Off topic: Csak a pozitív!

Köszönöm :blush:

A benti díszek 90%-a még dobozban van, de a következő 1-2 napban majd előveszem őket. Idén a manók ellepik a lakást :slightly_smiling_face: nagyon szeretem őket, úgyhogy van néhány :smiley:

2 Likes

Igazán meghitt és szuper a kézügyességed! :heart_eyes:

1 Likes

Én egy ilyet vettem a bejárati ajtóra, de a fiúk azt mondták, ne tegyük ki, nehogy ellopják (sajnos volt már rá precedens). :slightly_smiling_face: :see_no_evil:
Úgyhogy a falra kerül majd, vagy az ő szobájuk ajtajára.

IMG_20211122_170841

23 Likes

Köszönöm :relaxed: Azért kellett egy sablon hozzá, nem ment volna minden. A pálcikaember és a vonalas házikó az én világom :smiley:

3 Likes

Ez de aranyos :slight_smile: Szerintem lakáson belül is öröm lesz ránéznetek :slight_smile:

Ma este masszázsra megyek , több technikát is alkalmaz a hölgy, nagyon hatásos, kezelés után 5 cm- el magasabbnak érzem magam és könnyűnek. Havonta kellene járni, de nyáron mindig rossz vagyok és hanyagolom, ősszel kerülök csak elő, de ilyenkor van, hogy hetente megyek.
Ma egész nap ennek örülök és várom az estét.:relaxed:

18 Likes

Én is voltam nemrég masszázson hosszú kihagyás után, az egyik legjobb dolog a világon! :heart:

9 Likes

Azt leszámítva, hogy rühellem ha idegenek hozzám érnek és közben meg másnap is nagyon fáj, ezen kívül sokba kerül , IGEN .
:rofl:

2 Likes

Én csontkovácshoz járok aktívan, ha tudtam volna, hogy ilyen jó, hamarabb megyek.

3 Likes

Én tegnap voltam és alig vártam, hogy végre hat óra legyen. Harmadik próbálkozásra találtam meg az ideálisat.

4 Likes

Csontkovácstól én elszaladtam , szó szerint.
23 másodperc után kérdeztem hogy mivel tartozom, mondta , hogy semmivel és ennyiben maradtunk.:grinning:
Pedig tudom, hogy jó dolog és ajánlottak is azóta mást de még nem vettem rá magam, hogy elmenjek.

2 Likes

Most én is bejelentkeztem masszázsra, meghoztátok a kedvem. :smiley: Csak reménykedem, hogy jó lesz, de nagyon jókat írnak az illetőről, és még drágának sem drága. :smiley:

4 Likes

Majd írd meg milyen volt :slight_smile:

1 Likes

Ha masszázs, akkor nálunk a balinéz a nyerő! Ez tulajdonképpen egy fajta nyirokmasszázs. Már vagy 5 éve járunk hetente Vecsésre ezért :wink:
https://thaimasszazsvecses.hu/

5 Likes

Ha ez a lomi- lomi akkor tegnap ilyet is csinált nekem a masszőröm :relaxed:

1 Likes

Èn most akupunktùràra járok, derékfájás miatt felìrta a doki. Nagyon jò, 20 perc zavartalan nyugi, se kutya, se gyerkőc, se telefon. Masszìrozni a párom szokott, ha rá bírom venni. :grin: Ha fáj a fejem, akkor kimasszìrozza a fàjdalmat is .Ma is migrènes volt a fiam ès addig masszìrozta pàrom, hogy bealudt. Már többször emlìtettem neki, hogy fizetek ,:rofl: csak hetente nyomkodjon àt, mert hihetehlenül be tudok feszülni. Ìgy Karàcsony előtt a 8 alkalom tökèletes lesz kicsit lazìtani.

3 Likes

Következő küldetésem holnap reggel a migrén piercing szúratása,régóta érdekel és mivel érintett vagyok a témában kipróbálom. Egyelőre csak a jobb fülembe rakatok , mert az oldalamon alszom és hetek múlva lesz csak gyógyult, egyszerre két fülem ne legyen sebes.
Majd beszámolok a hatásáról, a botoxnál nagyon reménykedtem, hogy erre IS jó lesz , de sajnos nem lettem kevésbé fejfájós.

1 Likes

Kìvàncsian vàrom a beszámolòt. Remèlem használni fog! :sparkling_heart:

1 Likes

Muszáj lesz neki :slight_smile: nagyon várom és boldog vagyok, hogy szereztem időpontot egy ismerősöm által, mert hónapokra előre tele vannak mindenhol.

1 Likes