Off topic: Csak a pozitív!

Ma kivettem életem első albérletét.

Az elmúlt hónapokban gyökeresen változott meg az életem, végetért a házasságom, és az eddig biztos pontok eltűntek. Így jutottam el odáig, hogy ezzel a mondattal már majdnem 28 évesen dicsekszem, de el nem hiszitek, milyen öröm tölt el ennek az albérletnek a kapcsán.

22 Likes

Hű, nem tudom, hogy ezt most szívecskézzem-e? Örülök az albérletnek, sajnálom a házasságodat nagyon, de bízom benne, hogy minden rendben van és lesz. :slight_smile:
Mindenesetre én nagyon örülök, hogy örülsz. :slight_smile:

4 Likes

Fogadd együttérzésemet a házasságod vége miatt! A 28 év (őrölten fiatal :baby:) reményt keltő, rengeteg esélyed van megtalálni a társadat (már ha akarsz).
Gratulálok az albihoz! :congratulations: :tada:
2x-esen is új életet kezdhetsz :grinning:

6 Likes

Csak annyit kívánok, hogy légy boldog! Ha albérletben, férj nélkül, akkor úgy. Vigyázz magadra! :hugs: :slightly_smiling_face:

8 Likes

Drága @dunaimano, tudom, most még talán hihetetlen, de egy év múlva úgy fogsz visszagondolni az egészre, hogy csak megerősített.
Fiatal vagy még nagyon, előtted az élet. Az elmúlt év legnagyobb tanulsága számomra, hogy egyedül is lehetek éppen ugyanolyan boldog, sőt, attól csak boldogabb, mint egy rossz házasságban.

Drukkolok neked!

12 Likes

El nem tudom képzelni, mennyire nehéz lehetett a döntés és az ezzel járó nehézségek. De láthatóan erősebben jöttél ki belőle, és ez a lényeg. Remélem örömöd leled az albérletben! :blush:

5 Likes

Köszönöm lányok mindenkinek a kedves szavakat. :slight_smile: Nehéz időszakban vagyok, de reményekkel tele, és igyekszem maximálisan kihozni a lehető legjobbat a helyzetből.

13 Likes

Girl power :muscle: :orange_heart:

1 Likes

@Kokapu @Blanky Blank
Elkészült az 1. dipotriás napszemcsim és a régi keretembe az új lencsém.
Annyira jól látok vele. Zeiss-es a lencse és nagyon nézték hol nézek ki a lencsén, szerintem szuperül beállították. Imádom, hogy látok…bár sajna le se akarom venni & a sima keretben levő szemcsit se, pedig azért el tud fáradni a szemem bennük.
Viszont azt érzem nagyon jó őket használni, csak azt reméltem nem kell ennyit hordanom őket…de sajnos igénylem a folyamatos hordásukat. Nyilván az se segít, hogy a nap is süt ergó ha kimegyek mindenképp felveszem az egyiket.

20210604_162622

20200603_191730

26 Likes

Csinik! Nagyon jól állnak!

1 Likes

Nagyon tetszik a dioptriás napszemüveged
:slight_smile:

1 Likes

Nagyon szuper, mindkettő jól áll :slight_smile: és off, de az első fotón a hajad gyönyörű, igazán dögös. :slight_smile:

3 Likes

Gratulálok az albérlethez nagyon sok jót kívánok a jövőre nézve! :heart: Tudom, hogy milyen nehéz lehet, nekem is nemrég ért véget a házasságom, úgyhogy én most hazaköltöztem a szüleimhez (27 évesen), úgyhogy irigyellek is az albérlet miatt :slight_smile: Viszont ha már pozitív: annyira szerencsés vagyok a családommal, nagyon feltölt az a sok szeretet, ami most körülvesz :smiling_face_with_three_hearts:

9 Likes

Én is azt szúrtam ki elsőre, mennyire szép a haja! De a szemüvegek is nagyon jól állnak! :star_struck:

2 Likes

Ó én is a frizurád csodáltam, félre ne értsd, szép vagy és a szemcsik is szuperek.
De a hajad…wow, nagyon tetszik.

1 Likes

Igen nagyon szèp a hajad a smink a szemcsik is. :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Bár én még csak pár hete kezdtem el aktívan részt venni az oldal életében , szeretném megköszönni, hogy itt lehetek , nagyon jól érzem magam, mindenki olyan kedves és figyelmes :slight_smile:
Nagyon szeretek itt olvasgatni, képeket, cikkeket nézegetni, remélem még sokáig így lesz, nekem sok örömet adtok .
Mindenkinek nagyon szép napot kívánok !

Luise

20 Likes

Örülünk, hogy csatlakoztál :heart:

1 Likes

De aranyos vagy, köszönjük szépen (bár pont én nem vagyok valami aktív mostanában)!:kissing_heart:

1 Likes

Vègre 2 napig meleg volt, kicsalt kicsi fiam a tòhoz dèlutàn. Igaz csak 2 òràt töltöttünk ott, de nagyon jòt tett a lelkemnek. Kellett vègre a tavaszba nyùlò nagyon hosszù tèl utàn…Kevesen is voltak , fiam nagyot pancsolt , ugràlt. 20210611_180847

19 Likes