.”
Megkérdeztem a Westendben (régebben ott szúrattam az ékszereimet), náluk van mindenféle , cserét is vállalnak, majd ott raknak be szebbet csak érjek már oda egyszer.
Nehezen gyógyulnak, főleg a kis pöttyöm, ha ráfekszem , simán van, hogy belobban a mai napig is. Octenisept, Tetran jó barát.
Megjöttek a fecskéink.
A férjem elutazott külföldre, így egyedül figyeltem a héten éjszaka a két gyerekre. 5 nap minimum 5x-i ébredés után megkegyelmezett a kicsi, és hagyott 2x2 órát aludni egyhuzamban. Az élet szép…
Ma délután átvettem az első saját lakásom kulcsait! Hihetetlen, hogy eljutottam idáig, és borzasztó hálás vagyok anyukámnak, aki nélkül ez sosem sikerült volna (vagy legalább 20 évig biztos nem )
Gratulálok!
Szívből gratulálok, csodás érzés, biztos tele vagy tervekkel. Sok boldogságot a kuckódban!
Gratulálok, a saját lakás szuper dolog! Vigyázz, könnyű telepakolni!
@creammaniac @Key4U @Amadea Köszönöm szépen!
Telepakolni nem lesz nehéz, már az albi összepakolásába is belebetegedtem, annyi a cuccom
Szegény cicánk nagyon rossz állapotban került hozzánk, de szépen alakul
Megjártuk már az állatklinikát is egy rosszul adagolt gyógyszer miatt, aztán tegnap az állatorvosa sikeresen kihúzta a fogait is. Kicsit kókadt még és nem érti mi is történt azzal az öt szem fogacskájával, széttúrta a füvét tegnap este most itt pihenget. Remélem meggyógyul az arcüreggyulladása is amit a gyulladt fogai okoztak.