Istenem, de jó sora lesz nálatok!
De szèp! Màr most jòl èrzi magàt nàlatok.
Az biztos, aranyélete van, holnap veszünk neki pár dolgot még, most csak az elengedhetetlen cuccok vannak meg.
Párom asztala a kedvenc helye
Végrevégrevégre Istenem, de kedves jószág! Hogy örülhetsz neki
Kimondhatatlanul boldog vagyok, párom is odavan a kis vadállatért
Nyáu, imadom a cicákat, gyönyörű, sok örömtök legyen egymásban!
Van ott sok izgalmas drót, amivel játszhat, lesz ott ramazuri!
Nagyon szép cica, biztosan jó élete lesz!
Gratulálok, igazi kis tüneményt fogadtatok örökbe!
Köszönjük szépen
Egyébként nem rágott szét este semmit, csak nézelődött és dumált közben, meg nem hagyott minket aludni, jött a simiért
Ú, de szép! Sok örömet! Hosszú, egészséges életet vele!
Sziasztok!
Nem biztos, hogy ez a megfelelo topik, de vegulis a mondandom esszenciaja pozitiv, ugyhogy emellett dontottem.
Nehany honapra eltuntem (varatlanul munkahelyet kellett valtanom es ez sokmindenre kihatott), de most visszatertem es igazan jo visszaolvasni egy-egy sort, tapasztalatot a kulonbozo temakban.
Hogy pozitivum is legyen: vegyuk ugy, hogy jottem unnepelni a visszaterest, az uj munkat es titeket is! Ugy latom jol vagytok, orulok!
Szoval jottem koszonni.
@Alsace, a macskatok egyszeruen gyonyoru es igazan szeretnivalonak tunik!
Örülök, hogy visszatértél! Jó hallani felőled.
De jó, hogy újra itt vagy
@asianlover köszönjük
@mlnda Épp a napokban gondoltam rád, jó hallani felőled! Gratulálok az új munkahelyhez is
Az apró örömök is örömök: hétfőtől nem kell maszk mögé rejteni őket:
Nálunk a cégnél a hír hallatán a mai nappal eltörölték a maszkviselést. Vettem is délután egy szájfényt.
Én a megbeszéléseken szerettem a maszkot. Mindenki pókerarc, lehetett pofákat vágni titokban.
Párom szólt, hogy hétfőtől ne feledkezzek meg róla, hogy nincs rajtam
Én kórházban dolgozom, nálunk ugye maradt a maszk, de mondtam a páromnak, hogy azért majd munka után kikerázom magam a boltba.
Én meg még home office, de legalább már nem kell a tömegközlekedésre sem.