Off topic: Csak a pozitív!

Sikerült a Tammy Tanukától egy palettát rendelni.

8 Likes

Gyönyörű idő van :heart_eyes:, remélem most már csak ilyen idő lesz :)).

4 Likes

Ó ,de irigyellek. Itt nincs gyönyörű idő a tegnap kivételével minden nap esett. 13 fok van és alkonyati hangulat ,a napot ma még nem láttam.

1 Likes

IMG_20210425_140757

20 Likes

Most kipróbáltam a Catrice True skin korrektort, és holnap visszarohanok még szerintem plusz kettőért :D, remélem nem limitált. 05-ös árnyalatban pont a bőröm színe és olyan szépen eltünteti a pattanásaim és a szemem alatti karikákat hogy csoda :O. Végre egy jó korrektor!

4 Likes

Ma eldöntöttük, hogy 2-3 hét múlva belevágunk egy kis szobafelújításba, amit nagyon várok már. :slight_smile: Valószínűleg eladom a jelenlegi Ikea Hemnes öltözőasztalomat és más megoldás lesz a sminkes kuckómnak kitalálva. Majd ha készen lesz, megmutatom az eredményt. :slight_smile:

12 Likes

Ma órát tartottam napköziseknek, hihetetlen cukik voltak, anyáknapjára tulipánvirágot is készítettünk :sweat_smile:. Ja és Jeffree Orgy palettáját használtam ma, úgy döntöttem mégse adom el, miután a párom azt mondta olyan jól állnak a színei, akkor inkább frissítem naponta többször a szemsminket hogy megmaradjon. Nem tudja valaki glitter primerrel tartósabbak a világosabb színek? Mert azokkal van a gond.

7 Likes

Tegnap megetettem Bambit ismét.
IMG_20210425_162224

18 Likes

@Montelino, jujj de cuki :), kertetek “lakója” ? :smiley:

Felénk is jártak nem rég :).IMG_20210407_104046IMG_20210407_104141

9 Likes

Nem, a városban érdekes lenne (róka az van, néha látom). Kimegyek a városból ha tudok. Szereti a répát.

2 Likes

IMG_20210430_175638 Végre hazajöttem a szüleimhez, virágoznak a fák, Marcica meg imadat :heart_eyes:

24 Likes

Azt olvastam, megetted… :tired_face::tired_face: :laughing::woman_facepalming:

Köszi, azért mindent ne nézz ki belőlem. :smiley:
Ma is voltam ott késő délután.
IMG_20210430_195231

19 Likes

Szépségek🤩

Igen, a Bambik és még a medvehagymák is fotogénebbek nálam.

De édesek! :heart:

Ha nekem ma reggel valaki azt mondja, este fél nyolckor oltással a karomban fogok csücsülni, akkor megkérdeztem volna az illetőt, hogy ivott-e valamit. Ennek ellenére mégis így alakult, megkaptam az első adagot. Nagyon hamar végeztem, de ez annak köszönhető, hogy az oltóponton mindenki nagyon tudta a dolgát. Mindenki kedves volt, és segítőkész. :slight_smile:

15 Likes

Nekem is az oltás a napi pozitív. :blush: Egyik pillanatban még az ágyban, következőben meg már az oltóponton voltam a hírek hallatán. :stuck_out_tongue_closed_eyes:
Itt is nagyon kedves és segítőkész volt mindenki, az óriási sorok ellenére is.

13 Likes

Szegényeknek nem lehetett egyszerű napjuk, az tuti. Velem az oltó orvos még viccelődött is, szerintem látta rajtam, hogy nagyon félek :sweat_smile: a papírok kitöltésekor pedig egy katona ment oda mindenkihez, és felajánlotta, hogy a mappáját mobil asztalként használhatjuk, úgy kényelmesebb írni. :slight_smile:

8 Likes