Off topic: Csak a pozitív!

Hát akkor meg még inkább nincs értelme erre pénzt áldozni szerintem… :smiley:

1 Likes

Hát, sehogy sem jó. Ameddig nem lesz ingyenes a PCR, addig tényleg mindenki csak meggyőződése szerint ápolgatja a lelkét…

1 Likes

Most láttam, hogy az e-spejz.hu oldalon lehet venni hagyományos konzum szaloncukit. Nem is veszélyes az ára, mert 2880 Ft/kg.

1 Likes

Na, jól telepakoltam a kosaramat minden finomsággal, eljutok a fizetésig és kiderül, hogy csak 3 megyébe szállít a cég (Vas, Zala, GY-M-S megye)… :joy::joy:

Köszi a tippet!

IMG-25671e607033c3d0589b5370dc038af8-V

15 Likes

Boldog karajcsont! :meat_on_bone: :grin: :christmas_tree:

10 Likes

Képzeljétek megtaláltam két olyan nacimat, amit nagyon szerettem, csak meghíztam és nem tudtam hordani. 3 éve összeszedtem minden olyan ruhám amin a “jó lesz majd, ha lefogyok” és levittem egy adományboltba, mert csak frusztráltak. (Mondanom se kell, azóta sikerült lefogynom :smiley: )

Azt hittem ezt a két nacit is odatettem, de nem! Szerencsére megmaradtak egy másik szekrényben, párom inge alatt voltak :sweat_smile: :star_struck:
Úgy örülök, hogy meglettek, azóta se találtam ilyen szuper gatyókat. A legjobb kariaji :christmas_tree: :rofl:

17 Likes

Sziasztok! Boldog karácsonyt! Kicsit megkéstem, de éppen költözöm. Nem túl pozitív ez, inkább én jövök egy kis pozitív hangulatért. Sajnos az egész életem megborult két hete, most éppen átadom a testi-lelki helyem egy másik hölgynek, aki talán majd okosabban csinálja a dolgokat, mint én. Most erről nem tudok többet írni, csak jólesett kicsit ventilálni.

20 Likes

Sok erőt kívánok Neked ehhez a nehéz időszakhoz! :heart:

1 Likes

Köszönöm :heart:

1 Likes

20211226_140328
Eddig olyan büszke voltam rá, de most 3 nap után feltűnt neki, hogy itt a karácsonyfa.

16 Likes

Szomorú helyzet, főleg éppen most. :pensive:

Tudom, hogy most még hihetetlen, de eljön az idő, amikor örülni tudsz annak, hogy most véget ért valami.
Minden vég egyúttal egy új kezdet.

8 Likes

Kitartást és mi itt vagyunk neked! :heart:

5 Likes

Azt kívánom, hogy sikerüljön hamar visszanyerni az egyensúlyodat! Szurkolok! :heart:
Ha pedig már tudsz írni róla, személy szerint szívesen elolvasom mi történt és hogy vagy.

6 Likes

Kitartást és sok erőt kívánok!

2 Likes

Egy :dizzy: - ot küldök Neked és sok erőt kívánok, remélem hamar túl leszel ezen a nehéz időszakon.

2 Likes

Lélekben Veled vagyunk. Az idő sokat fog segíteni, addig kitartást kívánok! :heart:

1 Likes

Nagyon drágák vagytok, köszönöm szépen. :heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:

3 Likes

Sok erőt neked. :heart:

1 Likes