@Fiorentina, igen :D, köszönöm :).
Ma a Plitvicei nemzeti parkban voltam, ezzel egy régi álmom vált valóra. És nem csalódtam, varázslatos hely.
kKöszi Blanky és csajok a haj dícséreteket…kicsit rég jártam erre…
Amúgy mindig a hajam dicsérik, nekem nem nagy szám már, én megszoktam illetve a melós részét általában elfelejtik. Sok van = sok idő:heart_eyes: de azért imádom.
Amúgy az első képen én csináltam a hajam (99%-ban így hordom), a 2. fotó épp fodrász után készült 5 perccel.
én is vágyom ide:star_struck:gyönyörű!
Még posztolj légyszíves
14 éve jártunk itt anyukámékkal, bármikor visszamennék. Csoda egy hely
Hajókáztál vagy a pallókon sétáltál?
Olyan mintha Walt Disney álmodta volna meg, mesevilág, én is bármikor visszamennék.
Hajókáztam is, kisvonatoztam is, pallókon is sétáltam olyan 17-18ezer lépést. Klassz volt.
Akkor kimaxoltad az élményt, örülök, hogy jól érezted magad
Hú imádom ezt a helyet , Krk-ot (Kerka) is ajánlom, fürödni is lehet :). Nem tudom voltál-e Pulában ott Amphiteatrum is van, bár kisebb, mint a Római de nagyon szép.
A fürdést sajnos betiltották idei évtől mondjuk érthető is, hogy védeni akarják.
De azért anélkül is nagy élmény, én is imádom a vízeséseket Csoda helyek!
Igen régen lehetett fürdeni , emlékszem én is nagyon nehezen bírtam ki, hogy a pallókról ne csobbanjak annyira szép türkiz volt a víz.
Volt aki beleugrott, iszonyú bunkóság….
Szerencsére a természet nagyon jól tudja magát gyógyítani, pár év és lehet megint majd a kijelölt részen fürdeni.
“ Ez itt a kert!” ( Balatonboglár)
Au, de király.
Idén nem lesz nyaralás, az ok alább.
Cukorfalat! annyira imàdnivalòk kölyökkènt! is
Édes kis pofa:smiling_face_with_three_hearts:
Tőlünk is kérdezték többen, hogy miért nem megyünk nyaralni. Hát azért, mert itt a kis kutyulónk. És nem azért, mert nem lenne kire bíznunk. Én nem tudnám itt hagyni egy hétre a kis drágánkat. Nekünk olyan, mintha a gyerkőcünk lenne. Amíg nem volt kutyánk, addig nem tudtam megérteni, hogy hogyan lehet olyan nagyon ragaszkodni egy kutyához, cicához. Egyszerűen nem tudnánk a párommal felhőtlenül pihenni úgy, hogy tudjuk mennyire hiányzunk neki.
Én lehet, hogy szőrös szívű vagyok de amíg voltak állataim ( 2 yorkie , 1 cica) addig ha elutaztam vagy barátnő vigyázott rájuk, vagy pedig mentek panzióba arra az időre. Annyiból volt szerencsés, hogy a két kutyus nagyon jól elvolt együtt, ráadásul növendék koruktól kezdve amíg hozzám nem kerültek folyton utaztak , kiállításokra vitte őket a tenyésztő, így hozzá voltak szokva az utazáshoz és a nem otthoni léthez.
A macska meg egy előkelő idegenként létezett közöttünk, szerintem örült is neki, hogy két hétig nem lát se minket se a kutyákat.
Jelzem az állatok panziója annyiba került mint egy fő kétheti nyaralása, nagyon jó szolgáltatást kaptunk. A kutyák frissen fésülve, agyon tutujgatva érkeztek , viháncoltak , nem úgy néztek ki mint akiket megviselt a dolog.
Megértem ha más nem szívesen válik meg a kedvencétől egy napra sem, nekem szerencsém volt, hogy meg tudtam oldani és nem okozott nekik traumát.
Sajnos nem saját de két hétig amíg itt vagyok, végig fogom feküdni a pázsit minden centijét
Mi is gondolkoztunk már azon, hogy anyukámékhoz elvisszük és ott majd jól érzi magát. Lehet, hogy csak mi izgulnánk, hogy jaj szegénykém mennyire hiányzunk neki. Közben meg tök jól érezné magát nélkülünk is. Talán majd jövőre mi is lepasszoljuk egy pár napra. Ebben az évben, ha minden igaz, akkor megyünk a barátunk tóparti nyaralójába pár napra a kutyussal együtt. A párom nagyon szeret horgászni. Na mondjuk én nem annyira, így én a jakuzziban veretem magam majd egész nap:joy:
Szerintem minél több embert ismer meg és érzi jól magát másokkal is annál nagyobb az esély rá, hogy nem lesz szomorú, ha valakire rábízod.
Anyukámnak van egy kis yorkija és ha elutazik akkor a barátnője addig nála lakik, úgy babysitteli a kutyát . Így környezet változás nincs csak a gazdit kell nélkülözni egy kis időre. Nagyon összenőttek amúgy, aranyosak. Idős neni pici kutyával, büszke rá, ha megállítják, megdícsérik, valóban szép kiskutya.
Horgászás férfi sport , énis a jacuzzit választanám