Off topic: Csak a pozitív!

Szeretem én is nagyon. Pesten csak így lehet hozzájutni finom termelői gyümikhez zöldségekhez. Sikerült igazi házi kovi ubit is vennem így, olyan otthon íze van :smiling_face_with_three_hearts:

3 Likes

Kipróbáltam a “barackos joghurtot”, nagyon-nagyon finom :slight_smile:.

2 Likes

Egészségedre, örülök, hogy ízlett :blush:

1 Likes

Már ekkorák :).

IMG_20210728_130815

IMG_20210722_163248

IMG_20210728_130848

IMG_20210703_164525

IMG_20210716_112613

17 Likes

Az az ezüst az első képen! :heart_eyes_cat:

1 Likes

Mennyi szép cicc!! :heart_eyes_cat::heart_eyes_cat:

1 Likes

20210703_205235 20210722_210240 20210725_171039 20210704_182921 20210710_122846~2 20210721_190944

Itt meg a miénk! :heart:

18 Likes

@Bianka, de kis rosszcsont :smiling_face_with_three_hearts:, imádnivaló :). Milyen sokat nőtt :slight_smile::heart_eyes_cat:.

1 Likes

@Szandika124 @Bianka de édes cicáitok vannak :heart_eyes_cat: :revolving_hearts:

2 Likes

Csak 1, de nem tudtam melyik képet tegyem fel róla mert imádom. :smile::smile:

1 Likes

Jó látom Szandika is szerepel az üzenetben :smile:

2 Likes

Igen, mert mindkettőtöknek édesek a cicái, ugyanúgy összevissza puszilgatnám mindet :relaxed: :blush:

2 Likes

Másfél év után ma vezettem először közúton. :blush:
Nekem ez nagy szó, mert 5 éve van jogsim, azóta jó, ha 50 km-t vezettem. Bevallom elég beszari vagyok, és most sem mentem túl nagy távot, de nem bénáztam annyira, úgyhogy most egész boldog vagyok. :blush:
Most már tényleg rutint kell szereznem, mert páromnak most vettünk egy autót, úgyhogy nekem is lett sajátom így, nincs kifogás… :roll_eyes::grin:

16 Likes

Juj de izgalmas! Belefogsz jönni! :slight_smile:
Én februárban kezdtem el szinte napi szinten vezetni, Budapesten belül + vidékre minden nap kb. 150-180 km-t. Eleinte nagyon beszari voltam én is, mindentől féltem, ráadásul még ködös volt akkoriban reggel és este is, vagy esett az eső… De aztán nagyon megszerettem a vezetést, úgy érzem bele is jöttem. Most nem vezettem már kb. egy hónapja, hiányzik is. Sajnos ez most így marad egy darabig.

6 Likes

A próféta szóljon belőled! :smiley:
Igazából úgy érzem a figyelmemmel nincs gond, tudok is előrelátó és előregondolkodó lenni, a helyzeteket is elég jól átlátom. A probléma a váltókezeléssel van, sokszor annyira át kell még gondolnom, hogy miből hová váltok vissza, hogy nagyon zavar. De hát nyilván ezt más nem adja meg, csak a rutin, amit a fotelből nehéz megszerezni… :smiley:
De amúgy nagyon biztató amit írsz, remélem én is belejövök hamarosan és szeretni fogom, mert most kissé még fogcsikorgatós. :smiley:

4 Likes

Hát, ez a váltó téma nagy para, én megmondom őszintén nem is tudtam megbírkozni vele. Semmi gondom a forgalomban, de a váltás érzéke egyszerűen nem akart megjönni, a jogsit is borzasztó nehezen tettem le emiatt. Egy ideig hagytam, hogy az apám *asztasson, aztán vettem egy nagy levegőt, közöltem, hogy köszönöm, de eladhatja a kocsim, nekem ez nem kell, ha valaha lesz másik, csakis automata. Ez 23 éves koromban volt, utána jött 6 év kihagyás. Eldöntöttem, hogy ha egy egész kontinens nem érzi kellemetlenül magát attól, hogy automatát vezet, akkor én sem fogom hagyni magam. Azóta boldog automata sofőr vagyok, semmi gondom :wink: a vicc az egészben, hogy azóta apám is kizárólag automatát vezet, szóval bagoly mondja…

10 Likes

Én is azt mondom, hogyha automata váltós autóm lenne, valószínűleg semmi problémám nem lenne, de most kénytelen vagyok azzal dolgozni ami van… :smiley: De ki tudja, később talán én is amellett teszem le a voksom :blush:

1 Likes

@macooka, párom is “automata váltós kocsival szeli a dombokat”, azt mondja nem cserélné le semmi pénzért, nagyon megkönnyíti a vezetést :).

2 Likes

Nekünk is automata váltós kocsink van, ezerszer könnyebb vezetni. :pray:
Habár 14 éve van jogsim, sosem vezetek sajnos, most az automatával ismerkedem és annyira nagy segítség, nem kell izgulnom, hogy egy dombon vagy kereszteződésben lefulladok. :smile: Jobban tudok figyelni a forgalomra, táblákra. Szuper jó találmány.

3 Likes

Ma ilyennel csaltak mosolyt az arcomra🐻
IMG_20210807_162802022~2

19 Likes