Csak utólag jutott eszembe, hogy meg kellett volna kérdezni… De nem baj, így is pozitív élmény volt.
Hátha olvassa ha Ő is itt “lakik”
És akkor tegye is meg, hogy jelentkezik! Közkívánatra!
Ma sikerült 4-re levizsgáznom egy nehéz tárgyból. Egy olyan tanárnő dícsért meg egy másik órán, aki még sohasem dícsért meg. Ja és az összefüggő gyakorlatomat ősszel folytathatom abban a suliban, amiben most vagyok . Madarat lehetne fogatni velem :D. Nagyon boldog vagyok :)).
Végre megvan a tükör és a fények is a sminkes asztalkámhoz, így ha minden igaz szombat reggelre teljesen készen lesz. Már a dekoráció is be van szerezve, alig várom, hogy a végeredményt láthassam.
Jöttem örömködni hozzátok, végre elkészült a sminkasztalkám, amit megálmodtam. Annyira boldog vagyok, hogy azt el nem tudom mondani. Holnap reggel már megtiszteltetés lesz itt elkészíteni a sminkemet/hajamat, a fényre sem lehet panaszom Illetve végre szuperül tudok mindent tárolni, minden sminkem elfért benne.
Gratulálok, gyönyörű kis smink kuckód lett.
Ugyanilyet tervezek én is, csak még nincs hely hozzá
Nagyon jól néz ki, használd örömmel!
Én is gondolkodom egy ilyesmi világításon, mert jelenleg egyik oldalról kapom a fényt és a fél arcon homályban van.
@Brunettee Köszönöm szépen! Kívánom, hogy minél hamarabb megvalósuljon a tiéd is.
@Amadea Köszi szépen! Nagyon brutál fénye van és viszonylag jó árban megvalósítható. Kb mindent az Ikeából szereztünk be. Ő van a tükör mindkét oldalán. Láttam ilyen megoldásokat enyhén szólva brutál árban is, de így teljesen korrekt.
Hát ez gyönyörű!
Meg is mutattam a páromnak, hogyha elköltözünk (ami nem most lesz, de álmodni lehet… ), akkor ilyet szeretnék én is!
De szuper! Ha lenne helyem, ilyesmit szeretnék én is. Legyen benne sok örömöd
Kíváncsi vagyok, milyen lesz ennél az erős fénynél sminkelni, tényleg minden apró kis satírozást látni fogsz!
Nekem is ez jutott eszembe, csak nem akartsm elvenni a kedved.
Mindig lesokkolódom, amikor éles fényben szembesülök a szemem alatti karikák mélységével…
Ez igazán csodás, használd egészséggel, sok örömöd legyen benne!
Gyönyörű! Nekem iiiiis!
Sosem lesz ennyi helyem…
Gyönyörű asztalkád lett😍 sok örömöt hozzá😊
Minden sminkmániás álmainak netovábbja Legyen benne sok sok örömöd!
Hogy a topichoz is hozzászóljak, múlt hónapban nekem lett végre egy Alex az Ikeából, elfér benne a sok kincs, vagyis egy részük