Off topic: Csak a pozitív!

Ma délelőtt hívott a dokim, hogy du. 1-re jó lenne, ha be tudnék menni hozzá az oltás miatt. Valaki jelezte neki reggel, hogy nem tud elmenni a kapott időpontra, így megüresedett egy hely. Nagyon örülök, hogy gondolt rám és engem hívott fel elsőként. Moderna-t kaptam, pont 4 hét múlva kell mennem a következőre. Már azt hittem, hogy sosem kerül rám a sor😊

17 Likes

Nálam még semmi hír :/.

Hát én se számítottam rá, de most szerencsém volt. Remélhetőleg hamarosan fogsz időpontot kapni😊

1 Likes

Tudsz elvileg időpontot foglalni, ha nem kifejezetten amerikai vakcinára vársz.

1 Likes

Megint Hugóra vigyázunk a hétvégén, ez a macska még mindig szerelem. :slight_smile:
IMG_20210515_213734

21 Likes

Az a szemkontúr! :heart_eyes:

3 Likes

Nagyon szép cicus😍

1 Likes

Gyönyörű!

1 Likes

Köszi szépen! :slight_smile:

7 év után végre új szemüveget készíttettem, ma reggel vettem át. Beleszerettem ebbe a Prada keretbe. :slight_smile: Mindig nagy pillanat, mert ritkán veszem rá magam (az ára miatt… az én dioptriámmal egy vagyon)
IMG_20210520_075145

22 Likes

Wow! Nagyon sikkes! Csini!

1 Likes

Köszi szépen! :slight_smile:

De szuper🙃 Nagyon jól áll.
Előtte milyen volt a kereted? Romlott a szemed valamennyit? Én agyalok műtéten, de nekem nem nagy a dipotriám ìgy nem műtenék meg.

Én kedden kapom az új lencsét egy 4 éves Tommy Hillfiger keretbe, és most először dipotriás napszemcsim is lesz. Alig várom…bár romlott 4 év alatt a szemem, úgyhogy a napszemcsi miatt igaz, hogy örülök, viszont az összeg és szem romlás miatt viszont nem. Szóval egyik szemem sír…

Ilyen lesz a napszemcsi, valami csajos, egyedit, feltűnőt akartam, ami nem szokványos…majd ha tudok én is rakok fel valami értelmes képet ha megkaptam😉

Screenshot_20210515-161237_Messenger

14 Likes

Nekem ősszel ajánlotta a szemorvos a kontaktlencsét. Vagy 30 éve vagyok szemüveges, sosem zavart, de most ezt imádom!
Persze biztosan az is közrejátszik, hogy legalább nem párásodik. De tényleg klassz.

3 Likes

Remélem Te is ugyanolyan elégedett leszel a márkával, mint én, a szemüvegem legalább 15 éves (!) és hibátlan! És a keret design-ja is időtálló, egyébként már rég megváltam volna tőle.

3 Likes

@movedtoaustria Köszönöm szépen! :slight_smile:
Előtte egy Lacoste keretem volt, azt is nagyon szerettem, csak változott sajnos a dioptriám, romlott a szemem. (most hirtelen ezt a fotót találtam)
IMG_20200919_114153_118
Engem sajnos műteni a jelenlegi tudomány szerint nem tudnak, magas plusz dioptriám van + elég magas cilinder is.

Nagyon szép napszemüveget választottál, nagyon tetszik, muti meg majd a végeredményt. :slight_smile:

2 Likes

@Fiorentina Nagyon örülök, hogy ilyen jó tapasztalatod van a Prada keretekkel, én is remélem, hogy az én esetemben is így lesz. :slight_smile:

3 Likes

Egyébként milyen árfekvésűek ezek a keretek?
Bár én még mindig idegenkedem a karakteres műanyag keretektől, pedig egyre nehezebb a dolgom, alig találni másmilyet.

Nekem most egy Swarovski keretem van, ez egészen tetszik, bár nem vagyok vele 100 százalékosan elégedett. De azért szép.

IMG_20210520_184054

10 Likes

Nagyon jól áll a szemüveged, de simán el tudok képzelni rajtad is egy műanyagkeretes szemüveget is. :slight_smile:

Huhh, az árak… hát ez ha jól emlékszem teljes áron 75.000 Ft volt (szerencsére JOY napokon rendeltük :smiley: ). Viszont én pl árakat nem is néztem, kiválasztottam 3-at ami tetszik és a legvégén figyeltem meg az árakat. Az egyikbe beletrafáltam, 150.000 Ft volt, arról le is tettem :smiley: Már nem is emlékszem a márkára.

3 Likes

Valóban magasabb árfekvésűek, de nagyon jó a minősége, így egy jó kis akcióban bőven megéri rá beruházni.
Szerintem nagyon is jól állna Neked is egy műanyag keret! Napszemüvegben sem szoktál műanyagot választani?

4 Likes