Kitartás! Tudom, most egy világ dőlt össze benned, de ha most nem is tűnik ùgy, idővel jobb lesz!
Én is küldök neked egy hatalmas adag pozitív energiát.
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek. Végtelenül jólesik a kedvességetek.
Végre megérkeztek a colourpop palettáim. Már nagyon régen ki szerettem volna próbálni. :3
Második karácsony van ma Igaz a what ever talán kicsit túl bordós nekem, de ez nem csökkenti a hangulatot
Sziasztok!
Most jutottam oda, hogy összeszedjem, milyen kencékkel igyekeztem hangolódni a karácsonyra, illetve az ünnepi időszakra. Szándékos volt ez a készülődés, hangolódás. Ez az első karácsonyom mindkét szülőm nélkül. Elterelésként lekötöttem magam.
Itt olvasható.
Kicsi örömöm mára: dél után kicsivel elengedett
a mu nkahely (egyáltalán nem jellemző dolog amúgy).
Boldog új évet kívánok kedves fórumos Lányok és Fiúk!
Nem szeretek a jó dolgokról írni, mert úgy érzem, utána mindig jön valami rossz. De itt az év vége, és hátha most belefér…
Egy nagyon kemény év volt ez. Több alkalommal kicsúszott a lábam alól a talaj. Mikor majdnem elvesztettem a kisfiam. Mikor beteg voltam, és nem tudtam, el tudom-e látni a gyermekeimet. Mikor úgy éreztem, hogy bár mindenkit támogatok, engem senki sem, és egyedül nem bírok mindent.
De hála az orvosok, nővérek munkájának, a családom és barátaim segítségének, mindenki jól van. Van két mosolygós, egészséges gyermekem, egy támogató férjem, és tető a fejünk felett. És bár minden este hullafáradt vagyok, nem cserélnék senkivel sem.
Remélem mindenkinek örömteli az év utolsó napja, és jól fog indulni a következő éve!
Örülünk, hogy itt vagy és mindenki jól van körülötted. Most az számít, hogy túlélted a nehéz időket, túléltek a szeretteid és együtt vagytok. A következő évtől jobb lesz
Sziasztok! Boldog Új Évet mindenkinek.
Nehéz évet zárok, sok változás volt az életemben, de hittel és bizakodva nézek az új elé. “Elvesztettem” a férjem és elvesztettem az otthonom, de a családom nagy szeretettel fogadott, és új helyen új életet kezdhetek. Azt nézem, hogy mit tudok kihozni abból, ami van, mit tanulhatok abból, amit elrontottam, és előre nézek. Hála Istennek (és ezt szó szerint értem), hogy nem vagyok egyedül, van mit ennem, van fedél a fejem fölött. Ennél többet ebben helyzetben nem is kívánhatok, ezért csak hála van bennem.
Buék mindenkinek!
Én jól kezdtem az évet, egyből két webshopból is rendeltem. Persze mindkét vásárlást komoly megfontolás előzte meg, egy hónap ill. egy év minimum - de az volt a végeredmény, hogy nem tudok ezen árnyalatok nélkül élni, még ha irreálisan magas is lesz a vám. Lassan a gyűjteményemen belül lesz egy belső kör, a “kincsek”…
Buééék! Milyen kincseket rendeltél?
Egy lethal cosmetics multichrome szemfestéket, a dark mattert - úgy néz ki, hogy közel ugyanaz az árnyalat mint a kedvenc körömlakkom, az ilnp eclipse. A másik meg a holo taco chameleon coat lakk, ami szerintem tökéletes mardekáros szín. Ezen a nyavalyáson azóta vacillálok, amióta kijött, ugyanis hasonlít az ilnp mutagen-re, amit meg tudtam volna venni vámolás nélkül is… de valahogy mégsem hasonlít eléggé ahhoz, hogy a mutagen-t meg tudjam jó szívvel venni helyette.
Hú, hát csodaszép dolgokat vettél!
Remélem hamar megérkeznek hozzád, legyen majd bennük sok örömöd!
Az Eclipse-t én is imádom, nekem a holós változat van meg.
A Dark Matterrel nagyon szemeztem (lesz az még akciós, haha!), az a szerencsém, hogy a Terra Moon egyik monója hasonlót rá, ezért el tudtam hallgattattni a bennem élő mohó hörcsögöt - egy időre.
Van egy kis víztározó nem messze tőlünk, körülötte erdő, mező, ide szoktuk kivinni a kutyát. Mehet a flexin, szag is van, mármint sok a vad, szereti, nekünk is jó séta, főleg ilyen szép időben mint ma.
A tározónál meglepetés várt, két hattyú úszkált a vizen, ami itt az Alföld közepén nem túl gyakori.
Csak távolról mertem fotózni, nem akartuk zavarni őket.
Migrén piercing update:
Három hete vannak bent és azóta elkerült a fejfájás pedig brutális frontok voltak.
Egyszer éreztem , hogy mintha el akarna indulni, de aztán nem lett belőle semmi.
Berakás előtti hétvégén nagyon durva rohamom volt, szédülés, fájdalom, homályos látás, , akkor döntöttem el, hogy még egy ilyet nem akarok végigcsinálni, se gyógyszert szedni.
Nagyon örülök, jövő héten ki lesznek cserélve valami szebbre az ékszerek és akkor jutalomból veszek mellé új fülbevalókat is .
De jó, hogy működik! Majd mutasd meg, milyen új piercingeket választottál!
Nekem is szokott migrénes fejfájásom lenni, de közel sem ilyen heves rohamok.
Tartok tőle, hogy nem lesz túl csajos, mert egy tetováló stúdióban rakták be őket és ahogy nézegettem a dobozban azok amik voltak hááát inkább a “ kemény motoros gyerek vagyok átszúrt mellbimbóval” kategóriában indultak.
Nem tudom milyen vastag van bent, ha meglesz az infó lehet inkább rendelek netről, nagyon szépek vannak, egyelőre az is megfelel ha gyógyultnak leszek nyilvánítva seb ügyileg.
A mai napomat tökéletesen illusztrálják az alábbi képek. Kissé megnyugtató volt a tudat, hogy nemcsak én kuvikoltam hajnal egy-kettőig a tévé előtt sorozatokon nyámmogva, a főnököm akkora táskákkal a szeme alatt jött be, hogy megijedtem tőle (lehet, hogy fel kellett volna ajánlanom egy golyós szemkörnyékápolót), az egyik ügyfelemmel meg hamar áttértünk A nagy pénzrablás kitárgyalására.
Az a cica