Off topic: Csak a pozitív!

Nem vettem KM boxot így megóvtam magam egy újabb idegrohamtól. Mit hallok ? Elvileg 12 - től nyitott a rendszer és valakinek már 11:58-kor volt sikeres vásárlása?
Na ezt megúsztam és számomra ez pozitív.

10 Likes

Szerintem a 11.58-as csak az órák különbsége miatt lehetett. Van egy olyan órám, ami az atomóra jeleit veszi, aszerint pontosan 12.00-től lehetett megvenni a dobozt.

Amúgy most lényegesen jobban működött, néhány perc alatt vége is lett az egésznek. A legutóbbi egy órás kínlódáshoz képest.

6 Likes

Nekem is a tegnapi pozitív, hogy sikerült megcsípni egy Pfizer vakcinát. Most először azt mondtam, hogy örülök, hogy vidéki vagyok, mert az itteni kórházban bőven volt, és a sor sem volt akkora, mint amit Budapesten egyes helyeken lehetett látni, 40 perc alatt megvolt minden. :slight_smile:
A mai pozitív, hogy kisebb karfájdalmon kívül nem érzek semmit! :smiley:

14 Likes

A karfájdalom nekem is megvan, mintha izomlázam lenne. Remélem hamar elmúlik majd :slight_smile:

3 Likes

Csütörtökön kaptam a második Pfizert Honvedban. Mondta a doki neni, hogy mivel autoimmun beteg vagyok, nagyon beteg es gyenge leszek, készüljek fel. Karfajdalmon kívül nem érzek semmit. Elsőnel talán jobban fajt a karom, mint most. Amúgy oltásellenes voltam. És most is csak egy hajszál választ el attól, hogy ne legyek az, de kijarok gettokba hazkutatni, sok baratom nagyon beteg volt, es Szüleim is kikönyörögtek, mert nagyon feltenek. Es ezt ugyse lehet sztem megúszni. Sajnos.

9 Likes

Egyébként simán engem is oltásellenesnek tartottak, mert kétségeim voltak. Viszont én szeretnék utazni még ebben az életben, mondjuk a határokon túlra is, és nem szeretnék állandóan tesztelni sem. És ha választani kellett, ez volt a kisebbik rossz, szerintem. Nálam tudott betegség nincs (a vitiligora a legtöbb doki legyint, hát köszi), viszont magas vérnyomás, stroke, embólia, stb van egyenes ági felmenő rokonságban. Remélem a második se lesz rosszabb.
Egyébként ettől én nem érzem magam halhatatlannak. Ugyanúgy, vagy jobban vigyázok, és fogok is még sokáig.

7 Likes

A héten én is megkaptam az első oltásom. Sinopharmot.
És én örülök, hogy azt kaptam, azt fogadtam el a legszívesebben (mondjuk idén nem akarok külföldre menni, jövőre meg úgyis másik fog kelleni, mert egy életre szóló védettséget egyik sem fog adni). :slightly_smiling_face:

:grinning:
FB_IMG_1619730151874

Mellékhatása egyelőre annyi volt, hogy csütörtökön bevásároltam a helyi kínai kifőzdében, még szerencsesütit is vettem.

24 Likes

Elnézést, ezen a mémen jót nevettem :rofl::rofl::rofl:
Igazából teljesen mindegynek kéne legyen, kit mivel oltanak. És szuper, hogy nem okozott semmi kellemetlenséget :blush:

2 Likes

Beléptem a Facebookon a Sinopharmmal oltottak csoportjába, hát az szinte biztos, hogy a legvidámabb élet ott van.
Röpködnek a poénok. :grinning::rofl::see_no_evil:

