Hát akkor meg még inkább nincs értelme erre pénzt áldozni szerintem…
Hát, sehogy sem jó. Ameddig nem lesz ingyenes a PCR, addig tényleg mindenki csak meggyőződése szerint ápolgatja a lelkét…
Most láttam, hogy az e-spejz.hu oldalon lehet venni hagyományos konzum szaloncukit. Nem is veszélyes az ára, mert 2880 Ft/kg.
Na, jól telepakoltam a kosaramat minden finomsággal, eljutok a fizetésig és kiderül, hogy csak 3 megyébe szállít a cég (Vas, Zala, GY-M-S megye)…
Köszi a tippet!
Boldog karajcsont!
Képzeljétek megtaláltam két olyan nacimat, amit nagyon szerettem, csak meghíztam és nem tudtam hordani. 3 éve összeszedtem minden olyan ruhám amin a “jó lesz majd, ha lefogyok” és levittem egy adományboltba, mert csak frusztráltak. (Mondanom se kell, azóta sikerült lefogynom )
Azt hittem ezt a két nacit is odatettem, de nem! Szerencsére megmaradtak egy másik szekrényben, párom inge alatt voltak
Úgy örülök, hogy meglettek, azóta se találtam ilyen szuper gatyókat. A legjobb kariaji
Sziasztok! Boldog karácsonyt! Kicsit megkéstem, de éppen költözöm. Nem túl pozitív ez, inkább én jövök egy kis pozitív hangulatért. Sajnos az egész életem megborult két hete, most éppen átadom a testi-lelki helyem egy másik hölgynek, aki talán majd okosabban csinálja a dolgokat, mint én. Most erről nem tudok többet írni, csak jólesett kicsit ventilálni.
Sok erőt kívánok Neked ehhez a nehéz időszakhoz!
Köszönöm
Eddig olyan büszke voltam rá, de most 3 nap után feltűnt neki, hogy itt a karácsonyfa.
Szomorú helyzet, főleg éppen most.
Tudom, hogy most még hihetetlen, de eljön az idő, amikor örülni tudsz annak, hogy most véget ért valami.
Minden vég egyúttal egy új kezdet.
Kitartást és mi itt vagyunk neked!
Azt kívánom, hogy sikerüljön hamar visszanyerni az egyensúlyodat! Szurkolok!
Ha pedig már tudsz írni róla, személy szerint szívesen elolvasom mi történt és hogy vagy.
Kitartást és sok erőt kívánok!
Egy - ot küldök Neked és sok erőt kívánok, remélem hamar túl leszel ezen a nehéz időszakon.
Lélekben Veled vagyunk. Az idő sokat fog segíteni, addig kitartást kívánok!
Nagyon drágák vagytok, köszönöm szépen.
Sok erőt neked.