Az a jószág a totemem, a lélekállatom. A vasárnap kivételével minden reggel ilyen fejem van.
“főnököm akkora táskákkal a szeme alatt jött be”
@Amadea jajj szegény Derrick felügyelő - Horst Tappert - ugrik àllandòan be ha vki tàskàkat emleget. Ès elkèpzeltem a főnököd
Ennyire nem volt vészes a helyzet, de ha így halad, lekörözi szegény Derrick felügyelőt!
Tegnap jártam a Queens Estheticsben , az egyik dolog ami miatt mentem az pont a szem alatti karikák töltése lett volna, meg lettem nyugtatva, hogy nincs rá szükségem, ha egy plasztikai sebész mondja akkor neki el is hiszem, külön piros pont, hogy ez nem a “ megcsinálok bármit csak jöjjön a pénz” klinika.
Ez most kence téma is, meg pozitív is. Lassan egy éve annak, hogy elindítottam a blogom. Így év elején pedig összegyűjtöttem ITT az 5 legnépszerűbb bejegyzést az elmúlt évből.
@Luiselotte: Itt csináltattad a botox kezelést is? Láttam a véleményed és eléggé meggyőző volt. Elsősorban a férjemet szeretném rávenni egy szemkörnyék kezelésre, de nálam is megérett a helyzet egy óvatos konzultációra…
Igen, már másodszor voltam és nagyon elégedett vagyok.
Nem lettem mimika nélküli szörnyeteg aki nem tudja meg se mondja, hogy történt valami, csak az összkép harmonikusabb . Időben mentem mert mély ráncok még nem voltak, de nem is túl korán.
A számat szintén itt csináltattam és nem lett se kacsa se egyéb más lábasjószág , majd tavasszal megyek kezelésre, de az az anyag is nagyon szépen tart.
Örülök ha tetszett az írásom az volt a célom, hogy informatív legyen.
Köszönöm szépen! Szerintem mi majd februárban-márciusban megyünk el egy konzultációra (addig talán meggyőzöm a párom ) ha valamit végül meg is csináltatunk, majd referálok!
Megkèrdezhetem, hol a vèlemènyed? Instàn?
Kezdhetek gyűjteni egy szemhèj felvarràsra, ès egy kis botoxra. nagyon gyönyörűen dolgozik.
Itt írtam róla :
https://kremmania.hu/kremek/egyeb-botox-kezeles
Igen nagyon szép, finom munkát végez , nézegettem másokat is de valahogy mindig nála lyukadtam ki és nem szeretnék váltani.
Most hogy a hajas topicban szóba került, teszek ide egy képet Lucilleról, itt frissen nyírtam egész vállalhatóan néz ki. 3 törekvése van az életben : 1.) mindenki szeresse 2.) legyen tele a pocak 3.) legyen kiszedve a hajgumi. Ennek megfelelően a nap nagy részében úgy néz ki mint egy icike- picike punk.
Édesem! Tündéri kiskutya! köszi a megosztást!
Köszi, nagyon szeretem. Aki nézte a Walking Deadet az most biztosan nevet.
Kicsit sokat éjszakáztam a suli miatt, azt hittem jövő hétfőn lesz, erre kiderült, hogy 2 hét múlva lesz csak Legalább fel tudok készülni rendesen rá. Holnapra már elkészült a vizsgafeladatom
Végre talaltam egy jó fodrászt, akitől kaptam egyrészt személyre szabott hajápolási tanácsokat, nagyon jó fej is volt és a hajamat is nagyon jól levágta.
Nagyon jó lett a hajad, illik az arcodhoz, és látszik milyen jól érzed magad benne!
Köszönöm, igen, sokkal jobban érzem magam vele.
Már egy ideje győzködtem a férjemet, hogy használjon arckrémet, estére utálja, de nappalra most már szorgosan keni. Ez számomra már egy győzelem, de múlt héten megkérdezte, hogy ebben van-e fényvédő? Leesett az állam. Mondtam, hogy nincs, de mivel kence nagyhatalom vagyok, teszek ki neki SPF-eset.
Így is lett, és olyan jó volt látni, ahogy a mai készülődéskor is automatikusan kente az arcára. Tipikus férfi, nem szeret ilyesmiket használni, úgyhogy ez hatalmas előrelépés. Kérdeztem, elégedett-e vele, milyen, stb. és mondta, hogy teljesen oké. Egyébként az Altruist Face Fluid SPF 50-ről van szó.
Örökbefogadtunk egy senior cicát! Ma hozták el, nagyon gyorsan otthon kezdte el magát érezni, szupercuki szeretetgombóc
Annyira lelkes a sok simitől, hogy nem tudtam értelmes képet lőni róla, mindig belemozdul, így egy kiterített párducot mutatok nektek