8 Likes

Én is Sinopharmot kaptam, ill. emellett döntöttem. A folyamatot illetően nagyon pozitívak a tapasztalataim, a regisztrálástól kezdve az igazolás kiadásáig minden nagyon flottul ment, és mindenki nagyon előzékeny volt, az oltást beadó hölgy figyelmeztetett, hogy addig ne menjek ki (a függöny túloldalára), amíg nem veszem vissza a pulóverem, mert megfázom.:slight_smile: 8-kor kellett volna kezdődnie az oltásnak, de már 7:50-kor kint ücsörögtem, várva az igazolást. Aznap én voltam az első Sinopharm-oltott, az egyik katona azt ígérte, kifelé kapok kínai ételt és kedélyesen elviccelődtünk.
Azóta megy az ökörködés a barátaimmal, az tuti, hogy a miénk a legvidámabb vakcina, soha rosszabb mellékhatást.
Féltem, hogy belázasodom, de semmi tünetem nem volt, már aznap éjszaka tudtam azon a karomon feküdni, amelybe a szurit kaptam.
A 22 éves kolléganőm belázasodott, de 2 nap múlva már ment dolgozni (és nem ette meg a macskáját).
Ui.: Valószínűleg a megkönnyebbüléstől, de az oltás napján elég nagy mennyiségű szénhidráttal nyugtattam meg a szervezetem (mindenkinek ajánlom a zuglói Gerendás cukrászdát).

11 Likes

Egyébként engem nem zavart volna a kínai vakcina, mármint a tény, hogy kínai. Azért szerettem volna Pfizert vagy Modernát (vagy oroszt, de azt szerintem nem kaphattam volna), mert elvileg azok a leghatékonyabbak.

2 Likes

nekem is mindegy lett volna, melyik. március elején kaptam astrazenecát az előzményeim miatt. (és amint megkaptam, jöttek a rémhírek róla… a hajam égnek állt, gondolhatjátok :grinning: de minden rendben volt/van)

7 Likes

a mai (vagyis inkább tegnapi) pozitív pedig az, hogy sikerült megrendelnem egy új hangszert, amit már nagyon szerettem volna :blush: már a múlt héten megrendeltem, csak most derült ki, hogy igazából nincs is raktáron, mert pont elvitték az utolsót a boltból, mikor rendeltem (aha), és nem tudni mikor lesz megint mert az importőr még nem válaszolt (aha), de helyette vegyem inkább a tulaj saját márkás hangszerét, ok. beleéltem magam már, az nem tetszett. viszont egy másik helyen volt raktáron, amit kinéztem, és jövő héten küldik is! amúgy ukuleléről van szó (a “pici hawaii gitár” tudjátok :grinning:), 5 éve ukulelézek, nagyon-nagyon szeretem. csak a négy fal között szoktam akkordozgatni, énekelgetni. szívből ajánlom mindenkinek, mert nem drága, alig foglal helyet, és viszonylag hamar nagy sikerélményt ad.

7 Likes

Nekem is kétségeim voltak, de én is regisztráltam nem rég mert beláttam hogy muszáj. Munkahelyem miatt is majd, meg úgy láttam jobb ha beadatom, mi van ha csak rosszabb lesz nélküle (mutánsok) stb. Egyébként én is kínait szeretnék majd.

4 Likes

Jajj nagyon cuki az az ukulele :heart_eyes:. Középiskolában azzal járt utcazenélni egy srác összement a gitárom szöveggel :smiley:

2 Likes

Ma délelőtt legkaptam a második oltásomat is, ez valahogy nagy nyugalommal tölt el, tök pozitív eddig! (Egy kis karfájáson kívül mást eddig nem tapasztaltam, 2. szputnyik) hátha nem is lesz durva :crossed_fingers:

7 Likes

Jó volt egy kicsit kimozdulni. A horgászat ugye elsősorban nem az én programom, de ott vagyok. :blush::sweat_drops::fish::sun_behind_small_cloud:

IMG_20210501_111351

IMG_20210501_114740

18 Likes

Én is beléptem oda, jókat nevetek. :smiley: Hétfőn én is mindenféle probléma nélkül megkaptam az elsőt.

3 Likes

Mindenkinek gratula az oltásokhoz! Ha így haladunk, tényleg jobb idők elé nézhetünk! :innocent:

Nálam a nap teljesítménye és fénypontja a házi pizza sütés volt :yum: Nagyi Titka pizza lisztje rulez! Ebben a rémes szélben kockuláshoz dukált a sütögetés meg (remélhetőleg az idén utoljára) a kandalló begyújtása :face_with_hand_over_mouth:20210502_191121

23 Likes

Ma megkaptuk a második oltást (szputnyik), eddig minden rendben. Remélem így is marad! :slight_smile::four_leaf_clover:

13 Likes