Te is ?vagyis te sem?
Persze, majd pár év múlva szívesen,most még más helyek vannak tervben.
Tudtam, hogy menni fog, olyan ügyes vagy! Igen én is végeztem, szerencsére minden jó lett szerencsére
Kisorsoltak tesztelőnek! N.A.E. Graziosità Ráncfeltöltő Nappali Arckrémet próbálhatok ki a KM-nek hála
Ilyen lett a hajam:
Csini lett a longbob-od!
Köszi, a frufru ilyen egyébként, csak lehet fêsülni oldalra is :). Utoljára kislány koromban volt frufrum, de nagyon örülök neki :).
De jól áll, így még jobb!
Nagyon jól áll mind a két verzió!
Imádom!
Uhh, köszönöm szépen , sajnos ahogy a második képen van úgy kb pár percig áll csak, nem tudom miért , be kéne hajlakkozni, vagy mit csináljak, hogy úgy maradjon? :).
Kis hópehely .
Ha úgy szárítod be, akkor biztos majd úgy marad, “átszokik” a hajad. Emlékszem, mikor lányként először vágattam frufrut, kellett 1 otthoni mosás és szárítás, mire kezdett ott maradni, ahol akartam, egyébként nekem és oldalra elindult.
Nincs ott elöl egy erős forgód?
Ez a baba-cica hihetetlenül édes Egész nap nyomkorásznám, ha ez enyém lenne
De van :/, régen nem volt :D.
Sebaj, szárítással azon is tudsz segíteni ne add fel!
A nap fènypontja : a pillanat , amikor a 11 èvesem, ahelyett, hogy össze szednè a szemetet, hasznàlt kakaòs poharakat, üdìtős üveget, cukorka papìrokat, kihoznà a szennyest, ès felmosna, mert büdi a szobàja, közli, hogy beviszi az air wick illatosìtòt a szobàjàba. Megfizethetetlen
Egyèbkènt èn a kutty miatt vettem , ès takarìtàs utàn szoktam bedugni 1 òràra .vagyis nem takarìtàs helyett
Zseniális
Ez a frizura még jobban megfiatalított, ha lehet ilyet mondani!