Off topic: Csak a pozitív!

50 éves emberek úgy turbékolnak, mint a tinédzserek :smiling_face_with_three_hearts:
Egyben itt az újabb bizonyíték, hogy a tér-idő kontinuum meghajlítható, J. Lo nem öregszik :crazy_face:

4 Likes

Elég stresszes napom volt, estére pedig még volt egy időpontom anyajegyszűrésre és már azon kattogott az agyam, hogy tuti talál valamit, amit el kéne távolítani, de szerencsére nem, minden rendben! :pray:

Annyira kis kedves volt a doktornő, adott egy csomó mintát is.

DSC_0772

23 Likes

Megkérdezhetem, hol voltál szűrésen?

Dr. Pánczél Gittánál jártam a Regenero Egészségházban. Úgy láttam, több helyen is rendel.

2 Likes

Köszönöm!

1 Likes

Csatlakozom a egészségmegőrzéshez: ma eljutottam végre emlő ultrahangra - szinte pontosan 2 éve sikerült, a Covid ezt is alaposan elhalasztotta -, minden rendben :blush: Járjunk szűrővizsgálatokra!

6 Likes

Másfél év után végre újrarepülök, egy hét nyaralás jön. :slight_smile: És ha már itt vagyok a reptérrn, fotóztam némi beauty dolgot.
IMG_20210618_155243
IMG_20210618_155245
IMG_20210618_155249

18 Likes

Jó utat és jó nyaralást!! :beach_umbrella:

1 Likes

Mini tali Szentendrén :slightly_smiling_face:

IMG_20210620_115331

23 Likes

De jól néztek ki! :slight_smile:

2 Likes

Azok a kalapoooook :heart: Napszemcsivel nagyon stílusos :slight_smile:
Remélem fagyiztatok is :icecream:

1 Likes

Köszönjük!:grinning: Hú, de világosnak tűnik a hajam…

1 Likes

Hajaj, de még mennyit.:smile:

4 Likes

Nagggyon jòl nèztek ki ès azok a kalapok! :smiling_face_with_three_hearts: Hol lehet beszerezni? @Amadea a hajad de tetszik a szìne ès a forma :+1:.

Az enyémet ott vettük, Szentendrén. :slightly_smiling_face:

Sőt, egy őszi-téli gyapjú kalapot is vettem, mert végre kaptam egy olyat, ami rámegy a nagy fejemre. :see_no_evil::laughing:

3 Likes

Évek óta vágyom egy csini szalmakalapra, Balatonon fogok venni , ott is mindig nagy választék van , remélem találok egy ilyet :slight_smile:Kép

10 Likes

Ez de jó volt, Samantha, mekkora szövege volt :grinning:

Szalmakalapot H&M-ben érdemes megnézni.

3 Likes

Köszi, egy ötunokás, nagyon vagány hölgy vágja-festi a Blahán.:slight_smile:
Az én kalapom Tihanyról van. Olyan jó lenne, ha egyszer el tudnál jönni és együtt botladoznánk a macskaköveken, fagyizva és kalapot vadászva.
Én egy Van Gogh-os szatyrot és három Mucha-könyvjelzőt zsákmányoltam, ahol @Kokapu kalapot (festménymániás is vagyok).

2 Likes

Ez a randi a tegnapi hőségben zajlott? Le a kalappal! :smiling_face_with_three_hearts: Nem semmik vagytok!
Úgy olvastam, hogy három Mucha könyvet zsákmányoltál, már kezdtelek sajnálni, hogy mindezt 35 fokban cipelted, de szerencsére csak könyvjelzőt vettél!

1 Likes

Igen! Dögletes volt, főleg, amikor maszkban ültünk a HÉVen. Tudom, hogy léha dög vagyok, de iszonyatos módon megörültem a légkondicionált plázának és a Frei kávénak…
Elkötelezett könyvmoly vagyok, de most is benn hagytam a könyvrendelésem a munkahelyen, mert a bubis víz délután fontosabb volt.

5 Likes