Off topic: Csak a pozitív!

Hajrá társkereső oldalak! Én is ott találkoztam a párommal és házasság lett a vége :smiling_face_with_three_hearts:
Vicces, hogy egy kegyes hazugágnak köszönhetjük az ismeretséget: szigorúan 40 évig volt beállítva a keresőm, ebbe ő “pont belefért”. 2 hónappal később, az első közös repjegyvásárlás alkalmával derült ki, mikor a személyiét akartam bepötyögni, hogy mi a gyanús sunnyogás oka: 43 éves volt! :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: de nem merte elmondani, olyan határozottan kifejtettem az első randinkon, milyen jó, hogy belefért a limitbe :rofl:
Szóval látszik, nem csak a csajok szépítenek…

21 Likes

Jó hallani több ilyen pozitív társkeresős sztorit :blush:
Én is ott ismertem meg a páromat, már majdnem 8 éve vagyunk együtt. Anyukám is társkeresőn ismerte meg a mostani férjét, ők is 8 éve vannak együtt. :slight_smile:
@koalace nagyon örülök nektek, még sok-sok boldog napot, hónapot, évet kívánok nektek együtt :blush:

10 Likes

De jó, jogy másnak is vannak ilyen pozitív kimenetelű sztorijai! :blush: Teljesen rendbe vannak a társkeresők, csak jol kell őket tudni használni, szűrni kell erősen. Mindig azt vallottam, hogy a társkeresőn is csak a közöttünk jaro emberek vannak, nem kell túl misztifikalni.
Sok boldogságot kívánok Nektek is legalább még 100 évig. :blush:

5 Likes

Gyönyörű pár vagytok! :))

1 Likes

Köszönjük szépen!:smiling_face_with_three_hearts:
Nezetelek már Benneteket, milyen szép par vagytok! :blush: Sokáig legyetek ilyen boldogok! :heart:

1 Likes

Oh, köszönjük szépen! :heart::smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Sok boldogságot nektek :heart_eyes: Mi most leszünk 3 éve együtt a párommal novemberben. :blush:

4 Likes

Köszönjük szépen! :blush: Szívből gratulálok Nektek! :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Köszönjük szépen :blush:

1 Likes

@koalace: Köszönjük szépen! Nektek is sok boldogságot! :smiling_face_with_three_hearts:
Mi még a párom.hu meg a randivonal időszakában ismerkedtünk meg, pont lemaradtunk már a tinderről és egyéb újdonságokról, de akkor is azt mondtam magamnak: beállítom az összes szűrőt és még így is marad vagy 3.000 potenciális jelölt, akkor találjak már valakit! :laughing:

4 Likes

Akkor én is beszállok, párom és én 5 éve boldogítjuk egymást :)). Csodás együtt létezni :relaxed:.

9 Likes

IMG_20211029_145848
Pénteken volt az utolsó napom a munkában, ezzel a csokorral búcsúztattak, ami meglepett, de jólesett. Most még furcsa, hogy nem kell holnap bemenni, de remélem nemsokára találok egy jobb helyet.

25 Likes

De jó olvasni ezeket a történeteket :blush: Mi a szalagavatóm utáni after party-n ismerkedtünk meg, ahova semmi kedvem nem volt elmenni, nagyon rossz passzban voltam. Hab a tortán, hogy őt azért hívta meg a baráti társaság, hogy összehozzák az egyik barátnőmmel. Ő viszont rám figyelt fel, ami azonnal kölcsönös volt. Ennek pedig már 12 éve. :blush:

8 Likes

Most élvezd ki a pihit, töltődj fel, az új lehetőségek pedig megtalálnak majd :wink:

2 Likes

Először rendeltem a ModiBodiról (https://eu.modibodi.com/) és a következő kis üzenetet kaptam a csomagban. :slight_smile:
20211103_084431

Feldobta a napomat. :blush:
Egyébként kb. 1 éve kérdeztem itt a menstruációs bugyikról, amit aztán végül ki is próbáltam és nekem nagyon jó döntésnek bizonyult. Nem csak környezetkímélő, de sokkal kényelmesebb is, mint bármi, amit eddig használtam. Szóval én csak ajánlani tudom. Vannak Redy bugyijaim is (https://thisisredy.com/), de gondoltam most kipróbálom ezt, mivel a választék sokkal nagyobb. Szerencsére egy hét alatt itt volt és szupernek tűnik a bugyi. :slight_smile:
(bocsi az OFF-ért :smiley: )

13 Likes

De cuki ez az üzenet! :blush:

Megnéztem az oldalt is, annyira üdítő, hogy mindenféle modell van és nincs agyonretusálva a testük. Pl a kis patik a combján az egyik lánynak… :slight_smile: Olyan valós és emberi :slight_smile:

(Most már tényleg rá kéne szánnom magam egy ilyen bugyi kipróbálására)

4 Likes

Nekem is időbe telt, mert hát nem olcsó mulatság, az tény. :smiley: De úgy voltam vele, hogy egy befektetés, ami remélhetőleg megtérül, és nekem így is lett. :smiley:

2 Likes

Örülök, hogy bejött a dolog, most már tényleg túl kell tennem magam az árán :smiley:

2 Likes

Csatlakozom, mi is társkeresőn ismerkedtünk meg a párommal (konkrétan Tinderen :smiley:). Még csak fél éve vagyunk együtt, de már összeköltöztünk és minden nagyon szuper, sosem volt még ennyire kiegyensúlyozott kapcsolatom :blush:

A menstruációs bugyikat én is régóta nézegetem, de mivel valószínűleg el kell búcsúznom a menstruáció “örömétől”, nem hiszem, hogy nekem megérné beruházni rá.

1 Likes

Gratulálok Nektek, sok boldogságot!:slight_smile: Nincsen semmi baj a Tinderrel, csak jól kell tudni használni.:slight_smile:

1 Likes