Off topic: Csak a pozitív!

Csak utólag jutott eszembe, hogy meg kellett volna kérdezni… De nem baj, így is pozitív élmény volt. :slight_smile:

2 Likes

Hátha olvassa ha Ő is itt “lakik” :slight_smile:

2 Likes

És akkor tegye is meg, hogy jelentkezik! Közkívánatra! :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Ma sikerült 4-re levizsgáznom egy nehéz tárgyból. Egy olyan tanárnő dícsért meg egy másik órán, aki még sohasem dícsért meg. Ja és az összefüggő gyakorlatomat ősszel folytathatom abban a suliban, amiben most vagyok :heart_eyes:. Madarat lehetne fogatni velem :D. Nagyon boldog vagyok :)).

17 Likes

Végre megvan a tükör és a fények is a sminkes asztalkámhoz, így ha minden igaz szombat reggelre teljesen készen lesz. :heart_eyes: Már a dekoráció is be van szerezve, alig várom, hogy a végeredményt láthassam. :slight_smile:

13 Likes

Jöttem örömködni hozzátok, végre elkészült a sminkasztalkám, amit megálmodtam. :heart_eyes: Annyira boldog vagyok, hogy azt el nem tudom mondani. Holnap reggel már megtiszteltetés lesz itt elkészíteni a sminkemet/hajamat, a fényre sem lehet panaszom :smiley: :heart: Illetve végre szuperül tudok mindent tárolni, minden sminkem elfért benne.
IMG_20210507_173254 IMG_20210507_173326

36 Likes

Gratulálok, gyönyörű kis smink kuckód lett. :blush:
Ugyanilyet tervezek én is, csak még nincs hely hozzá :slight_smile:

1 Likes

Nagyon jól néz ki, használd örömmel!
Én is gondolkodom egy ilyesmi világításon, mert jelenleg egyik oldalról kapom a fényt és a fél arcon homályban van.:sweat_smile:

1 Likes

@Brunettee Köszönöm szépen! :blush: Kívánom, hogy minél hamarabb megvalósuljon a tiéd is. :slight_smile:
@Amadea Köszi szépen! :slight_smile: Nagyon brutál fénye van és viszonylag jó árban megvalósítható. Kb mindent az Ikeából szereztünk be. Ő van a tükör mindkét oldalán. Láttam ilyen megoldásokat enyhén szólva brutál árban is, de így teljesen korrekt.

5 Likes

Hát ez gyönyörű!
Meg is mutattam a páromnak, hogyha elköltözünk (ami nem most lesz, de álmodni lehet… :smiley: ), akkor ilyet szeretnék én is! :blush:

1 Likes

De szuper! Ha lenne helyem, ilyesmit szeretnék én is. Legyen benne sok örömöd :blush:

1 Likes

Kíváncsi vagyok, milyen lesz ennél az erős fénynél sminkelni, tényleg minden apró kis satírozást látni fogsz!:grinning:

1 Likes

@macooka, @LiliMae Köszönöm szépen! :blush:

1 Likes

@Amadea Én attól félek, hogy azt is látni fogom, amit nem szeretnék. :joy: :joy: :joy:

Nekem is ez jutott eszembe, csak nem akartsm elvenni a kedved.:sweat_smile:
Mindig lesokkolódom, amikor éles fényben szembesülök a szemem alatti karikák mélységével…

2 Likes

Ez igazán csodás, használd egészséggel, sok örömöd legyen benne! :slightly_smiling_face:

1 Likes

Gyönyörű! Nekem iiiiis!
Sosem lesz ennyi helyem…

1 Likes

Gyönyörű asztalkád lett😍 sok örömöt hozzá😊

1 Likes

Minden sminkmániás álmainak netovábbja :heart_eyes: Legyen benne sok sok örömöd! :heart:

Hogy a topichoz is hozzászóljak, múlt hónapban nekem lett végre egy Alex az Ikeából, elfér benne a sok kincs, vagyis egy részük :sweat_smile:

5 Likes

@koalace , @Kokapu, @Timmon, @Alsace Kedvesek vagytok, köszönöm szépen! :heart: :heart:

3 Likes