Nem tudom eldönteni, hogy maci vagy malacka de nagyon cuki:)
Úgy tetszenek az ilyen apró kedvességek.
Tegnapi: felmentem Egerben a Minaretre.
Nagyon régóta járunk oda, sosem mertem nekiindulni. Most viszont úgy éreztem, végre megvan hozzá a kondícióm, és a tériszonyom ellenére is azt gondoltam, hogy fel kell mennem.
Egyedül mentem, mert a fiúk lenn maradtak a szintén tériszonyos barátnőmmel. Nos, nem tudom, hogy korábban milyen lett volna, most 12 perc oda-vissza és fent körbe járva elég volt, és meglepődtem, mert ki sem nagyon pirultam.
Fent tényleg alig mertem körbe menni, de végül ezt is legyőztem.
Hétfőn voltunk az állatkertben végre. Ma volt kis időm átnézni a fotóimat és néhány közülük mosolyt csalt az arcomra, gondoltam megosztom Veletek is.
Remek fotókat készítettél! Fényképezőgéppel vagy mobillal készültek?
Köszönöm szépen! Fényképezőgéppel készültek a fotók, egy Panasonic Lumix Fz300 - al. Ez a smink mellett a másik hobbim, szerelmem.
Van is érzéked hozzá, az látszik!
Kedves vagy, köszönöm szépen! Bár nagyon amatőr szinten vagyok még.
Fantasztikusak! Profin fotózol!
Köszönöm szépen!
Csodálatos képeket készítettél, imádom az ilyen állatos fotókat. Némelyikük olyan, mintha épp mosolyogna
Természetfotósnak is elmehetnél simán, remek képek lettek!
Tudtam edzeni fél órát és a leselejtezett kozmetikumok is megtalálták a helyüket.
Szebb tust húz mint én
Jaj de cuki.
Bakker! Azt a tusvonalat ő csinálta? Nagyon-nagyon ügyes!
Óh, de édes!
Nagyon szép a másik hobbid is, szerintem is van érzéked a fotózáshoz, nagyon klassz képeket hoztál!
Nagyon kedves vagy, köszönöm szépen!
Ma végtelenül sz… napom volt, ilyenkor szeretek boldog történetekre gondolni , mert felderítenek, erőt adnak. Hoztam Nektek egyet, hátha Ti is elmosolyodtok.
Még huszon- pár éves koromban volt egy tündéri jó fej és csodaszép barátnőm akire azóta is felnézek, mert nem csak kívül , hanem belül is ragyogó. Sajnos nem becsültem meg eléggé és 100%- ban az én hibámból elmaradt mellőlem. Egyik nap bent a munkahelyemen beszélgettünk egy kedves kollégámmal, kérdezte, hogy van- e olyan amit igazán bánok. Eszembe jutott Ő és akkor hangosan kimondtam, hogy milyen idióta voltam, megbántam és ha még egyszer az életben találkoznék Vele akkor bocsánatot kérnék.
Az Univerzum klikkelt, klappolt, hazafelé menet az Örsön megláttam , nem akartam elhinni, hogy ilyen van. Úgy sprinteltem utána , hogy majd kiköptem a tüdőmet mire utolértem.
Nagyon kedves volt, meghallgatott, mondta, hogy nem haragszik Soha nem felejtem el azt az érzést , nagyon örültem és óriási kövek estek le a lelkemről.
Azóta nem kerestük egymást, mert ez már a múlt és azt hiszem szépen le is zártuk .