Off topic: Csak a pozitív!

Küldjetek nekem energiát csajok, 9kor kezdődik az első válóperes tárgyalásom.

22 Likes

Sok erőt és + + + energiát küldök! Nehéz okosat mondani ilyenkor, de kitartást hozzá :purple_heart:

Kissé soká olvastam, gondolom már túl vagytok rajta. Remélem, minden rendben ment!
Mikorra tűzte ki a bíró a másodikat?

2 Likes

Ma reggel biztosan én vagyok a legboldogabb Pesten :slight_smile:
Rokonom vezeti az egyik budapesti fürdőt és családtagoknak lehet igényelni belépőt. Ma reggel olvastam, hogy jóváhagyták a kérelmét és hamarosan úton lesz felém egy olyan “ óra” amivel az összes pesti strandra és fürdőbe ingyen bemehetek.
Nekem ennél nagyobb ajándékot nem lehet adni, imádom a vizet , amikor nem Balatonon leszek ki se lehet majd húzni az úszómedencékből.:heart::ocean:

23 Likes

Oh, de klassz, veled örülök. :slight_smile:
Én a Gellert mellett lakom, de nem vagyok odáig érte.
Viszont a Balcsi a legnagyobb szerelmem és strandra is imádok járni. :slight_smile:

1 Likes

Lehet, hogy lemaradtam, de kétféleképpen tudom értelmezni a mondatod :slight_smile: 1. válsz, 2. te, mint a folyamatban közreműködő (bíró, ügyvéd stb.) veszel részt :slight_smile: bármelyik is, remélem minden rendben ment :slight_smile:

1 Likes

Nekem a Gellért a kedvenc fürdőm, a Balaton pedig nekem is a kedvenc tavam :slight_smile:
Next mission: bikini és koala macis naptej beszerzése.

1 Likes

Kedden lesz a következő, már nagyon várom. :slight_smile: Én kértem, hogy minél hamarabb legyen.

Minden rendben ment.

7 Likes

Szuper!
Akkor tényleg minden rendben, ha ilyen hamar lesz a következő alkalom. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Igen de 4 éve húzódik ám, szóval ez most nagyon nagy lépés.

5 Likes

Továbbra is jók a tapasztalataid a piercinggel? Én is gondolkodom rajta hogy szeretnék csináltatni.

Igen, nagyon jó, december elején rakattam be őket és azóta 2x fájt a fejem , nem olyan brutálisan, mint ahogy eddig szokott.
Voltam cserélni, egyelőre maradtak ugyanazok a vasak, mert ahol készíttettem ott csak sima ékszerek vannak , “ Ez nem az Apacs ékszer Tündérkém.”
Megkérdeztem a Westendben (régebben ott szúrattam az ékszereimet), náluk van mindenféle , cserét is vállalnak, majd ott raknak be szebbet csak érjek már oda egyszer.
Nehezen gyógyulnak, főleg a kis pöttyöm, ha ráfekszem , simán van, hogy belobban a mai napig is. Octenisept, Tetran jó barát.

5 Likes

Megjöttek a fecskéink. :tulip::heart:

14 Likes

A férjem elutazott külföldre, így egyedül figyeltem a héten éjszaka a két gyerekre. 5 nap minimum 5x-i ébredés után megkegyelmezett a kicsi, és hagyott 2x2 órát aludni egyhuzamban. Az élet szép… :relaxed:

12 Likes

Ma délután átvettem az első saját lakásom kulcsait! :blush: Hihetetlen, hogy eljutottam idáig, és borzasztó hálás vagyok anyukámnak, aki nélkül ez sosem sikerült volna (vagy legalább 20 évig biztos nem :sweat_smile: )

26 Likes

Gratulálok! :partying_face:

1 Likes

Szívből gratulálok, csodás érzés, biztos tele vagy tervekkel. Sok boldogságot a kuckódban! :hugs: :hugs: :hugs:

1 Likes

Gratulálok, a saját lakás szuper dolog!:smiling_face_with_three_hearts: Vigyázz, könnyű telepakolni!:rofl:

2 Likes

@creammaniac @Key4U @Amadea Köszönöm szépen! :heart_eyes:
Telepakolni nem lesz nehéz, már az albi összepakolásába is belebetegedtem, annyi a cuccom :rofl: :upside_down_face:

2 Likes

Szegény cicánk nagyon rossz állapotban került hozzánk, de szépen alakul :blush:
Megjártuk már az állatklinikát is egy rosszul adagolt gyógyszer miatt, aztán tegnap az állatorvosa sikeresen kihúzta a fogait is. Kicsit kókadt még és nem érti mi is történt azzal az öt szem fogacskájával, széttúrta a füvét tegnap este most itt pihenget. Remélem meggyógyul az arcüreggyulladása is amit a gyulladt fogai okoztak.

282298428_600452850961997_8625620728470064146_n

26 Likes