Csodás napjaink vannak Lisszabonban és tegnap végre eljutottam a Sephorába is.
Köszönöm az ötletet .
Ma nagyon boldog voltam, mert sikerült jó jegyet vennem a Mupa egyik előadására.
Augusztus végén Anna Netrebko énekli majd Puccini Toscájának a címszerepét.
Ő a kedvenc operaénekesnőm, ráadásul egyszer már láttam és felejthetetlen élmény. Én most csak ezüst szinten vagyok a Mupa törzsvásárlói rendszerében, ezért csak ma délután 2-kor nyílt lehetőségem jegyet venni (a platina kártyások tegnaptól, az arany kártyások ma 10-től, az alapszint és a nagyközönség holnaptól vásárolhat). A legtöbb jegy 25 és 30ezer forintba kerül, de sikerült egy 17ezrest elcsípnem még, ami nagyon klassz helyen van.
Oh, ez de klasszul hangzik, érezd majd jól magad!
Ma jártam a kontinentális Európa legnyugatibb pontján, igazi csodahely
Ááááá, dehogy vagyok irigy:grin:
Csodaszép hely… Nagyon jó pihenést kívánok Nektek:blush:
Gyönyörű hely ! Èrezd jòl magad !
Portugáliába én is bármikor visszamennék, nagyon klassz hely!
Csatlakozom, én is bármikor visszamennék, nagyon klassz hely!
Kisorsoltak és ma meg is érkezett a tesztalany!
https://kremmania.hu/kremek/vichy-mineral-89-probiotic-fractions-regeneralo-szerum
Jobb helyre nem is kerülhetett volna.
A GLS hozta, és ami a legjobb, semmilyen értesítés nem érkezett a szállításról. Még jó, hogy szorgos hangyaként éppen az irodában tartózkodtam. Jól indult a napom!
Megvan a szigorlatom:heart:, nem számítottam rá, és nagyon szuperül érzem magam. Jövőre jöhet a tanítás, államvizsga meg majd a jövő nyáron . Nagyon boldog vagyok! :).
Ügyes vagy!!! Ez a nap híre a topic-ban!
Ügyi vagy, gratula!
Október óta járok vezetni, volt kétszer másfél hónap, meg két hét szünet, covid miatt, bezarasok, karantén stb… Így eléggé elhúzódott, meg ugye egyedül nevelem a lányomat, ezért nem sűrűn tudtam menni órára.
A mai órán mondta végre először az oktató, hogy na, befizetheted a vizsgadíjat…
Úgy örülök, azt hittem sose jutok el idáig!
Gratulálok, nagyon ügyes vagy!
Egy hét után hazatértünk Portugáliából, mindenkinek csak ajánlani tudom, csodálatos ország, nekünk a pátommal aokkal jobban tetszett, mint vártuk. Megmutatom nektek az egyik kedvenc képemet az útról, ami Sintrában készült.
Kedden végre eljutok fodrászhoz , egyfajta jutalom is lesz nekem, és végre “kitört a vakáció” is. Csak sima hajvágást tervezek (az álom ombre hajfestés lenne bayalage technikával, de ez egyelőre csak álom marad.). Most hogy itt a nyár, viszont nem tudom elviselni a majdnem derékig érő hajamat. Ja és 4 éve nem látott fodrász (egyszer magamnak vágtam le, persze nem profin.)