Off topic: Csak a pozitív!

Én az ár mellett, kicsit a használata miatt is aggódom, erős napon is működik, egy napra elég egy bugyi? Elnézést, ha egy kicsit illetlen a kérdés :sweat_smile:, én még ezzel kapcsolatban sosem olvastam semmit. Pedig annyira tetszene az ötlet, én szivesen beruháznák majd rá, főleg kényelmi okokból.

Egy napra elég egy bugyi szerintem, erős napon is működik, mást nem használok mellé, amikor rajtam van. :slight_smile:

1 Likes

@macooka , szuper, köszönöm :)).

1 Likes

Sziasztok!

Ide még soha nem írtam, de múlt héten jártam Münchenben, amit nagyon feltöltött. :slight_smile: Főleg, hogy az egyik kedves barátnőmet látogathattam meg.

https://beautyminimalist.hu/utazas/5-nap-munchenben/

5 nap Münchenben

15 Likes

Imádom Münchent :heart_eyes::heart_eyes:.

2 Likes

Az újdonságokkal valahogy mindig szkeptikus vagyok. Ezen mondjuk sokat gondolkoztam, de annyira nem tudom elképzelni. Magamból indulok ki, hogy nekem mindig brutális. Rettegnék, hogy átázom.

1 Likes

Igazából megvan adva, hogy egy bugyi mennyit bír ki, hány milit vagy hány tamponnyi mennyiséget. Ha nagyjából tudod amúgy hogy bizonyos napokon miből mennyit használsz, akkor nem lehet nagy baj szerintem :slight_smile: Nekem is elég erős néha a vérzésem.

3 Likes

Felvettek a melóra, amire szerettem volna, 22-én kezdek :slight_smile:

29 Likes

Gratulálok, sok sikert! :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Juhé, érdemes volt ugrani :ok_hand:
Gratulálok, sok sikert!

1 Likes

Sok sikert!

1 Likes

Sok sikert! :slight_smile:

1 Likes

Kőszönöm csajok, szurkoljatok, hogy minden jó legyen. :slight_smile:

8 Likes

Gratulálok az új helyhez és megy a drukk :crossed_fingers: :heartpulse:

1 Likes

Bár továbbképzésre kellett menni, legalább nem egy unalmas irodában töltöttük az időt. Teljesen feltöltődtem hétvégén. :slight_smile: :blush:

Danubius Hotel Helia bejárat

https://beautyminimalist.hu/utazas/ket-nap-egy-ejszaka-a-danubius-hotel-heliaban/

8 Likes

Nem tudom, ki hogy van vele, de én idén már október végén csak a karácsonyra tudtam gondolni. Ma párommal feldíszítettük az udvart fényekkel, és a benti dekoráció is zöld utat kapott. A cicák miatt az ablakot nem nagyon lehet dekorálni, de idén megpróbálkoztam a krétafilccel. Tökéletesnek nem mondanám, de úgy feldobja a kedvem, amikor csak ránézek :blush: a koszorú tavalyi, amit találtam itthon, azt tettem rá :blush:
20211128_171106

27 Likes

Szerintem nagyon szép!

Idén valamiért én is jobban várom a szokásosnál a karácsonyt. Vagy talán nem is jobban várom, inkább a hangulatom olyan.
Péntek este meg megnéztem az Erkelben a Diótörőt, na hát azóta meg teljesen… :grinning:

9 Likes

Jajj de nagyon meseszép!!! :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Nagyon hangulatos lett szerintem❤ Mi is feldíszítettük a lakást, végre előszedhettem a kis karácsonyos kacatkáimat, vannak világító díszek, kis figurák, gyertyák, mécsestartók, ablakdíszek, miegymás, és ilyenkor elpakolok egypár más dísztárgyat, és ezeket rakom ki helyettük. Ez a kedvenc időszakom az évben.

2 Likes

De jó, hogy akkor nem vagyok egyedül az érzéssel :blush:

1 Likes