Ma sikerült a forgalmi vizsgám, ez volt a második!
Gratulálok!
Gratulálok!!!
Gratulálok!
Gratulálok!
Nekem is bekövetkezett egy fordulat munka téren a héten. Ugyanott vagyok, viszont előléptettek csoportvezetőnek. Nagyon izgulok, elég kemény, viszont szuper a csapat. Ráadásul a közvetlen irodai kollégáim is nagyon örülnek és támogatnak, abszolút semmi féltékenység nincs. Igazából ők adják a legtöbb erőt a család mellett
Csak az lesz nehéz, hogy külön irodába kell költözöm tőlük.
Sok sikert a továbbiakban is!
Sok sikert! :))
Gratulálok !
Szívből gratulálok!!!
@Kokapu Annyiszor jöttek szembe velem az Instagramodon megosztott teljesített hetek, hogy múlt héten én is előfizettem a Fitify-ra (méghozzá 1 évre, hogy ne tudjam elsunnyogni ). Nagyon remélem, hogy leszek legalább feleannyira kitartó, mint te! Köszönöm a motivációt!
Te már a harmadik, vagy negyedik ilyen ismerősöm vagy, azt hiszem, jutalékot kellene kérnem.
Használd egészséggel, csak egyet ne felejts el: tornázni nem tornázik helyetted, azt neked kell.
De én imádom, és főleg azt, hogy van hatása. Pl. ma végre sikerült megcsinálnom egy olyan gyakorlatot a fitballal, amit eddig nem tudtam, mert mindig legurultam.
Valóban megérdemelnéd a jutalékot ezek szerint!
Nagyon ügyes vagy, biztos jó érzés mind ügyesebb lenni és hát a tükörben is látni a változást. Egyelőre nagyon élvezem, remélem valóban ki fogok tartani mellette
Tegnap este a Zeneakadémián egy olyan csodálatos hangversenyen voltam, hogy legalább háromszor beleborzongott a gerincem.
Aaa úgy irigyellek
Most raktam össze, végre rendes helye lesz a sminkeknek.
Nem akarok ömlengeni, de szerelmesek vagyunk, mint a ház! Pedig azt hittem soha nem találom már meg a másik felem.
Örülök hogy jöttetek össze? Mesélj!! Én 9 és fél éve vagyok szerelmes
Köszönjük, mi is örülünk!
Tarskeresőn ismertük meg egymást 3 éve, ismerősöm lett facebookon, de végül sose találkoztunk, max névnapon, szülinapon köszöngettük egymást.
Aztán most nyáron ahogy szakítottam az exemmel, rá két napra rám írt teljesen véletlenül, hogy lenne e kedvem bringazni, mert latja sportolok. Mondtam, hogy nem lennék tul kellemes társaság, mert most szakítottam, a szülinapomon, úgyhogy nem bringazok sorry… Aztán addig-addig beszélgettünk, hogy csak randiztunk, ami nagyon jol sikerült. De később csak elküldtem több randi után, mert nem voltam túl az exemen, tök üres voltam. De nem adta fel, udvarolt, jött mint az ukrán front es egymásba szerettünk.
Gratulálok Nektek, még 100 év szerelmet!