Off topic: Csak a pozitív!

Nagyon jó döntés! Párom is sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb mióta otthagyta az előző munkahelyét :). Azóta egy sokkal szuperebb helyen van :). Sokkal jobb lesz így az életed :slight_smile:, gratulálok és sok sikert kívánok egy jó munkahely megtalálásához, remélem öröm lesz számodra ott a munka :slight_smile: :crazy_face:.

2 Likes

Nekem is mostanàban zajlik az " elválás!" de közös megegyezèssel, mert a betegségeim miatt nem tudok visszamenni. Pozitìv csalòdás, teljesen normàlisak , sőt a szabimat is kifizetik. Az előző kilèpőknek mindig kiadtàk , nem fizettèk ki.

9 Likes

Engem meg behívtak interjúra oda, ahova szerettem volna. :slight_smile:

20 Likes

Juhúúú, szurkolunk!

2 Likes

Képzeljétek, nővérem jövő hónapban New Yorkba költözik!
Az is nagy öröm, hogy felvették egy elég komoly munkahelyre, amit nagyon szeretett volna. De rám nézve sokkal fontosabb, hogy mennyi sminket jelent ez! :smiley: Vámmentesen! Nagyon remélem, hogy majd én is meglátogathatom.

26 Likes

A legjobb döntés volt otthagyni az előző melót!

2 Likes

:rofl:Azèrt ne rendelj vele egyszerre egy egèsz bőröndnyit , mert ott is van valami àrhatàr. Nem akarok hülyesèget mondani de talàn vmi 150-300 dollàr közöttire emlèkszem? De lehet magasabb.

1 Likes

Holnap kapom meg az első “fizetést” :D.

13 Likes

Igen, tudom, meg sajnos a pénztárcám sem olyan mély :smiley: De majd óvatosan ez meg az be fog csúszni… :slight_smile:

1 Likes

Feltétlenül vegyél majd magadnak vmi maradandót, ami erre a napra emlékeztet!

4 Likes

Igen! Ez nagyon jó ötlet!
Én anno anyukámtól kaptam egy nagyon szép pénztárcát erre az alkalomra, nagyon kedves gesztus volt :smiling_face_with_three_hearts: és utána legalább 5 évig még azt használtam!

5 Likes

Egyik kis tanítványomtól kaptam, mert segítettem neki az ének dolgozatban hogy hogy gondolkodjon :slight_smile:. Nagyon aranyos, igazából nem is a csokinak örülök, hanem hogy gondolt rám :). Nem akartam elfogadni, de egyfolytában a kezembe nyomta :). Szinte minden héten van sok olyan pillanat, amikor azt mondom na ezért megéri tanárnak lenni :).

IMG_20211012_194808

27 Likes

Egy hosszú hétvégét töltöttünk most Bajorországban a barátom öccsénél, imádtuk, csodaszép helyek vannak! És sikerült a Disney-kastélyt is megnézni. :slight_smile: IMG_20211015_164523

24 Likes

Örülök, hogy sikerült napos időt kifognotok ! Akkor tènyleg jòkat lehet tùràzni, de ha esik…

1 Likes

Igen, nagy szerencsénk volt, mind a 3 nap csodálatos időt fogtunk ki. :slight_smile:

2 Likes

Miért volt mérgező? A munka vagy a közösség?
Én eddig egyszer mondtam fel, valószínűleg több nem lesz :joy: de nagyon nagy felüdülés volt, mintha börtönből engedtek volna szabadon :slight_smile:

3 Likes

@Dius5, ugyanezt éreztem az egyetemen. Mióta online oktatás van, és már online van majdnem 2 éve, teljesen rendbe jöttem lelkileg. Most is online oktatás van nekem (mert figyelembe veszik, hogy Esztergomban tanítok és nem várják el, hogy a hétfői egyetemi órák miatt bejárjak Szombathelyre, ugyanis hétfőnként vannak már csak egyetemen óráim.) Hatalmas pozitívum ez nekem! Sokkal több időm van, és nem érzem azt, hogy szívás az élet :D. Lelkileg is szarul érezném magam, meg el is fáradnék ha hétfőnként 10 órát utaznék…

7 Likes

A hétfő mindenkinek hétfő :joy: ilyen távolságú utazásokkal akkor neked triplán “hétfő” volt :frowning:

1 Likes

Mind a kettő sajnos már a végére, de leginkább az egyik főnök. Nekem ez a negyedik felmondásom, de mibdegyik előtt ugyanúgy izgultam. :sweat_smile:

2 Likes

Sok barátom mesélte már hogy vannak ilyen főnökök, egyszer én is tapasztaltam… Valahogy azt érzem velük kapcsolatban hogy az otthoni, vagy kiskori bármilyen feszültséget a későbbi alkalmazottakon vezetik le… Ez nem összekeverendő ha hirtelen stesszben viselkedik úgy, de ha folyamatosan elnyom az elég ciki(ő részéről)
Izgulni én nem izgultam… Spontán és vicces volt :joy: