Off topic: Csak a pozitív!

Te is ?vagyis te sem? :grin:

Persze, majd pár év múlva szívesen,most még más helyek vannak tervben. :slight_smile:

1 Likes

Ez volt az a vizsga, amitől nagyon féltem @Alsace :slight_smile:. Te is végeztél már a vizsgáiddal?

4 Likes

Tudtam, hogy menni fog, olyan ügyes vagy! :star_struck: Igen én is végeztem, szerencsére minden jó lett szerencsére :blush:

4 Likes

Kisorsoltak tesztelőnek! N.A.E. Graziosità Ráncfeltöltő Nappali Arckrémet próbálhatok ki a KM-nek hála :star_struck: :star_struck: :star_struck:

13 Likes

Ilyen lett a hajam:

IMG_20210629_125039

13 Likes

Csini lett a longbob-od! :star_struck:

2 Likes

Köszi, a frufru ilyen egyébként, csak lehet fêsülni oldalra is :). Utoljára kislány koromban volt frufrum, de nagyon örülök neki :).IMG_20210629_152935

16 Likes

De jól áll, így még jobb! :heart_eyes:

1 Likes

Nagyon jól áll mind a két verzió! :star_struck:

1 Likes

20210615_161949(0)

Imádom! :heart:

18 Likes

Uhh, köszönöm szépen :smiling_face_with_three_hearts:, sajnos ahogy a második képen van úgy kb pár percig áll csak, nem tudom miért :sweat_smile:, be kéne hajlakkozni, vagy mit csináljak, hogy úgy maradjon? :).

Kis hópehely :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:.

1 Likes

Ha úgy szárítod be, akkor biztos majd úgy marad, “átszokik” a hajad. Emlékszem, mikor lányként először vágattam frufrut, kellett 1 otthoni mosás és szárítás, mire kezdett ott maradni, ahol akartam, egyébként nekem és oldalra elindult.
Nincs ott elöl egy erős forgód?

2 Likes

Ez a baba-cica hihetetlenül édes :cake: :cupcake: :moon_cake: :pancakes: Egész nap nyomkorásznám, ha ez enyém lenne :laughing:

2 Likes

De van :/, régen nem volt :D.

Sebaj, szárítással azon is tudsz segíteni :slight_smile: ne add fel!

1 Likes

A nap fènypontja : a pillanat , amikor a 11 èvesem, ahelyett, hogy össze szednè a szemetet, hasznàlt kakaòs poharakat, üdìtős üveget, cukorka papìrokat, kihoznà a szennyest, ès felmosna, mert büdi a szobàja, közli, hogy beviszi az air wick illatosìtòt a szobàjàba. Megfizethetetlen :grin::rofl::crazy_face::mask:

Egyèbkènt èn a kutty miatt vettem , ès takarìtàs utàn szoktam bedugni 1 òràra .:face_with_hand_over_mouth:vagyis nem takarìtàs helyett :grin:

12 Likes

Zseniális :smile:

Ez a frizura még jobban megfiatalított, ha lehet ilyet mondani! :girl:

1 Likes