Off topic: Csak a pozitív!

Csodás napjaink vannak Lisszabonban és tegnap végre eljutottam a Sephorába is. :slight_smile:
IMG_20210621_193925

28 Likes

Köszönöm az ötletet .

Ma nagyon boldog voltam, mert sikerült jó jegyet vennem a Mupa egyik előadására.
Augusztus végén Anna Netrebko énekli majd Puccini Toscájának a címszerepét.
Ő a kedvenc operaénekesnőm, ráadásul egyszer már láttam és felejthetetlen élmény. Én most csak ezüst szinten vagyok a Mupa törzsvásárlói rendszerében, ezért csak ma délután 2-kor nyílt lehetőségem jegyet venni (a platina kártyások tegnaptól, az arany kártyások ma 10-től, az alapszint és a nagyközönség holnaptól vásárolhat). A legtöbb jegy 25 és 30ezer forintba kerül, de sikerült egy 17ezrest elcsípnem még, ami nagyon klassz helyen van.
:slightly_smiling_face:

16 Likes

Oh, ez de klasszul hangzik, érezd majd jól magad! :slightly_smiling_face:

1 Likes

Ma jártam a kontinentális Európa legnyugatibb pontján, igazi csodahely :heart_eyes:
IMG_20210623_130701

30 Likes

Ááááá, dehogy vagyok irigy​:grin::grin:
Csodaszép hely… Nagyon jó pihenést kívánok Nektek​:blush::blush:

1 Likes

Gyönyörű hely ! Èrezd jòl magad !

1 Likes

Portugáliába én is bármikor visszamennék, nagyon klassz hely!

3 Likes

Csatlakozom, én is bármikor visszamennék, nagyon klassz hely!:slight_smile:

3 Likes

Kisorsoltak és ma meg is érkezett a tesztalany!IMG_20210624_102809
https://kremmania.hu/kremek/vichy-mineral-89-probiotic-fractions-regeneralo-szerum

19 Likes

Jobb helyre nem is kerülhetett volna. :kissing_heart:

1 Likes

A GLS hozta, és ami a legjobb, semmilyen értesítés nem érkezett a szállításról. Még jó, hogy szorgos hangyaként éppen az irodában tartózkodtam. Jól indult a napom! :ok_woman:

1 Likes

Megvan a szigorlatom​:heart::heart:, nem számítottam rá, és nagyon szuperül érzem magam. Jövőre jöhet a tanítás, államvizsga meg majd a jövő nyáron :heart_eyes:. Nagyon boldog vagyok! :).

26 Likes

Ügyes vagy!!! Ez a nap híre a topic-ban!

2 Likes

Ügyi vagy, gratula! :wink::wink:

1 Likes

Október óta járok vezetni, volt kétszer másfél hónap, meg két hét szünet, covid miatt, bezarasok, karantén stb… Így eléggé elhúzódott, meg ugye egyedül nevelem a lányomat, ezért nem sűrűn tudtam menni órára.
A mai órán mondta végre először az oktató, hogy na, befizetheted a vizsgadíjat… :blush::blush::blush:

Úgy örülök, azt hittem sose jutok el idáig!

18 Likes

Gratulálok, nagyon ügyes vagy! :heart_eyes: :sparkling_heart: :heartpulse:

1 Likes

Egy hét után hazatértünk Portugáliából, mindenkinek csak ajánlani tudom, csodálatos ország, nekünk a pátommal aokkal jobban tetszett, mint vártuk. :slight_smile: Megmutatom nektek az egyik kedvenc képemet az útról, ami Sintrában készült.
FB_IMG_1624718431947

27 Likes

@Nita, nagyon szép helyeken jártatok. :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:
Gondolom még mentek arrafelé :slight_smile:.

1 Likes

Kedden végre eljutok fodrászhoz :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:, egyfajta jutalom is lesz nekem, és végre “kitört a vakáció” is. Csak sima hajvágást tervezek (az álom ombre hajfestés lenne bayalage technikával, de ez egyelőre csak álom marad.). Most hogy itt a nyár, viszont nem tudom elviselni a majdnem derékig érő hajamat. Ja és 4 éve nem látott fodrász (egyszer magamnak vágtam le, persze nem profin.)

5 Likes