Ma délelőtt hívott a dokim, hogy du. 1-re jó lenne, ha be tudnék menni hozzá az oltás miatt. Valaki jelezte neki reggel, hogy nem tud elmenni a kapott időpontra, így megüresedett egy hely. Nagyon örülök, hogy gondolt rám és engem hívott fel elsőként. Moderna-t kaptam, pont 4 hét múlva kell mennem a következőre. Már azt hittem, hogy sosem kerül rám a sor😊
Nálam még semmi hír :/.
Hát én se számítottam rá, de most szerencsém volt. Remélhetőleg hamarosan fogsz időpontot kapni😊
Tudsz elvileg időpontot foglalni, ha nem kifejezetten amerikai vakcinára vársz.
Megint Hugóra vigyázunk a hétvégén, ez a macska még mindig szerelem.
Az a szemkontúr!
Nagyon szép cicus😍
Gyönyörű!
Köszi szépen!
7 év után végre új szemüveget készíttettem, ma reggel vettem át. Beleszerettem ebbe a Prada keretbe. Mindig nagy pillanat, mert ritkán veszem rá magam (az ára miatt… az én dioptriámmal egy vagyon)
Wow! Nagyon sikkes! Csini!
Köszi szépen!
De szuper🙃 Nagyon jól áll.
Előtte milyen volt a kereted? Romlott a szemed valamennyit? Én agyalok műtéten, de nekem nem nagy a dipotriám ìgy nem műtenék meg.
Én kedden kapom az új lencsét egy 4 éves Tommy Hillfiger keretbe, és most először dipotriás napszemcsim is lesz. Alig várom…bár romlott 4 év alatt a szemem, úgyhogy a napszemcsi miatt igaz, hogy örülök, viszont az összeg és szem romlás miatt viszont nem. Szóval egyik szemem sír…
Ilyen lesz a napszemcsi, valami csajos, egyedit, feltűnőt akartam, ami nem szokványos…majd ha tudok én is rakok fel valami értelmes képet ha megkaptam😉
Nekem ősszel ajánlotta a szemorvos a kontaktlencsét. Vagy 30 éve vagyok szemüveges, sosem zavart, de most ezt imádom!
Persze biztosan az is közrejátszik, hogy legalább nem párásodik. De tényleg klassz.
Remélem Te is ugyanolyan elégedett leszel a márkával, mint én, a szemüvegem legalább 15 éves (!) és hibátlan! És a keret design-ja is időtálló, egyébként már rég megváltam volna tőle.
@movedtoaustria Köszönöm szépen!
Előtte egy Lacoste keretem volt, azt is nagyon szerettem, csak változott sajnos a dioptriám, romlott a szemem. (most hirtelen ezt a fotót találtam)
Engem sajnos műteni a jelenlegi tudomány szerint nem tudnak, magas plusz dioptriám van + elég magas cilinder is.
Nagyon szép napszemüveget választottál, nagyon tetszik, muti meg majd a végeredményt.
@Fiorentina Nagyon örülök, hogy ilyen jó tapasztalatod van a Prada keretekkel, én is remélem, hogy az én esetemben is így lesz.
Egyébként milyen árfekvésűek ezek a keretek?
Bár én még mindig idegenkedem a karakteres műanyag keretektől, pedig egyre nehezebb a dolgom, alig találni másmilyet.
Nekem most egy Swarovski keretem van, ez egészen tetszik, bár nem vagyok vele 100 százalékosan elégedett. De azért szép.
Nagyon jól áll a szemüveged, de simán el tudok képzelni rajtad is egy műanyagkeretes szemüveget is.
Huhh, az árak… hát ez ha jól emlékszem teljes áron 75.000 Ft volt (szerencsére JOY napokon rendeltük ). Viszont én pl árakat nem is néztem, kiválasztottam 3-at ami tetszik és a legvégén figyeltem meg az árakat. Az egyikbe beletrafáltam, 150.000 Ft volt, arról le is tettem Már nem is emlékszem a márkára.
Valóban magasabb árfekvésűek, de nagyon jó a minősége, így egy jó kis akcióban bőven megéri rá beruházni.
Szerintem nagyon is jól állna Neked is egy műanyag keret! Napszemüvegben sem szoktál műanyagot választani?