Off topic: Csak a pozitív!

IMG_20210418_191213_525
Semmi extra, mégis olyan hálás vagyok, hogy béke van bennem és, hogy jól vannak a Szeretteim! Nincsen ennél fontosabb!

15 Likes

Szuper hír, gratulálok!

1 Likes

Végre megkaptam a lakás kulcsait, ma lesz a költözés első köre. :blush:

15 Likes

Köszönöm szépen :blush:

1 Likes

Gratulálok, kitartás! :).

1 Likes

Köszi, nagyon nagy a káosz mindkét lakásban… 2 napja pakolok athordtunk egy csomó mindent de most mindenhol nagyon sok cucc van és óriási kupi…

1 Likes

A Kökiben a Reno cipőbolt be fog zárni. Ez ugyan nem pozitív hír, de az igen, hogy ezeket emiatt fél áron sikerült megvenni. Külön öröm, hogy a pántos szandál általában nem jön fel a labfejemre, de ez még ráadásul csinosan is áll. :blush:

IMG_20210421_145548

17 Likes

Csinos cipők, nagyon szeretem ezt a két márkát. Munkába csak ilyeneket vettem, nem fájnak a lábaim nap végén se.
Szóval én is ajánlom másoknak :slight_smile:
Lehet elmegyek, ha még nem rabolták le az üzletet.

2 Likes

Nagyon szépek! :).

1 Likes

Ma voltak az első online óráim egy klassz suliban. :)). Nagyon aranyosak a mentortanáraim is, segítenek mindenben :).

10 Likes

Ma még volt választék, ráadásul átlag méretben is (38-39). Én az ecco-ra “esküszöm”, de ennyiért ezek kihagyhatatlanok voltak. Régen volt hasonló papucsom, nagyon szerettem (ha elutaztunk szállodai reggelihez is tökéletes), de azt még 10ezerért vettem, 15-öt én sajnáltam érte. De így most nagyon megérte.

5 Likes

Nagyon szépek, fél áron meg főleg! Ha nem tudnám, hogy múlt nyáron egy pár szandált hordtam összesen és még van otthon egy teljesen új Vagabond darab, biztos rohannék venni egyet! :sweat_smile:

2 Likes

Mai kalandom a Takkoban. :blush:

Miután a héten meg kellett állapítanom, hogy tulajdonképpen már csak az az egy nadrág áll rajtam jól, amit február végén vettem (a többi mind nagy, és hát emiatt nem valami csinos), gondoltam szétnézek a Takkoban. Azon kívül akartam pár egyszerű, de csajos pólót is (vagy blúzaim vannak, vagy olyan pólók, amik inkább csak itthonra valók). Meg hát egyébként is úgy gondoltam, hogy nem látom magamon a változást, ha a régi, nagyobb ruháimban járok.

Először a Maxi Blue (ez a Takko molett mérete) állványon néztem szét, találtam is egy farmert. Tavalyig hosszú évekig az 50-52 es méretek közül vettem, most azért ezek már nagyon nagynak tűntek. Végül bevonultam egy 46-os (ekkora a februárban vett nadrág) farmerrel, és egy 46/48-as pólóval a próbafülkébe. És jött a meglepetés, mindegyik nagy lett. Nem durván, egy-két éve még simán megvettem volna, úgy gondolván, hogy legalább ha még hízok is jók lesznek. Ehhez képest, most arra gondoltam, hogy ha már most is nagynak érzem, akkor nem fogom tudni legalább pár hónapig hordani őket.

Szóval visszatettem őket, és immár egy 44-es nadrággal és egy 42/44-es pólóval mentem vissza, sőt ezen felbátorodva, körbe néztem a normál méretek között és onnan is vettem két pólót, és még csak nem is a legnagyobb XXL-est, hanem csak XL-est (mind jó lett).
Konklúziók:

1. Legközelebb már meg sem kell néznem a Maxi Blue kínálatot, mert a most vett méretek a legkisebbek.
  2. Végre elértem fejben odáig, hogy már nem arra számítok, hogy jó lesz, ha hízok is, hanem inkább a további fogyásra.

Sajnos, a régi nadrágom már a pincében van, nem mentem le érte. De ideraktam alulra a múltkori képet, hogy a régi nadrágomhoz képest mekkora volt a februári, a felső képen pedig a két hónapja vett fekete nadrág van a ma vásárolt alatt. :blush:

IMG_20210424_122414

Ez pedig egy régebbi pólóm, fölötte az új.

IMG_20210424_121307

29 Likes

Ezek olyan jó érzéssel tudják eltölteni az embert! :slightly_smiling_face: Klassz csaj vagy!

2 Likes

Fél év után először étteremben ettem, még oedig Esztergomban. Cakkumpakk teraszán, ami tök szellős volt, minden szabályt betartanak és isteni volt a kaja :heart_eyes:IMG_20210424_124322 IMG_20210424_123034

16 Likes

Egészségedre! Szuper ez a citromos felső!

1 Likes

Gratulàlok, hihetetlenül ügyes ès kitartò vagy!!!:gift_heart:

1 Likes

Gusztaaaa ès nekem is tetszik a felső😊

1 Likes

Ó itt élek :heart_eyes::heart_eyes:, te is itt élsz vagy várost néztetek? Imádom Esztergomot :heart:.

2 Likes

Csak várost néztünk, nagyon jól éreztük magunkat. :slight_smile:

1 Likes