50 éves emberek úgy turbékolnak, mint a tinédzserek
Egyben itt az újabb bizonyíték, hogy a tér-idő kontinuum meghajlítható, J. Lo nem öregszik
Elég stresszes napom volt, estére pedig még volt egy időpontom anyajegyszűrésre és már azon kattogott az agyam, hogy tuti talál valamit, amit el kéne távolítani, de szerencsére nem, minden rendben!
Annyira kis kedves volt a doktornő, adott egy csomó mintát is.
Megkérdezhetem, hol voltál szűrésen?
Dr. Pánczél Gittánál jártam a Regenero Egészségházban. Úgy láttam, több helyen is rendel.
Köszönöm!
Csatlakozom a egészségmegőrzéshez: ma eljutottam végre emlő ultrahangra - szinte pontosan 2 éve sikerült, a Covid ezt is alaposan elhalasztotta -, minden rendben Járjunk szűrővizsgálatokra!
Másfél év után végre újrarepülök, egy hét nyaralás jön. És ha már itt vagyok a reptérrn, fotóztam némi beauty dolgot.
Jó utat és jó nyaralást!!
Mini tali Szentendrén
De jól néztek ki!
Azok a kalapoooook Napszemcsivel nagyon stílusos
Remélem fagyiztatok is
Köszönjük! Hú, de világosnak tűnik a hajam…
Hajaj, de még mennyit.
Nagggyon jòl nèztek ki ès azok a kalapok! Hol lehet beszerezni? @Amadea a hajad de tetszik a szìne ès a forma .
Az enyémet ott vettük, Szentendrén.
Sőt, egy őszi-téli gyapjú kalapot is vettem, mert végre kaptam egy olyat, ami rámegy a nagy fejemre.
Évek óta vágyom egy csini szalmakalapra, Balatonon fogok venni , ott is mindig nagy választék van , remélem találok egy ilyet
Ez de jó volt, Samantha, mekkora szövege volt
Szalmakalapot H&M-ben érdemes megnézni.
Köszi, egy ötunokás, nagyon vagány hölgy vágja-festi a Blahán.
Az én kalapom Tihanyról van. Olyan jó lenne, ha egyszer el tudnál jönni és együtt botladoznánk a macskaköveken, fagyizva és kalapot vadászva.
Én egy Van Gogh-os szatyrot és három Mucha-könyvjelzőt zsákmányoltam, ahol @Kokapu kalapot (festménymániás is vagyok).
Ez a randi a tegnapi hőségben zajlott? Le a kalappal! Nem semmik vagytok!
Úgy olvastam, hogy három Mucha könyvet zsákmányoltál, már kezdtelek sajnálni, hogy mindezt 35 fokban cipelted, de szerencsére csak könyvjelzőt vettél!
Igen! Dögletes volt, főleg, amikor maszkban ültünk a HÉVen. Tudom, hogy léha dög vagyok, de iszonyatos módon megörültem a légkondicionált plázának és a Frei kávénak…
Elkötelezett könyvmoly vagyok, de most is benn hagytam a könyvrendelésem a munkahelyen, mert a bubis víz délután fontosabb volt.