Off topic: Csak a pozitív!

Nem tudom eldönteni, hogy maci vagy malacka de nagyon cuki:)
Úgy tetszenek az ilyen apró kedvességek.

2 Likes

Tegnapi: felmentem Egerben a Minaretre.
Nagyon régóta járunk oda, sosem mertem nekiindulni. Most viszont úgy éreztem, végre megvan hozzá a kondícióm, és a tériszonyom ellenére is azt gondoltam, hogy fel kell mennem.

Egyedül mentem, mert a fiúk lenn maradtak a szintén tériszonyos barátnőmmel. Nos, nem tudom, hogy korábban milyen lett volna, most 12 perc oda-vissza és fent körbe járva elég volt, és meglepődtem, mert ki sem nagyon pirultam.
Fent tényleg alig mertem körbe menni, de végül ezt is legyőztem. :slightly_smiling_face:

IMG_20210806_132948

24 Likes

Hétfőn voltunk az állatkertben végre. Ma volt kis időm átnézni a fotóimat és néhány közülük mosolyt csalt az arcomra, gondoltam megosztom Veletek is. :slight_smile:
P1010264 P1010275 P1010312 P1010366 P1010403 P1010406 P1010456 P1010479 P1010508 P1010513 P1010557 P1010567 P1010580

25 Likes

Remek fotókat készítettél! :camera: Fényképezőgéppel vagy mobillal készültek?

1 Likes

Köszönöm szépen! :slight_smile: Fényképezőgéppel készültek a fotók, egy Panasonic Lumix Fz300 - al. Ez a smink mellett a másik hobbim, szerelmem. :slightly_smiling_face:

8 Likes

Van is érzéked hozzá, az látszik!

3 Likes

Kedves vagy, köszönöm szépen! Bár nagyon amatőr szinten vagyok még. :slight_smile:

Fantasztikusak! :heart_eyes: Profin fotózol! :+1: :+1: :+1: :trophy:

3 Likes

Köszönöm szépen! :heart:

1 Likes

Csodálatos képeket készítettél, imádom az ilyen állatos fotókat. :slight_smile: Némelyikük olyan, mintha épp mosolyogna :blush:

1 Likes

Természetfotósnak is elmehetnél simán, remek képek lettek!

1 Likes

@Brunettee, @Ralynna Köszönöm szépen! :slight_smile:

1 Likes

20210817_175043

Tudtam edzeni fél órát és a leselejtezett kozmetikumok is megtalálták a helyüket.

21 Likes

Szebb tust húz mint én :slight_smile:

2 Likes

Jaj de cuki. :star_struck:

Bakker! Azt a tusvonalat ő csinálta? Nagyon-nagyon ügyes!

Óh, de édes! :heart_eyes:

Nagyon szép a másik hobbid is, szerintem is van érzéked a fotózáshoz, nagyon klassz képeket hoztál! :blush:

3 Likes

Nagyon kedves vagy, köszönöm szépen! :blush:

1 Likes

Ma végtelenül sz… napom volt, ilyenkor szeretek boldog történetekre gondolni , mert felderítenek, erőt adnak. Hoztam Nektek egyet, hátha Ti is elmosolyodtok.
Még huszon- pár éves koromban volt egy tündéri jó fej és csodaszép barátnőm akire azóta is felnézek, mert nem csak kívül , hanem belül is ragyogó. Sajnos nem becsültem meg eléggé és 100%- ban az én hibámból elmaradt mellőlem. Egyik nap bent a munkahelyemen beszélgettünk egy kedves kollégámmal, kérdezte, hogy van- e olyan amit igazán bánok. Eszembe jutott Ő és akkor hangosan kimondtam, hogy milyen idióta voltam, megbántam és ha még egyszer az életben találkoznék Vele akkor bocsánatot kérnék.
Az Univerzum klikkelt, klappolt, hazafelé menet az Örsön megláttam , nem akartam elhinni, hogy ilyen van. Úgy sprinteltem utána , hogy majd kiköptem a tüdőmet mire utolértem.
Nagyon kedves volt, meghallgatott, mondta, hogy nem haragszik :slight_smile: Soha nem felejtem el azt az érzést , nagyon örültem és óriási kövek estek le a lelkemről.
Azóta nem kerestük egymást, mert ez már a múlt és azt hiszem szépen le is zártuk .

18 Likes