Melyik lesz ill. hová szùratod? Èn nagyon règen tragust szerettem volna, csak divatbòl, mert ott tetszett.Ha tudtam volna, hogy migrén ellen segìt, màr règen megcsináltattam volna.
Migrén és shenmen lesz mert az erősíti a migrén hatását.
Egyszerű ékszerekkel gondoltam , majd meglátom miből lehet választani, ha beforrt utána lehet cserélgetni is.
Kész is, rosszul tudtam a neveket a piercer kinevetett
A tragus az amelyikben a banán forma van, a shenmen pedig felül a pötty.
Most csak ilyen egyszerűt rakott bele ezzel fog gyógyulni , ha beforrt akkor cseréli kövesre☺️
Akkor èn is keverem őket, azt hittem, ez a tragus:
Nem tudom mi az de most biztosan nem kell , mert marhára fáj a fülem
Van, ahol ezt jelölik tragus-ként. Akkor én sem értem
Ez a tragus, nem kevered!
Nekem mindkét fülemben van, duplán, azaz 2 piercing/fül.
Iszonyatosan fájt a fejem, tömtem magamba a fájdalomcsillapítókat. Amióta megvannak, azóta mintha elvágták volna a fájdalmat, nem fáj a fejem egyáltalán. (Kopp-kopp)
Mostmàr nekem is muszàj-- kell . A kèrdès milyen anyagbòl?
Először orvosi fémből, ha jól tudom. Utána gondolom lehet egyéb nemesfém.
A köldökpiercingemnèl allergiàs voltam az orvosi fèmre. Fülbevalònàl arany, ezüst ès 1 òràra rà vörösödik a fülem ès viszket…Màshol - gyűrű, karkötő, lànc - a nemesfèmek nem okoznak semmit. Talàn a titàniumra nem reagàltam.
Uff, akkor nem szóltam. Biztos van itt más, aki tudja mi jöhet akkor a porcba.
Igen titàniumot raknak itt elsőre, utàna nèztem, mert az nikkelmentes , szrem arra voltam allergiàs.
Sima piercing stùdiòban csinàltattàtok vagy ehhez vmi szakosodott emberke kell hogy eltalàlja a pontokat?
Én itt voltam :
http://elvistattoo.hu nem tudom hogy, hol- ki - milyen képzettséggel, gyakorlattal dolgozik , én tapasztalt 20 éve a szakmában lévő piercerrel készíttettem , szabad kézzel csinálta , mert olyan pici a fülemnél az a rész ahova bökni kell, hogy esélye sem volt fogóval megfogni.
Nagyon örülök neki, remélem használ is, eddig a menetrendszerinti “ hétvégi fejfájás” nem érkezett meg
Volt kollégás karácsonyunk, amin mindenki megkapta valaki csomagját karácsonyi díszek témakörben. Az enyémben volt egy összerakható mézeskalácsház, tegnap meg is csináltam. Nem lett tökéletes, de nekem tetszik.
Ez ehető?
Igen, minden eleme az, de nem fogom megenni.
Ez milyen kedves!
Máris nyertél ezzel az új munkahellyel
Végre másfél év után lekerült a fogszabályzóm!!
Persze most jöhet a retainer, de az már nem lesz olyan vészes.