Off topic: Csak a pozitív!

Istenem, de jó sora lesz nálatok! :heart:

1 Likes

De szèp! Màr most jòl èrzi magàt nàlatok.:smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Az biztos, aranyélete van, holnap veszünk neki pár dolgot még, most csak az elengedhetetlen cuccok vannak meg.

Párom asztala a kedvenc helye :smiley:

274387898_652653612729042_7432011868107241528_n

274060191_659834988396694_4627632691574923091_n

28 Likes

Végrevégrevégre :heavy_heart_exclamation::smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes: Istenem, de kedves jószág! Hogy örülhetsz neki :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Kimondhatatlanul boldog vagyok, párom is odavan a kis vadállatért :smiling_face_with_three_hearts: :two_hearts: :heart_eyes_cat:

4 Likes

Nyáu, imadom a cicákat, gyönyörű, sok örömtök legyen egymásban! :blush::heart:

1 Likes

Van ott sok izgalmas drót, amivel játszhat, lesz ott ramazuri!
Nagyon szép cica, biztosan jó élete lesz!

1 Likes

Gratulálok, igazi kis tüneményt fogadtatok örökbe! :blush:

1 Likes

Köszönjük szépen :smiling_face_with_three_hearts:
Egyébként nem rágott szét este semmit, csak nézelődött és dumált közben, meg nem hagyott minket aludni, jött a simiért :heartpulse:

3 Likes

Ú, de szép! Sok örömet! Hosszú, egészséges életet vele! :star_struck:

1 Likes

Sziasztok!
Nem biztos, hogy ez a megfelelo topik, de vegulis a mondandom esszenciaja pozitiv, ugyhogy emellett dontottem. :upside_down_face:
Nehany honapra eltuntem (varatlanul munkahelyet kellett valtanom es ez sokmindenre kihatott), de most visszatertem es igazan jo visszaolvasni egy-egy sort, tapasztalatot a kulonbozo temakban.
Hogy pozitivum is legyen: vegyuk ugy, hogy jottem unnepelni a visszaterest, az uj munkat es titeket is! Ugy latom jol vagytok, orulok!
Szoval jottem koszonni. :smiley:

@Alsace, a macskatok egyszeruen gyonyoru es igazan szeretnivalonak tunik!

21 Likes

Örülök, hogy visszatértél! :slightly_smiling_face: Jó hallani felőled. :slightly_smiling_face:

1 Likes

De jó, hogy újra itt vagy :slight_smile:

1 Likes

@asianlover köszönjük :heartpulse:

@mlnda Épp a napokban gondoltam rád, jó hallani felőled! Gratulálok az új munkahelyhez is :slightly_smiling_face:

1 Likes

Az apró örömök is örömök: hétfőtől nem kell maszk mögé rejteni őket:

istockphoto-1145786076-170667a

23 Likes

Nálunk a cégnél a hír hallatán a mai nappal eltörölték a maszkviselést. Vettem is délután egy szájfényt. :grin:

13 Likes

Én a megbeszéléseken szerettem a maszkot. Mindenki pókerarc, lehetett pofákat vágni titokban.
Párom szólt, hogy hétfőtől ne feledkezzek meg róla, hogy nincs rajtam :sweat_smile:

14 Likes

Én kórházban dolgozom, nálunk ugye maradt a maszk, de mondtam a páromnak, hogy azért majd munka után kikerázom magam a boltba. :grin:

13 Likes

Én meg még home office, de legalább már nem kell a tömegközlekedésre sem.

4 Likes